Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי הוא עד 65000.

עכשיו יש לי שלוש מכוניות בראש שאני חושב עליהם כבר זמן מה, ואני עדיין לא היגעתי להחלטה הנכונה מה באמת יתאים לי.(המון שרשורים שאנשים התחילו לריב אחד אם השני ובסוף אף אחד לא נתן עצות וכו')

היונדאי קופה אני מתכוון לקנות שנת 2003+\-, עכשיו מה שאני אוהב בה זה שיש עוד 2 מקומות מרווחים מאחורה והמכונית והפנים שלה נראית מאוד מפוארת. עכשיו איזה יותר עדיף? מנוע 2.7 או 2.0 ואם אפשר להסביר מה מביניהם הכי משתלם.אני מחפש יותר רחב פוזה אבל שגם יתן התנהגות . (למרות שמצאתי כמה במחיר 60 אלף אבל אני יכול להוציא עוד טיפה בשבילה)

ה MX-5 קראתי והבנתי שזאת מכונית אם הנעה אחורית ושהיא מעניקה הרבה כיף וסיפוק.

הבעיה שלי איתה זה שזה 2 מקומות והמחיר שלה מאוד גבוהה, ואני מתאר לעצמי שאני לא יוכל להרשות לעצמי את הדור השני וכן הלאה, אומנם אני יכול לקנות את הדור הראשון אבל בכלל אין לי מושג האם משתלם לקנות אותו, אם הוא אמין, והאם הוא נוח וזול לתחזוקה (עד התקציב שרשמתי) ,והאם יש בו את אותו כמות הנאה כמו בדור השני.

הפיג'ו 206 CC זאת מכונית שאני מאמין יותר "רגועה" אומרים שאם אני יקח מנוע 1.6 המכונית לא תסחוב כמו שצריך , אומנם ב 2.0 אומרים שזה יותר טוב אבל עדין אומרים שיש בעיות אם האוטו, שהפלסטיקה זולה (ראיתי בעצמי) אבל מה שנותן לה את היופי זה הגג הנפתח אבל לא נכנס לזה.

אני ישמח מאוד אם תפרטו לי על כל המכוניות מי מהן נכנסת לקטריונים שנתתי פה ומה הכי יכול להתאים לי.

תודה רבה לכם לוי.:-D

פורסם

יונדאי- המנוע 2.7 אומנם חזק וספורטיבי יותר אבל פחות אמין וזולל דלק. מבחינת התנהגות היא אומנם שיפור של שמיים וארץ לעומת הדגם הקודם אך עדיין לא מדובר באחת ההנעות הקדמיות הטובות ביותר שקיימות כיום. בסופו של דבר הרכב מיועד יותר לחובבי הפוזה מאשר לחובבי הנהיגה.

מאזדה- מדובר ברכב נהיגה קרוב מאוד למושלם, קל משקל, ממוקד ומתקשר. נכון שהמנוע והביצועים לא להיט אבל המשקל הקל מפצה. מבחינת שימוש ביום יום היא קטסטרופלית, הרכב נמוך מאוד, נוקשה, אין כמעט תא מטען, אין מושבים מאחור והאבזור דל.

פז'ו- ספורטיבית היא ממש לא (במיוחד עם מנוע 1600) אבל היא כן מאוד שימושית ליום יום. המושבים האחוריים נורא צפופים אבל ניתן לדחוק שם מבוגרים לא גדולים מדיי לנסיעות קצרות או כתור הרחבה של התא מטען. גג הברזל עדיף משמעותית על גג בד מבחינת בידוד והגנה מונדליזם אך הוא מרבה להתקלקל והתיקונים נורא יקרים. אני דווקא חושב שהאינטריור שלה טוב משמעותית מ-2 המתחרות אך מסכים שהוא לא מזדקן בכבוד. חיצונית לדעתי הרכב לא נראה טוב אך אי אפשר להתווכח עם הפוזה והמרגש של גג נפתח.

