Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי יתותח היום ראיתי את האוטו אצל יואל.

כל הכבוד על הרצינות וההשקעה.עשית בחירה טובה שבחרת ביואל,אין כמוהו בכל מה שקשור לסבלנות יסודיות ומקצוענות.

מקווה שהפרוייקט יזרום בקלות ניתן לך הרבה הנ(ע)אה ונחת,ואם אתה צריך עזרה,רק תתקשר.

גידי

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

vw130071 - תודה, אכן אין כמו הצבע המקורי ! 8)

גידי ! מה שלומך איש יקר ?

תודה על הפירגון.

אכן יואל, אדם והסבא ממוסך השלום אנשים מדהימים !

לא יודע אם זה כי אנחנו מכירים, אבל היחס כל כך נעים, אישי, עם אין סוף רצון לעזור, כיף !

אני אנצל את ההזדמנות כדי להודות להם על איכות השירות מעבר לעבודה המדהימה שהם עושים בשבילי, תודה !

גידי תיהיה בקשר ותבוא לבקר !

ד"א מה עם ה STI ? (זכור לי משהו על שאתה מוכר.. כולי תקווה שהיא עוד אצלך ! :twisted:)

elkmino - לא לקחתי את האופציה בחשבון, אשקול את העניין, יופי של רעיון.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
הרכב עבר פחחות אצל הבעלים הקודמים

הפחחות טובה, בוצעה ברמה מאוד גבוהה, אך לא מספיקה בשבילי.

אני רוצה אותה מושלמת.

בעבר לזה, אחד מחברי הפורום הזכיר, שהאסקורט 4 דלתות מעולם לא הייתה עם פסי הקישוט האלה, רק ה 2 דלתות.

אין לי בעייה עם רפליקות, אך פה זה חיכוי עלוב.

הצבע הנבחר הוא הלבן-שמנת המקורי, איתו האסקורט יצאה מהמפעל.

הבעניין הקרבורטור, תאמין לי שאני מאוד רוצה את צביקה, אבל אתה יודע מה.. אולי בבוקר אני אקום עם סיבוב ואסע אליו עד נתניה לטיפול היסודי שלו.

אם תרצה לקצר טווחים, אני עובד בנתניה וגר בתל-אביב.:wink:. ומי זה יואל?

פורסם

תודה על העיצה ידידי !

יואל הוא הבעלים של מוסך השלום בבאר שבע.

אנשים מקסימים עם שירות ברמה שעוד לא ראיתי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

עדכונים מהיום..

- הקרבורטור נשלח לשיפוץ.

- האלטרנטור והסטרטר נשלחו לשיפוץ.

- לסעפת יניקה יש מחלה, היא נאכלת באזור מעבר המים, לכן נשלחה למילוי בארגון+שטח.

- מכסה שסתומים עבר ניקוי חול ויצבע בצבע שחור (רציתי ניקל אך איך אף אחד בבאר שבע שעושה)

- קניתי פקקים חדשים למנוע, מחזירי שמן, צינור נשם + שסתום נשם, משאבת מים חדשה, משאבת דלק חדשה ועוד..

הפעם הגעתי עם המצלמה שלי למוסך ועשיתי תמונות כמו שצריך למנוע.

על דייקנות ויסודיות כזאת (תודה לסבאל'ה ממוסך השלום !) מגיעות תמונות איכותיות, אז בבקשה:

המנוע אחרי שיוף עם מקדחה ומברשת פלדה, פקקים חדשים והכנה לצביעה בהמרייט:

om5wnyqyjumw.jpg

eotaz4jljgm0.jpg

yd2yulydtn04.jpg

tmeq0tzcto21.jpg

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

יפה מאוד,

כדאי כבר להחליף משאבת מים, לא יקר וימנע הסתבכות בעתיד.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר אתה כמו הילדים הקטנים, מסתכלים על התמונות בלי לקרוא את המלל :lol:

קניתי משאבת מים חדשה דנדשה, אפילו לא משופצת, בתמונות אתה רוצה את הישנה מהסיבה הפשוטה שאנחנו צובעים שם והיא משמשת ככיסוי, כדי שלא יחדור צבע.

אחרי הצביעה הישנה יורדת ומחלפיה את מקומה אחת חדשה ויפה.

