Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו החדשה, מכוערת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה כבר לא מצחיק,זה גובל בסיוטים והרטבות סדינים בלילות.

משנה לשנה רוב העיצובים של הדגמים המחליפים את הדגמים היוצאים,ניראים יותר ויותר גרוע מהדור הקודם,אני מדבר על איכות חומרים לרוב,הנדסת אנוש,עיצוב פנים/חיצוני.

ורוב המפלצות הללו החלו לצאת ממסתורם בשלהי 2004 ועד עצם היום הזה ולצערי יד היצרנים עוד נטויה להמשיך בקודש בלהות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

צריך לבנות מפעל גריטה בסמוך למפעל שמייצר את הזוועה הזו, כך שדלת היציאה ממפעל פיאט תהיה דלת הכניסה למפעל הגריטה. אפילו לתושבי מדינות עולם שלישי לא מגיע לנהוג בדבר הזה...

פורסם
חחח

(בבקשה תגלו רוח של חוש הומור ואל תתנו לי הערה או תמחקו לעשות לאנשים קצת חיוך וצחוק זה לא עבירה )

חיוך וצחוק מתמונה של כלב מבוהל. אחלה חוש הומור יש לך. מה השלב הבא חיוך וצחוק מתמונות של כלבים גוססים במפעל לפרוות בסין? שמור את חוש הומור החולה שלך לעצמך.

פורסם

וואי,פשוט מגעילה.

מה ניסו לעשות פה?

הם היו צריכים להפגיז בעיצוב!

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

הרכב נראה זוועה, פשוט קרקס על 4 גלגלים. אני מאוד מקווה שלא נראה את הדבר הזה בישראל, אפילו ב- 40K ש"ח לא הייתי רוכש אותו כחדש.

• תוכן חדש...