לסיכום, קשה נורא להשוות בין שלושת הרכבים מכיוון שכל אחד פונה לפלח שוק שונה. הבחירה שלהם תלויה אך ורק בדרישות שלך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יונדאי- המנוע 2.7 אומנם חזק וספורטיבי יותר אבל פחות אמין וזולל דלק. מבחינת התנהגות היא אומנם שיפור של שמיים וארץ לעומת הדגם הקודם אך עדיין לא מדובר באחת ההנעות הקדמיות הטובות ביותר שקיימות כיום. בסופו של דבר הרכב מיועד יותר לחובבי הפוזה מאשר לחובבי הנהיגה.

מאזדה- מדובר ברכב נהיגה קרוב מאוד למושלם, קל משקל, ממוקד ומתקשר. נכון שהמנוע והביצועים לא להיט אבל המשקל הקל מפצה. מבחינת שימוש ביום יום היא קטסטרופלית, הרכב נמוך מאוד, נוקשה, אין כמעט תא מטען, אין מושבים מאחור והאבזור דל.

פז'ו- ספורטיבית היא ממש לא (במיוחד עם מנוע 1600) אבל היא כן מאוד שימושית ליום יום. המושבים האחוריים נורא צפופים אבל ניתן לדחוק שם מבוגרים לא גדולים מדיי לנסיעות קצרות או כתור הרחבה של התא מטען. גג הברזל עדיף משמעותית על גג בד מבחינת בידוד והגנה מונדליזם אך הוא מרבה להתקלקל והתיקונים נורא יקרים. אני דווקא חושב שהאינטריור שלה טוב משמעותית מ-2 המתחרות אך מסכים שהוא לא מזדקן בכבוד. חיצונית לדעתי הרכב לא נראה טוב אך אי אפשר להתווכח עם הפוזה והמרגש של גג נפתח.

לסיכום, קשה נורא להשוות בין שלושת הרכבים מכיוון שכל אחד פונה לפלח שוק שונה. הבחירה שלהם תלויה אך ורק בדרישות שלך.

אבל מה שמתסכל זה שאני רוצה מכונית שיהיה לה פוזה ממש ספורטיבית, ומקום לאנשים אחרים וליום יום(יונדאי) שגם תתן התנהגות טובה ושאני יהנה מהמכונית(מאזדה).

אולי אני יחכה לעוד תגובות של אנשים שיתנו עוד קצת חוות דעת. תודה רבה לך.

נ.ב מה שיכול לפרט לי על הדור הראשון של המיאטה זה יהיה עוזר תודה.

פורסם

לא יודע כמה פוזה יש במיאטה דור ראשון. אני יודע שכאשר נהגתי בה ברמזורים היו מתחילים לדבר איתי הרבה יותר מאשר במיאטה של דור אחרון.

פז'ו נראה לי רכב מביך - אז בעניי אין בו שום פוזה.

קופה נראית הכי קרבית לטעמי.

בפנים היא עשויה פשוט מדיי - אבל יש 4 מושבים (לא יודע עד כמה אחרויים אכן שימושיים מעבר לתיק או כלב) ותא מטען.

בתקציב שלך מבחינת מיאטה - רק דור ראשון.

מכוניות אמינות יחסית.

תיקונים לא יקרים.

חלפים בארץ כמעט אין - מביאים מחול ונהנים ממחירים זולים הרבה יותר ממחירי יבואן.

הייתי ממליץ על כזו רק אם אתה מוצא אחת שמורה ולא מכוסחת.

בד"כ אין כאלו - אבל דווקא עכשיו יש בלוחות 2 שנראות טוב.

תא מטען שלה קטן. אבל נדיר שלא יכולתי לשים משהו ולא נכנס.

מבחינת אבזור - היא נראית פשוטה אבל יש בה הכל. אפילו אנטנה חשמלית (בתנאי שהיא תקינה :lol:. לא נורה - אני את שלי תיקנתי בזמנו תמורת 100 ש"ח תוך שימוש בחלקים חדשים מקוריים של מזדה).

מבחינת נוחות נסיעה - היא טובה. רכב לא קשה בכלל.

נמוך - כן.

אם לא הנמיכו אותה מעבר למה שיצא מהממפעל - לא נוראה בככל.

רק 2 מושבים.

כדי להחליט האם זה גורם מקביל באמת עבורך - תנסה להזכר מתי פעם אחרונה היסעת 2-3 נוסעים? ואם זה קורה לך פעם שחודשיים - זה לא נחשב.

