Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי לבית חדש ואין לי קליטה שם בכלל. אני נמצא בתכנית ומחוייב לסלקום לעוד שנה בערך. הא מישהו מכיר או חווה מקרה דומה האם יש לי עילה לעזוב אותם ולעבור לחברה אחרת שאצלה כן יש לי קליטה. ?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

האם חוסר הקליטה הוא דווקא במרתף או בכל הבית ?

אני בחברת פלאפון וברגע שדיווחתי על חוסר קליטה שלחו אליי כמה חבר'ה נחמדים שהתקינו מימסר, עכשיו הקליטה מעולה.

אני מאמין שגם בסלקום יש שרות דומה ויתקינו לך ממסר במידה ותרצה. לי אישית לא גובים אגורה על המימסר אני מאמין שגם כך בסלקום כחלק מהשירות.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

ממסר זה שם מכובס לאנטנה סלולרית קטנה. לא כל אחד מעוניין שיתקינו לו אתר סלולרי על גג הבית, גם אם מדובר באתר קטן וחלש יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. ללא מעט אנשים יש ראוטר אלחוטי בבית, גם סוג של "ממסר" (ולא בהכרח בעל הספק נמוך משמעותית)

2. כל רגע שהמכשיר דלוק ובקליטה נמוכה או ללא קליטה בכלל - עוצמות השידור גבוהות משמעותית. התקנת ממסר תביא להקטנה של העוצמות המשודרות, ולמעשה "בריאותית" יותר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני ואתה כנראה מגיעים מהתחום, מבינים את המשמעות של ממסר סלולרי כזה וגם לא חוששים ממנו, נהפוכו.

אחרים נרתעים כששומעים במה מדובר. לא בצדק, אבל נרתעים. ביננו, אף אחד לא יכול להבטיח להם שלא צודקים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כאחד שחווה על בשרו את העניין עם סלקום , אחרי שדיווחתי פעמים רבות על חוסר קליטה ובעיות קליטה , ואפילו אמרו שלא צריכה להיות שום בעיות קליטה , פניתי למוקד הפניות של סלקום עם מה שקרה.

פלא ופלא אחרי שעה חוזרת אליי גברת נחמדה מאוד שהפנתה את הפנייה שלי לקבלן ההנדסה של סלקום, ואחרי ימים ספורים ממש שניים שלושה , הגיעו אליי והתקינו מן ראוטר כזה (מגבר קליטה) ועכשיו הקליטה מצויינת.

ובקשר לקרינה, הקרינה ממש אבל ממש לא גבוהה בדומה לראוטר רגיל של אינטרנט כמעט.( וזה נבדק!)

פורסם

פנה לשרות לקוחות, ניתן לטפל בך במספר דרכים שונות כגון

עקוב אחרי לקו הביתי

אנטנה חיצונית עם עריסה - וזה משפר קליטה (ללא הגבר)

רפיטר (הוא לא צריך להדאיג אותך מבחינת קרינה - לרוב הראוטרים הביתיים שמוכרים היום יש הגבר פי 50מהרפיטר שמספקים חברות הסלולר)

הייתי מנוי של שלושת הרשתות בארץ - לכולם יש בעיות כיסוי

איציק

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ממליץ על הרפיטר שהזכיר איציק מהתגובה מעלי.

האופציה הראשונה של העקוב אחרי לא מועילה מכיוון שאת תקבל טלפון בשעות מאוחרות זה יעיר את כל הבית.

האופציה השנייה של העריסה גם לא טובה כי זה הופך את הטלפון שלך מנייד לנייח בבית.

בקיצור, רק רפיטר. וזה לא יהיה קל להוציא אותו מהם.

• תוכן חדש...