ד"א כיך לי שאתה ככה עוקב צמוק על השרשור שלי !

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
:lol::wink:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יש עדכונים חברים..

היום בבוקר הסעפת יצאה מריתוח ארגון למילוי+שטח.

הקרבורטור גם הוא יצא משיפוץ יסודי מאוד, נראה מצויין ואפילו ראיתי את החלקים הישנים בחוץ, הבחור היה נחמד ואדיב ונראה שעשה יופי של עבודה. (לפחות חצי נחמה, כי באמת שרציתי שצביקה מנתניה יעשה לי את העבודה הזאת)

הוחלט בייעוץ ע"י חשמלאי להחליף את הסטרטר לאחד משודרג וטוב יותר ואת האלטרנטור לחזק יותר, במקום 45 אמפר ל- 70 אמפר.

המנוע עבר צביעה עם פיסטולט בהמרייט כחול.

כמו גם הפולי משאבת מים, מכסה שסטומים ועוד חלקי ברזל נצבעו בשחור.

הרכב נכנס לפחח, הריצפה כבר נפרדה מהרכב ובקרוב מאוד, אחרי שהנפח יעתיק את הדוגמא על חתיכות פח 1MM חדשות, הריצפה החדשה תרותח לרכב.

תמונות בקרוב :-D

המשך יום נעים, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

שוב כל בכבוד על הייסודיות!

שני דברים: אינני רואה כל צורך בהחלפת האלטרנטור- אלא אם אתה מתכוון לשים גם מזגן באוטו, כי אחרת מה שיש לך- מספיק בהחלט! והשני- איזה סטרטר יש לך עכשיו, ואיזה "משודרג" אתה מתכוון לשים? -בטח יש לך עכשיו "אוטומטי", או איך שהוא נקרא- ללא בנדיקס, משתלב ע"י כח הצנטריפוגלי, ואתה רוצה להחליף ל"רגיל" עם בנדיקס? -אני אישית לא רואה סיבה, כל עוד הוא עובד. אצלי היה באסקורט הראשונה במקור, והיה בסדר בסה"כ... גם באסקורט הנוכחית שלי יש כזה...

ושאלה: אפשר לראות את השלבי הפחחות יותר מפורט- אותי למשל זה יותר מעניין, כי יש לי כמה רכבים, שזקוקים לזה נואשות! באסקורט שלי, למשל- כבר אין בכלל רצפה, עוש ניה הכסאות נופלים החוצה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

:shock:גנאדי שאלה..

יש לי במלאי החלפים שני סוגי סטרטרים. אחד ארוך עם בנדיקס, ואחד , קצר משמעותית ללא בנדיקס.כל כך קצר שחשבתי שלא יתאים, אך קיבלתי אותו עם הרכב כספייר מאדם שאסף לאוטו רק חלקים מתאימים. האם הקצר יתאים לרכב? אם כן מה יתרנותיו?

פורסם

גנאדי תודה על הפרגון.

את האלטרנטור אני אחליף מהסיבה הפשוטה ששיפוץ לשלי יעלה אותו הדבר.

אז על הדרך אני לוקח אחד חזק יותר, שיהיה, אולי למזגן, אולי מערכת רצינית.. מי יודע :roll:.

הסטארטר שלי גמור, הוא עובד אבל מחליק.

צדקת, הוא עובד על כוח צנטרפוגלי..

מה שאני מביא, קצר משמעותית ומחובר ישירות.

הוא נראה חדש יותר ואיכותי יותר, עם אחריות לחצי שנה.. וגם פה הסיפור עולה אותו דבר.

לגבי תמונות של תהליך הפחחות אני אצלם ואעלה מחר.

בכל מקרה אין לך מה לדאוג, כל תהליך הפחחות יהיה מתועד כמו שצריך, כדי שכולנו נלמד ממנו.

עדכון קטן: הריצפה כבר נותקה מהרכב ברובה.. מחר יתחילו ריתוחים כנראה, של הרצפה החדשה.

שרון, מה שאתה מדבר עליו זה בדיוק הסיפור של האחד שעובד על כוח צנטרפוגלי ואחד שמחובר ישיר.

זה נראה מוזר בעין אבל זה מתאים.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...