בכל מקרה - מיאטה מאוד כיפית לנהיגה. תחשוב שאתה יושב בקרטינג ומרגיש עם התחת שלך כל מה שקורה עם האוטו והגה מספר לך כל מה שקורה עם הצמיגים.

אבל אם חשוב לך "פוזה", שנתון גבוהה, קילומטראז' נמוך וכו' וכו' - יונדאי היא קניה יותר היגיונית.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
לא יודע כמה פוזה יש במיאטה דור ראשון. אני יודע שכאשר נהגתי בה ברמזורים היו מתחילים לדבר איתי הרבה יותר מאשר במיאטה של דור אחרון.

פז'ו נראה לי רכב מביך - אז בעניי אין בו שום פוזה.

קופה נראית הכי קרבית לטעמי.

בפנים היא עשויה פשוט מדיי - אבל יש 4 מושבים (לא יודע עד כמה אחרויים אכן שימושיים מעבר לתיק או כלב) ותא מטען.

בתקציב שלך מבחינת מיאטה - רק דור ראשון.

מכוניות אמינות יחסית.

תיקונים לא יקרים.

חלפים בארץ כמעט אין - מביאים מחול ונהנים ממחירים זולים הרבה יותר ממחירי יבואן.

הייתי ממליץ על כזו רק אם אתה מוצא אחת שמורה ולא מכוסחת.

בד"כ אין כאלו - אבל דווקא עכשיו יש בלוחות 2 שנראות טוב.

תא מטען שלה קטן. אבל נדיר שלא יכולתי לשים משהו ולא נכנס.

מבחינת אבזור - היא נראית פשוטה אבל יש בה הכל. אפילו אנטנה חשמלית (בתנאי שהיא תקינה :lol:. לא נורה - אני את שלי תיקנתי בזמנו תמורת 100 ש"ח תוך שימוש בחלקים חדשים מקוריים של מזדה).

מבחינת נוחות נסיעה - היא טובה. רכב לא קשה בכלל.

נמוך - כן.

אם לא הנמיכו אותה מעבר למה שיצא מהממפעל - לא נוראה בככל.

רק 2 מושבים.

כדי להחליט האם זה גורם מקביל באמת עבורך - תנסה להזכר מתי פעם אחרונה היסעת 2-3 נוסעים? ואם זה קורה לך פעם שחודשיים - זה לא נחשב.

בכל מקרה - מיאטה מאוד כיפית לנהיגה. תחשוב שאתה יושב בקרטינג ומרגיש עם התחת שלך כל מה שקורה עם האוטו והגה מספר לך כל מה שקורה עם הצמיגים.

אבל אם חשוב לך "פוזה", שנתון גבוהה, קילומטראז' נמוך וכו' וכו' - יונדאי היא קניה יותר היגיונית.

אבל יש לי עוד שאלה אליך אם אפשר, כמה עולה ביטוח למזדה הישנה לנהג חדש+ כולל הכל, וכמה דלק הוא שותה בערך?(בעיר ומחוץ לעיר), ואם בכלל כדי לקחת אם גג קשיח או גג מעור?

ובלי קשר שאלה אם אני יצבע את המכונית לצבע אחר זה יפריע אח"כ למכירה שלו?כי שמעתי שאם אני יצבע תמכונית היא נחשבת כ "פגומה".

ואיזה שיפורים אפשר לעשות למכונית שכזאת תודה רבה לך. :)

פורסם

למיאטה דור ראשון אין גג פח ולא גג עור, אלא גג ויניל שבשנתון שלה כבר צריך לבדוק אותו היטב ואולי להחליף.

שיפורי מנוע? לא ממש. אפשר אבל התמורה של כ"ס לשקל לא ממש מצדיקה את ההשקעה. אם בשיפורי מנוע עסקינן, לך על סובארו.

המיאטה אינה שתיינית דלק גדולה אבל את כל מה שתחסוך במשאבה תשלם בריבית דריבית אצל סוכן הביטוח.

לצבוע? אפשר אבל....עזוב. לך על ההיונדאי קופה 2 ליטר. בסופו של דבר היא תענה על הדרישות שלך בצורה הטובה ביותר וגם תשאיר אותך בביטחה בתוך התקציב.

בהצלחה.

