Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

אני מחפש לעצמי רכב באיזור 20-30 אלף ש"ח. היום אני ואבא שלי עשינו סיבוב של כמה שעות בין כמה סוכנויות רכב באיזור נתניה ומצאתי כמה רכבים שמצאו חן בעיני,אחת מהן זו אופל קורסה שנת 2002 מנוע 1200 גיר רובוטי שעשתה רק 54000 ק"מ.

שאלתי הראשונה זה האם באמת אפשר לסמוך על הסוכנויות רכב,שרכב שהוא 8 שנים על הכביש עשה באמת רק 54000 ק"מ?(או שמכוניות שמד הק"מ שלהם הוא דיגיטלי אי אפשר לשחק בהם ככה שמעתי פעם ממשהו ..)

דבר שני זה שאני בכלל לא מכיר את הרכב הזה ואני לא יודע מה העלויות האחזקה שלו ועד כמה הוא אמין..

כל מי שמכיר את הרכב הזה אשמח לשמוע ממנו יותר פרטים.

תודה .

פורסם

אם מצאת את הרכב בנתניה, קח בחשבון שהק"מ מזויף.

מעבר לזה אין לי מה להוסיף על הקורסה, לא מכיר אותה כלל ומעולם לא הייתה לי כזו.

פורסם

נו באמת... בגלל שהוא אצל סוחר מנתניה הק"מ מזוייף? :roll:

את הרכב הנ"ל צריך לבדוק ב90 עיניים במקום בשבע אבל ישר להחליט שהורידו ק"מ?!

נ.ב- אני מכיר לא מעט סוחרי רכב מנתניה, רובם לא מתעסקים עם הק"מ ואחד מהם הוא אפילו אחד האנשים היותר צדיקים שאני מכיר.

כבדהו וחשדהו (אפילו מאוד חשדהו) כל סוחר רכב אבל בלי לדעת מקום ספיציפי ולשלול רק על בסיס עיר מסויימת זוהי טיפשות לשמה.

אגב, אני מכיר 2 סוחרים שמתעסקים עם ק"מ, אחד נמצא בתל אביב והשני בירושלים, אולי נשלול גם את כל הסוכניות בערים הנ"ל?

פורסם

זה מאוד פשוט,אם אתה נעול על הרכב, בקש לראות ספר טיפולים אם קיים מעודכן,או שבקש מהסוחר ללכת איתך למוסך, שבו טופל הרכב ותוכל לבדוק את ההיסטוריה שם יהיה רשום גם הקילומטרא'ז.

קשה להאמין, שרכב משנת 2002 עם 54,000 ק"מ לא יימכר ע"י בן אדם פרטי ולא סוחר (הכווונה היא לא סוכנות מורשית או טרייד אין יבואן) אלא אם הורד קילומטרא'ז /הרכב משועבד/מעוקל/עבר תאונה קשה מאוד או כל סיבה אחרת שתמנע מבן אדם פרטי שמחזיק רכב כזה שמור למכור אותו.

המנוע הזה לא ממש מוצלח (1200) ונוטה לעשות בעיות גדולות מאוד להרבה אנשים שקנו אותו הלך ראש מנוע ברכב הזה במיוחד אם זה מנוע אקוטק 16 שסתומים אאל"ט.

את הגיר הרובוטי יש לבדוק ב-7 עיניים.

לסיכום- בדיקת ספר טיפולים (אם אין -נדלקת מנורה ראשונה),לקיחת התחייבות מבעל המגרש שהרכב לא עבר תאונת שילדה

לא לבדוק את הרכב בנתניה אלא אם אתה בודק במכון האחים -עדיף לבדוק בהרצליה במכון מבדק.

לאחר כל הבדיקות הללו חזור לעדכן !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...