Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית ארצה לפתוח בזאת ולומר שאני יודע שזה נדוש ושהם הנהגים הכי נוראים על הכבישים, אבל עדיין קשה לי לעכל את ההתנהלות שלהם. במקום עבודתי יוצא לי לראות משאיות כל הזמן ודבר ששמתי לב זה שאף אחד מהם פשוט לא חוגר חגורת בטיחות ,יש מצב שהם לא יודעים שקיים דבר כזה ,ומשאיות באורך 20 מטרים עם מכולות שעושות רוורס לאורך עשרות מטרים ללא מכוונים ויצא לי לראות אסון בפוטנציאל עקב נהיגה כזאת, אני תוהה האם אותם נהגים לא רואים את התאונות המחרידות עם המשאיות שמלוות לצערנו הרב בכמה הרוגים וכולנו יושבים מול הטלויזיה ובוכים עם המשפחות אך עדיין נראה כי שום דבר לא השתנה ולא עושים כלום כדי לשנות את המצב הקיים ואיך שזה נראה אנחנו נמשיך לספור הרוגים ,אוסיף ואומר שישנם צדיקים בקרבנו אבל הרוב לא וזה נמאס באופן נחרץ!

אשמח לשמוע את דעתם של נהגים אחרים במחוזותינו המשוגעים

בברכה

חג עצמאות שמח

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אולי יש נהגים כמו שתיארת אבל לא כולם, ממש לא כולם. אבא שלי נהג משאית 20 שנה, בזמן הזה לא היו לו עבירות תעבורה (אפילו לא אחת) וכמובן גם לא תאונות. הוא נהג מעולה אבל לפי מה שהבנתי ממנו הבעיות העיקריות של נהגי המשאיות הן:

1) נהגים מטורפים ברכבים פרטיים שפשוט "מתאבדים", חותכים את המשאיות וגורמים למצבי חרום. זהו הגורם הראשי לבעיות הבטיחות.

2) רכבים לא מטופלים כראוי - לא פעם יצא לו לנהוג במשאית כשבאמצע הנסיעה הבלמים הפסיקו לעבוד - ולא כתוצאה מלחיצה ממושכת בירידות אלא פשוט זלזול של האנשים המופקדים על שמירת תקינות כלי הרכב. לא מזמן היה תחקיר בערוץ 10 על בדיקות בלמים לחורף שבוצעו ללא בדיקה אמיתית. (וזה רק קצה הקרחון).

3) שעות נהיגה שלא בדיוק נשמרות כחוק על ידי המעסיקים.

4) לחץ של המעסיקים! המעסיקים תמיד מלחיצים את הנהגים שיבצעו את המשלוח במהירות, ולא מעניין אותם איך תעשה את זה! מה קורה כאשר נהג לחוץ כל היום - אני לא צריך לספר לכם על תוצאות אפשריות של זה.

אולי לא כל הנהגי המשאיות כמו אבא שלי, אבל דבר ראשון שצריך לשנות הוא את תרבות הנהיגה של כל הנהגים (גם פרטי) כדי שלא ייוצרו מצבי חרום ואח"כ לדבר על שאר הירקות :)

פורסם

אני מבין אותך אבל לא מסכים איתך, דעתך סובייקטיבית מעט, הרי ציינתי שתי בעיות עיקריות שאני נתקל בהן באופן קבוע ונחרץ ללא יוצא דופן ,לכן הם צריכים להיות יותר זהירים מכל נהג אחר בכביש כי טעות שיפוט שלהם תוביל לאסון כפול ומכופל.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

קבל דעה מעצבנת ואני מצטער שזה ככה אבל,

אין לך באמת מה לעשות בעניין הזה,הם חושבים שהכביש של אמא שלהם,הם בטוחים שהשוטרים לא רואים אותם בגובה כזה בגלל החגורה,והם כנראה "יודעים" הרבה דברים שאנחנו הנהגים הרגילים לא יודעים.

למרות שיש יוצאים מן הכלל,אבל בעיקרון אין הרבה מה לעשות.

פורסם

חסר נהגים ברכב פרטי שנוהגים בלי חגורה? אני נתקל בעשרות כאלה כל יום על הכביש.

אולי זה הגובה ש"מרחיק" מהם משטרות, אולי זה תחושת הביטחון של "יש לי כלי במשקל כמה טונות" וכלום לא יקרה לי, ואולי זה סתם מעצבן לשבת שעות ממושכות עם החגורה.

מה שכן אף אחד לא אוהב להיתקע מאחורי משאית ומכאן זה כבר מתחיל להסתבך, מעקיפות מסוכנות ומכל מיני מצבי חירום שנהגים פרטיים גורמים להם להגיע אליהם וכו'.

לדעתי אין טעם לשירשור הזה כל עוד לא יגיב פה נהג משאית בפועל כיום, אתה לא יכול לדעת מה באמת עובר בראש שלהם.

ומילה אחת לסיכום השירשור הזה, אנחנו כאן בקהילת קארספורום, מתלוננים על התנהגותם של נהגי המשאיות, נהגי האוטובוסים, רוכבי הדו"ג, הטרקטורנים המשתוללים וכל מיני אחרים, רק לידע כללי יש פורום אופנועים "פול-גז" ושם לא חסר שירשורי שנאה לבעלי רכבים פרטיים ועל כך שהם משוגעים ומנסים להוריד אותם.

אז אני רוצה לסכם את זה במשפט, זה לא משנה עם זה על משאית, פרטית, דו"ג או כל דבר אחר, המכונה היא לא האשמה בהתנהגותה אלה הנהג השולט בה.

אני בטוח שנהגי אוטובוס ומשאיות ודו"ג מקללים לא אחת את נהגי הפרטיות בגלל התנהגותם.

אין צורך להכליל על פי סוג הרכב, נהג מטורף במשאית עם יוציא רישיון לאופנוע ישתולל גם איתו.

• תוכן חדש...