Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אתמול הסתכלתי על המנוע ברכב וקפצה לי איזו תובנה בעניין (לא יודע מה חשבתי לעצמי כשניקיתי את "המצערת")

לפני כמה ימים החלטתי לנקות את בית המצערת, אבל מכיוון שהתעצלתי להחליף אטם לאחר הפירוק

החלטתי לנקות דרך התזת ספריי קרבורטורים אל האינלט.

להבדיל ממנועים אטמוספרים, האוויר נכנס דרך האינלט ומגיע אל הטורבו,

מהטורבו האוויר נדחס ומועבר לצינורות האינטרקולר ומשם עד לבית המצערת.

לכן לא יכול להיות שהתזה אל האינלט ניקתה את בית המצערת,

אין מצב שהתרסיס עשה סיבוב סביב הרכב עד לבית המצערת (אינטרקולר חזית).

על פניו כמו שזה נראה, ניקיתי את הטורבו והדרך היחידה לנקות את בית המצערת היא ע"י פירוקה,

ולא דרך התזה אל האינלט.

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

*האם חובה להחליף אטם לאחר פירוק בית המצערת?

2.jpg

פורסם

קודם כל צריך להמנוע שלא יגיע ספרי קארב' לטורבו משום שהספריי עלול להזיק לאטמים והטורבו יתחיל לזרוק שמן.

לידע הכללי ספריי קארבורטור

פוגע באטמים ולכן יש להמנע כמה שיותר שהספריי לא יבוא במגע עם חלקי גומי ופלסטיק.

אם אינך מבין ויודע כיצד לפרק את המצערת עדיף להישאר ככה עד שתיפנה לבעל מקצוע.

ניקוי ללא פירוק המצערת לא הכי טוב, יש צורך בפירוק המצערת, לנקות אותה היטב, ולבסוף להחליף אטמים ולהרכיבה בחזרה.

פורסם

תודה BA323 על התגובה,

אני יודע לפרק בית מצערת, פשוט זו פעם ראשונה שאני אפרק ברכב הזה.

הגישה ברכב הזה היא הרבה יותר קשה במיוחד בגלל המיקום של המצערת ובגלל צינורות האינטרקולר הלא גמישים,

פשוט ברכב הזה העבודה היא יותר מרובה.

שבוע הבא אני עושה פורטינג לסעפת היניקה ולבית המצערת אז על הדרך אני אנסה אחת ולתמיד לפרק אותה.

בנוגע לספריי קרבורטורים, הרי גם בקרבורטור ישנם אטמים וגומיות,

הספריי עצמו לא ייעודי לקרבורטורים? (המכילים גומיות ואטמים)

שבת שלום ותודה רבה על התגובה!

פורסם

תשמע אני יכול להגיד לך, שעל המיכל של הספריי רשום שלא פוגע באטמים, לא מזמן ריססתי את הספריי על קונקטור שיש מסביב לקונקטור גומיה, הגומיה התנפחה ולא איפשרה לי לחבר את הקונקטור ולכן נאלצתי להסיר את הגומיה.

• תוכן חדש...