Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תו חניה בת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובר מחר לגור בת"א לראשונה. ככזה, אין לי עדיין תו חניה, ונראה שכל משרדי העירייה יהיו סגורים עד אחרי החג, כך שאצטרך להסתדר שבוע בלי תו.

האם זה נכון שכל דו"ח חניה שאקבל בתקופה זו באזור מגורי יבוטל בלי בעיות עם קבלת התו?

פורסם

הי שגיא.

השאר פשוט פתק על הדשבורד (במקום הגלוי לעין) המסביר את מצבך ולא תקבל שום דו"ח.

כשאני קונה רכב חדש (יצא לי כבר לא מעט פעמים בחיים) אני תמיד נשאר שבוע-שבועיים ללא תו כיון שלא תמיד יש לי זמן ללכת על הבוקר ולהסדיר את העניין עם העירייה.

אני משתמש בד"כ בנוסח כזה: "פקח נכבד, החלפתי רכב ואני ממתין לקבלת תו מהעירייה בימים הקרובים, להתחשבותך אודה".

לא תקבל דוחות במהלך התקופה. מניסיון.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הזכרת לי פרק שהיה ברמזור,שהם שמו שלט שהם בניחום אבלים והפקח הלך איתם לשבעה.

אני לא הייתי סומך על פתק כזה,אבל אין מה להפסיד,רצוי שתצרף את הפלאפון שלך לפתק.

פורסם

פתק/לא פתק - מרגע שתוציא את התו, כל דוח שהתקבל בסביבת איזור מגוריך יבוטל רטרואקטיבית, חודשיים אחורה (אפשר גם להרים טלפון לעירייה לאחר הוצאת התו ולבקש זאת מהם).

עברתי לת"א לפני חודשיים בדיוק והופתעתי מיעילות העניין (וגם ממהירות הוצאת תו החנייה - עניין של רבע שעה בעירייה).

פורסם
השאר פשוט פתק על הדשבורד (במקום הגלוי לעין) המסביר את מצבך ולא תקבל שום דו"ח.

קצת אופטימי להגיד את זה. גם לי לקח כמה ימים עד שהוצאתי תו חניה, ועשיתי פתק ממש מושקע אפילו עם צילום של ספח הת"ז עם הכתובת. כשניגשתי להוציא תו באתי עם ה-6 דוחות שקיבלתי, הפקידה ראתה שכולם מהחודש האחרון ובאזור מגוריי, ואפילו ראתה עוד אחד במחשב שלא ידעתי עליו, וביטלה אותם מיד. הם באמת מאוד יעילים בקטע הזה.

פשוט אם כל מי שהיה שם פתק לא היה מקבל דוחות אז כולם היו שמים פתק. :)

• תוכן חדש...