Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

 

ברשותי רכב מסוג מאזדה 323 97' GLX 1600.

 

יש לי חור באגזוז,מוסכניק בתחנת הדלק אמר לי(הוא אמר שהחור מהסעפת פליטה),בדקתי את זה(סתמתי את החור של האגזוז) והאוטו לא נכבה.

מהסתכלות על האגזוז בתחתית הרכב אפשר לראות חורים באמצע האגזוז(יש קטע מסוים מתחת לרכב בו האגזוז נהיה רחב יותר),נדבקה לא מזמן לשם שקית וכנראה היא עשתה את החורים.

 

רציתי לדעת קודם כל האם צריך להחליף בגלל זה את כל האגזוז?

מה העלות בערך של החלפת האגזוז כולו - טווח מחיר.

במקרה שאצטרך רק לתקן את החור ולא להחליף את האגזוז כולו,מה העלות של תיקון כזה?

 

תודה,יוסי.

פורסם

חור באגזוז למיטב ידיעתי אפשר לסתום עם פיקים של מלחם אצל כל אגזוזן, לא אמור להיות יקר, אולי משהו סימלי

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

הנה התמונות.

 

שאני מסתכל עכשיו אני רואה הרבה עיגולים קטנים,לפי הדיוקים של העיגולים,מרווח אחד מהשני וגודל נראה כאילו זה אמור להיות ככה,אבל זה נשמע לא הגיוני שצריכים להיות חורים באגזוז?

 

בטוח שיש חכמים ממני פה שידעו לקרוא את התמונה טוב יותר.

DSC00780.JPG

DSC00781.JPG

פורסם

הרכב עבר טסט ב20/8,בזמן הטסט לא היה את החור באגזוז,הרעש התחיל אחרי זה.

לפעמים הרעש הזה כיפי,שמאיצים בעליות יש רעש של טורבו :) .

פורסם

סע לאגזוזן, אם אפשר להלחים זה עולה בערך 50 ש"ח (זה מה שזה עלה בפעם האחרונה שאני עשיתי לפני כשנה).

אם צריך להחליף חלק באגזוז זה כבר יעלה יותר.

דוד יעלה בערך 500 ש"חואם זה הממיר זה יכול להגיע גם ל1000.

אצלי גם יש חורים באגזוז, לא תמיד זה משהו נורא אפשר להישאר גם ככה.

פורסם

אתה בטוח שדליפת הגזים היא מהמקום שציינת כי אמרת גם שמכונאי איתר דליפה מסעפת הפליטה .

מניסיוני עם רכבים אלה , זו תופעה פופולרית (גם מהסעפת וגם מהדוד האמצעי - פחות פופולרי דליפות מהממיר אבל יכול להיות) .

כך או כך , ניתן לתקן אותם אצל בעל מקצוע שעוסק באגזוזים חבל להחליף את הפריט כולו .

יש לוודא אבחון מדויק כדי לא לתקן פעמיים .

 

צביקה .

פורסם

שלום יוסי ,

 

התמונה שהעלת היא תמונה של הממיר הקטליטי , והחורים שמנוקבים שם הם סך הכל חורים של המגן חום שנועדו לאיוורור ולקירור הממיר. חורים אלו היו קיימים גם ביום שהרכב יצא מהחברה , ואין סיכוי שנגרמו בעקבות שקית ניילון או מסיבה אחרת . מזה אין לך מה לדאוג .

 

במאזדה משנתון זה יש נטייה לדודים האחוריים והאמצעיים להתקלקל , ולפעמים גם יש דליפה מתחת לסעפת הפליטה בצוואר שיורד לכיוון הדוד מהסעפת .

 

תיקון סעפת הוא אפשרי ע"י בעל מקצוע מומחה .

 

נשמח לעזור בעניינך .

×
×
  • תוכן חדש...