Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אני מומלזתי היום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אחרי שיצאתי בעור שיניי (עוד קמ"ש אחד יותר והייתי מקבל שלילה), רציתי לשאול כמה שאלות:

1. לאחרונה הייתה פסיקה של השופטת רחל ברקאי שקבעה שהממלז לא אמין. מה אפשר לעשות עם זה הלאה?

2. נניח ואני מבקש להישפט. האם אני אוכל לסגור על התובע לפני על סכום נמוך מ-750, או שאין סיכוי?

תודה לעונים :)

פורסם

משתתף בצערך, אתה יודע טוב מאוד למה. :)

היום שלחתי את הבקשה להישפט, להזכירך הסכום זהה, אעדכן אותך בהמשך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני זוכר למה.

שמע, עד עכשיו את כל הדוחות שקיבלתי הצלחתי לבטל בקומבינות שונות ומשונות, גם אם נאלצתי להפגש עם מפקד מת"ן לכיש באחת הפעמים.

מוחי לא מפסיק לקדוח בחיפוש אחר הקומבינה כאן.

אזהרות נגמרו לי מזמן... :lol:

פורסם

הפסיקה לא קבעה שהוא לא אמין. היא קבעה שהוא אמין, אבל דורש כיול כמו כל מכשיר מדידה אחר בארץ.

אם התובע במצב רוח ממש טוב, ולפני דקה סיים אחלה פייסל, ישמצב להכול. בכל מקרה אחר - תמצא תירוצים ממש טובים בשביל שמשהו יעזור לך בזה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מתעלק, מומל"זתי בכביש החוף באיזור של 90 על מהירות 127, שנרשמו כ 122, יש לי את מס' הממל"ז בדו"ח, האם רק בהליך משפטי נתן לבדוק אם כויל המכשיר כמתחייב לפני תחילת המשמרת ואם כן, האם כדאי ללכת להליך כזה (שבע שנים ללא רישום) או לשלם 750 ש"ח?

לא הסתרתי משוטר מתנ"א את כל מה שהרגשתי כלפיו באותה שבת בשמונה בבוקר בכביש ריק עם גדר הפרדה ותנאי ראות מעולים, כשמגן החוק והבטחון לזר עלי באיזור בו המהירות המותרת היא 90 ובכך הציל נפשות רבות בישראל.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
למה לא ביקשת לראות אם המכשיר כוייל במעמד הדו"ח ?

אפשר לבקש דבר כזה? איך בודקים?

תודה.

פורסם

במקום בו רק נהגים אידיוטים או שאננים נתפסים בו - כביש החוף לכוון דרום בסוף העליה הקטנה שליד מנחת פרדייב בבונים.

אין לי על מי לכעוס אלא על אבינו שבשמיים. 

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

בעיקרון לפני תחילת משמרת הם חייבים לבצע בדיקה למכשיר ויש טופס.

אם אתה מבקש יפה יכולים להראות לך אותו [כמובן כמו שנאמר במעמד קבלת הדו"ח].

להבא.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...