פורסם

יש שרשור בפורום על ה206 שלי שהכנתי לאחר שמכרתי אותה אני מאמין שהיא תענה לך על הרבה שאלות .

מבחינתי זה רכב שמומלץ יותר משאר הרכבים שאמרת ואני אפרט

המאזדה זה ללכת 15 שנה אחורה ולפי דעתי זה יותר מידיי בסכום הזה , מבחינת ביטוח רכבים עם גג נפתח זה רכבים שעושים עליהם בעיה בביטוח .

היונדאי זאת אלנטרה בתחפושת יפה מאוד כמו שאני תמיד אמרתי (למרות שהתחפושת מאוד מאוד יפה) , ההתנהגות שלה טוב מאוד ביחסית לקודמת אבל זה לא זה, הפיג'ו עם שלדה יותר טובה ויותר כיפית לנהיגה , ובקשר לאיזה דגם אם כבר אזלפידעתי ה2.0 כי ה2.7 לא כזה להיט במיוחד באוטומט .

הפיג'ו אני לא רואה טעם לגעת ב1.6 פשוט היה מצחיק לראות את ההבדלים ברמזורים כשהייתה אחת לידי אם כל הפוזה שהייתה עליה והיא פשוט לא זזה .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

לא יודע מה לגבי המאזדה והיונדאי

אבל אני נוהג על 206cc

2000 סמ"ק ידנית

לאחר שציידתי אותה בצמיגים של דאנלופ , וכמה תיקונים קלים כמו ברקסים חדשים וכו'

הרכב פצצה , מהיר בטירוף , אחיזת כביש מעולה, בסיבובים , עקיפות , כשאני לוחץ על הגז תוך כמה שניות הרכבים שהיו יחד איתי נעלמים אי שם מאחורה

וזה בלי לדבר על האוטו שהוא יפיפייה , וכל מי שאומר שלא , או שהוא מביך (כמו התגובה הקודמת)

לפי דעתי זה או מקנאה או שפשוט קורה ש 1 מתוך 1000 לא אוהב

מבחינת עיצוב הרכב לא רואה לא את המיאטה גם לא החדשה לפי דעתי , וגם לא את היונדאי

כמובן שבתקציב גדול יותר היה עדיף ללכת על ה mx5 החדשה יותר בעל איכות נהיגה מהנה יותר לכל הדיעות , אבל מה לעשות שהתקציב לא מתאים , ולפי דעתי בתקציב כזה ה cc הוא רכב פצצה

כמובן שזה לא רכב מושלם , ויש חסרונות , ואפילו לא מעט

הדברים הבולטים שתצטרך להתמודד איתם אם תקנה

1.פלסטיקה יחסית זולה , אבל לא משהו שאי אפשר לסדר עם קצת סיליקון

2.מאחורה צפוף מאוד , אני קניתי אותו בידיעה שאין לי צורך להסיע אף אחד מאחורה

3. קודם תמצא 206cc ידנית 2000 סמ"ק במצב טוב , זה מאוד קשה , רב מכוניות ה cc בשוק כרגע הן 1600

לגבי ביטוח,אפשר להשיג מקיף ב 3,500 שזה כלום כסף לקבריולט

ולגבי כל הבולשיט עם תקלות בגג , טוב התשובה כבר במשפט קודם - בולשיט

פורסם

למעשה זה שתיים מ1000,גם אני חושב שהCC קצת מביכה,אפילו השם שלה מסגיר קצת את אופי הרכב :)

מטוס היא בטח שלא,המנוע 2.0 חייב להיות עם קצת בשר על מנת להזיז משקל רב שכזה,איך שלא יהיה היא כן מושכת את העין,לטובה או לרעה.

לגבי המאזדה,אם אתה לא שרוף שרוף על הרכב,או חובב מושבע של רודסטרים קלות משקל,אתה לא תקבל הרבה תמורה למחיר.

היונדאי לדעתי תתאים לך מכל 3 למרות שבתקציב שלך תיכנס רק גירסת ה2.0 שהיא לא ממש "מטוס" למרות שהתיבה הידנית שלה לא רעה והיא מחפה על העדר הסוסים,אני מניח שזהו הרכב הראשון שלך(תקן אותי אם אני טועה)ולכן אני חושב ש140 סוסים ידניים עם מראה נפלא וקרבי,ביטוח זול , שימושיות ושנתון גבוה יתנו לך את התמורה הטובה ביותר ברב הזמן.

