Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

פירקתי את הלוח שעונים ברכב שלי על מנת להחליף 2 נורות שרופות, אחרי ההתקנה מה שקורה זה שאין לי בכלל תאורת רקע בלוח שעונים, האורות הראשיים כן עובדים וגם האיתותים והחיווי של האיתותים ושל האורות (נמוכים גבוהים) וגם הנורות שנדלקות עם הפתיחת סוויצ' עובדים. בדקתי את הפיוז של הלוח שעונים והוא היה שרוף, החלפתי אותו ועוד פעם נשרף.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

כרגע אני עם כל העסק מפורק שוב והייתי מאוד רוצה לפתור את זה במהרה כדי שיהיה אפשר שוב להשתמש ברכב...

הרכב סקודה פיבוריט 93.

תודה!

פורסם

תפרק שוב ותיראה מה לא עשית בסדר. אולי תוך כדי החזרה של הלוח שעונים קיצרת איזה משהו. תבדוק האם הנורות יושבות במקום כמו שצריך.

פורסם

כל הנורות יושבות במקום.

יש שלוש קונקטורים, פשוט חיברתי אותם (אין אפשרות להחליף ביניהם כי כל אחד צורה שונה)

מה עוד יוכל לגרום לזה?

פורסם

אם הפיוז נשרף ואתה מחליף אותו והוא שוב ישר נישרף אז כנראה לפי דעתי יש לך קצר איפשהו בחוטים או בחיבורים.

אני הייתי עושה כך: פשוט פשוט:

תנתק את שלושת הקונקטורים ואז תשים פיוז ותבדוק אם הוא נשרף, אם הוא נשרף אז הבעיה בחוטים עצמם שמתחברים ללוח,אם לא,אז הבעיה כנראה בלוח עצמו.

אם לא נשרף,תחבר קונקטור קונקטור ותראה איזה מהם גורם לפיוז להישרף.אחרי שמצאת איזה מהם,תבדוק טוב טוב את החוטים עם פנס או משהו ,תבדוק אם עשו קומבינות של חיבורי חוטים באותו קונקטור לכל אורך החוטים .

תבדוק ותעלה ממצאים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אוקיי עשיתי מה שאמרת והגעתי למצב שהכל מחובר והפיוז לא נשרף, זאת אומרת שאו שהבעיה היתה כמו שalpine אמר כי אחרי שפירקתי שוב עברתי שוב על הכל ולמרות שעל פניו הכל נראה שיושב טוב פירקתי את הנורות והרכבתי שוב פעם...

או שבכלל הבעיה בכל זאת היתה קצר בגלל חוט חשוף או משהו ועד הרגע שהוא שוב יעשה בעיות הכל יהיה בסדר.

לפי דעתי מדובר באפשרות הראשונה כי כל הצמה באזור של הקונקטורים נראת מצויין וללא תוספות מיותרות (את התוספות כבר העפתי ישר כשקניתי את הרכב)

תודה לכם על העזרה!:-)

• תוכן חדש...