Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש חדש ל Sunroof !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו את זה:

בחור "צדיק" (חובש כיפה, זקן ארוך כמו של הרבי מטיזי-נאבי) כבן 35 לערך, יושב לו בתוך שברולט קאווליר. הסאן רוף פתוח, ביד אחת מחזיק כוס קולה גדולה וביד השניה...

ביד השניה הוא מפצח גרעינים ומעיף את הקליפות דרך הסאן רוף, ישר לעבר הרכב הנוסע מאחוריו (במקרה זה, אני :mad:).

לא ארחיב יתר על המידה ב"מחמאות" שאני מאחל לאותו בחור - רק אסכם ואומר שהאנשים במדינה הזו פשוט מגעילים את הגועל (שזה הרבה יותר מגועל נפש :mm_tongu:)

הנה העבריין:

10464058.jpg

אני מקווה שבהזדמנות הראשונה הוא יחטוף כמו שלא חטף מימיו, חוצפן.

איציק - שמשתדל להישאר מאופק ב"מחמאות" שהוא מאחל לאותו "צדיק".

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איכסה איכסה פשוט גועל נפש!

אבל אני כבר רגיל...

איציק, בולי, אתם לא תאמינו לי אלו אנשים מגיעים לחניון שבו אני עובד. לפני כמה ימים היה אירוע למשפחה של מיליונרים - מאפיונרים - עארסים - מזרחים (אני לא משמיץ, אני מזרחי), באו באירוע של 350 מכוניות לפחות 20 מרצדים, CLK, S500, E320, CLK AMG, CL500...ועוד הרבה רכבים מפוארים.

אבל מה היה כל האבסורד, שהם לא שמים עליך זין.

אם הם רוצים חניה קרוב, הם יחנו בכל מקום שהם רוצים, אפילו בחנית נכים! בלי לשאול אפילו את הסדרנים (שבמקרה זה הוא אני).

פשוט אנשים חלאות...הזבל של המדינה. למדתי שלא לכל מי שיש רכב ששופץ ע"י AMG או רכב מפואר - הוא איש מכובד, כמו פעם.

אסיים בסיפורון שקרה לי לפני כמה ימים, שהגיעה E קלאס ישנה (זאת עם הסטייל הערבי), הוא לא שם עליי לאן שאני אומר לו לחנות, ונכנס ישר לחניית הנכים הקרובה ביותר לשער הכניסה של הגן. כשהוא פותח את הדלת, מאחורי החלונות השחורים (100% שחורים!!!) אני שם לב לפעוטה בין הידים של הבחור, (אבא שלה...) מלפני ההגה. מעניין כמה זמן הוא נוהג ככה עם הבת שלו בין הידים ---> רק בגלל אנשים כאלה אי אפשר להינות ממש בכבישים בארץ הזו.

:mad::mad::mad::mad::mad:

הייתי חייב להוציא את זה.

תודה!

:wink:

172

פורסם
אם ביד אחת קולה וביד שניה מפצח גרעינים באיזה יד הוא נוהג?

זאת היא בדיוק הבעיה... :roll:

זה כמו אותם האנשים נוהגים תוך כדי קריאת עיתון הבוקר :mad::mad::mad:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

"אלוהים יודע" (תרתי משמע)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עם הברכיים

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

עם הברכיים

מצחיק או לא אבל ידידה שלי נוהגת עם הברכיים ותוך כדי מחליפה נעליים ועושה עוד דברים

tAoS FoReVeR

פורסם

עם הברכיים

מצחיק או לא אבל ידידה שלי נוהגת עם הברכיים ותוך כדי מחליפה נעליים ועושה עוד דברים

הממ מזה עוד דברים :twisted:

יובל.

פורסם

עכשיו אנחנו מבינים מה זה "נ נח נחמ נחמן מאומן"

נ - זה מה שהוא חושב עליך

נח - זה מה שהמוח שלו עושה בזמן שהוא נוהג

נחמ - נחמה קטנה בשבילך: אתה נהנה בנהיגה יותר ממנו

נחמן מאומן - נחמן, כידוע מת ונקבר באומן. הבנאדם הזה בתמונה גם כן כבר נוסע במכונית שחורה 8) . כלומר, אי אפשר לומר שהוא לא יודע מה הסוף שלו יהיה...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...