Porsche 944 turbo

פורסם
אבל יש לי עוד שאלה אליך אם אפשר, כמה עולה ביטוח למזדה הישנה לנהג חדש+ כולל הכל, וכמה דלק הוא שותה בערך?(בעיר ומחוץ לעיר), ואם בכלל כדי לקחת אם גג קשיח או גג מעור?

ובלי קשר שאלה אם אני יצבע את המכונית לצבע אחר זה יפריע אח"כ למכירה שלו?כי שמעתי שאם אני יצבע תמכונית היא נחשבת כ "פגומה".

ואיזה שיפורים אפשר לעשות למכונית שכזאת תודה רבה לך. :)

שמע, אתה מדבר על רכב בן 12 עד בן 15 - לא בטוח שיש מקום לדבר על ביטוח מקיף.

לא יודע כמה זה יהיה לנהג חדש.

אני שילמתי סביב 3500 - אבל אני חדר ולא צעיר.

צריכת דקל רגילה לגמרי.

ומאוד תלויה בסגנון הנהגה שלך.

לא הבנתי למה אתה רוצה לצבוע אוטו שעוד לא קנית ועוד לא ראית........

ואם יש לך תקציה לצביעה - אז עדיף שתעלה תקציב רכישה במקום זה.

שיפורי כוח והתנהגות למיאטה דור ראשון יש בלייייייייייייייייייייייייי סוף.

אבל דברים טובים ושווים עולים לא זול (כרגיל בחיים).

קודם תקנה ואז תראה.

לטעמי לשדרג גלגלים ל-15", לשים צמיגים איכותיים, לרענן את המתלים - אלו דברים הכי חשובים במיאטה.

ונחמד לראות שאתה מקבל כאן חוות דעת מכל הכייונים ומתוך ניסיון.

תספוג, תחליט ותיהנה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
למעשה זה שתיים מ1000,גם אני חושב שהCC קצת מביכה,אפילו השם שלה מסגיר קצת את אופי הרכב :)

מטוס היא בטח שלא,המנוע 2.0 חייב להיות עם קצת בשר על מנת להזיז משקל רב שכזה,איך שלא יהיה היא כן מושכת את העין,לטובה או לרעה.

לגבי המאזדה,אם אתה לא שרוף שרוף על הרכב,או חובב מושבע של רודסטרים קלות משקל,אתה לא תקבל הרבה תמורה למחיר.

היונדאי לדעתי תתאים לך מכל 3 למרות שבתקציב שלך תיכנס רק גירסת ה2.0 שהיא לא ממש "מטוס" למרות שהתיבה הידנית שלה לא רעה והיא מחפה על העדר הסוסים,אני מניח שזהו הרכב הראשון שלך(תקן אותי אם אני טועה)ולכן אני חושב ש140 סוסים ידניים עם מראה נפלא וקרבי,ביטוח זול , שימושיות ושנתון גבוה יתנו לך את התמורה הטובה ביותר ברב הזמן.

ואם אני שרוף על המאזדה? היא ממש יפה אהבתי איך שהיא נראית אם גג נפתח, וגם הביצועים שלה נותנים כזה סיפוק והנאה שנראה לי שאפשר לוותר על המושבים האחורים כי אחרי הכל זה מכונית בשביל בשביל לנסוע בעיר.(למעט למקומות רחוקים יותר אבל 90% אני יצתרך רק בעיר).

פורסם
שמע, אתה מדבר על רכב בן 12 עד בן 15 - לא בטוח שיש מקום לדבר על ביטוח מקיף.

לא יודע כמה זה יהיה לנהג חדש.

אני שילמתי סביב 3500 - אבל אני חדר ולא צעיר.

צריכת דקל רגילה לגמרי.

ומאוד תלויה בסגנון הנהגה שלך.

לא הבנתי למה אתה רוצה לצבוע אוטו שעוד לא קנית ועוד לא ראית........

ואם יש לך תקציה לצביעה - אז עדיף שתעלה תקציב רכישה במקום זה.

שיפורי כוח והתנהגות למיאטה דור ראשון יש בלייייייייייייייייייייייייי סוף.

אבל דברים טובים ושווים עולים לא זול (כרגיל בחיים).

קודם תקנה ואז תראה.

לטעמי לשדרג גלגלים ל-15", לשים צמיגים איכותיים, לרענן את המתלים - אלו דברים הכי חשובים במיאטה.

ונחמד לראות שאתה מקבל כאן חוות דעת מכל הכייונים ומתוך ניסיון.

תספוג, תחליט ותיהנה.

אם אפשר שתגיד לי כמה בערך היא שותה בעיר ומחוץ לעיר זה נורא חשוב לי לדעת (במיוחד מאיש אם נסיון כמוך) וגם איזה סוג יותר עדיף אוטומת או ידני?, למה אני רוצה לצבוע את המכונית? כי רובם בצבע אדום , והצבע שאני קעיקרון רוצה זה או שחור או צהוב או עפור עכבר מבריק. (גם יש לך מושג כמה עולה לעשות צבע מקיף לאוטו כזה?). אבל אם אני צובע את המכונית זה יקשה עלי למכור אותו בעתיד?

וכמובן אחרי שאני ילמד ויקרא את האוטו אז אני יבין מה אני צריך להוסיף לו במשך הזמן גם אני עובד מרוויח כסף אז ככה שאני יוכל לשלם במשך הזמן על המכונית בשביל מערכת טובה, גלגלים כמו שאמרת וכמובן שלשפץ את המכונית שתתפקד כמה שיותר טוב.

תודה רבה לך.

פורסם

יונדאי קופה - הייתה לי אחת צהובה לפני 6 שנים,

הרכב הוא סוג של Pussy Magnet, אבל בתכלס היו לו המון המון בעיות,

ההתנהגות שלו הייתה על הפנים, הוא לא היה הכי חסכוני,המון בעיות חשמל.

אני מכיר מישהו שמנהל מוסך יונדאי-מיצובישי בפ"ת ומהניסיון שצבר הוא טוען שהרכב הוא לא מומלץ כלל!

אני בתכל'ס די נהנתי ממנו, אבל דע לך שיש טובים ממנו בסכום דומה.

פיג'ו CC - אני לא כל כך אוהב, הוא נראה כמו רכב שהצבע הכי מתאים לו הוא ורוד,

נורא עדין, עם ביצועים של רכב משפחתי, לטעמי זהו רכב של בחורות.

מזדה MX - אני מת על הרכב הזה, אבל הוא חלש מעט לטעמי,

הבעיה במדינה שלנו שאתה לא יכול להוסיף לרכב הזה טורבו (חוקי)

טורבו ו-2 מקומות נוספים היו הופכים את הרכב לבחירה מנצחת!

אבל אני, לעומת זאת, בתקציב הזה הייתי הולך על רכב "לגברים בלבד" וזאת.... האימפרזה טורבו!

עולם אחר, שונה מכל מה שאתה מכיר;

ההידבקות למושב בקו ישר, האחיזה בפניות, הרעש המאיים, המראה הקרבי,

פשוט מכונית ספורט אמיתית ולא מתיימרת להיות כמו המכוניות הנ"ל!

ומשום מה אחרי שאתה מוסיף כמה שעונים על הדש, לבחורות יש נטייה אוטומטית לשבת עם רגליים פסוקות! :lol:

זו הבחירה שלי לפותח השרשור!:mm_yeah:

תראה איזו יצירת אומנות:

subie-gal-black-impreza-rs.jpg

פורסם

כבעל 206cc אני דיי משוחד:)

לרכב יש נוכחות, אתה תמיד יכול להנות מרכב קופה או בלחיצת כפתור מקבריולט סקסית:)

מהמאזדה הייתי יורד בגלל שהשנתון שלה יותר מדי רחוק, לא יעזור רכב שנמצא כ 15 שנים על הכביש יבוא לידי ביטוי בכך.

היונדאי היא אופציה שהייתי שוקל כמו שאמרו לפני - אתה מרוויח 2 מקומות אמיתיים.

קיצר אני הייתי באותה משבצת כמוך ולקחתי את ה 206cc אומנם היא לא רכב עם התנהגות ספורטיבית אבל לפקקים בארצנו נראה לי שזה יספק אותך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...