Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד,

אפשר להגיד שהחנ"א הוא נגזרת, אבל הדגש הוא שהחנ"א כותב מה עשית לא בסדר ולא מה היה צריך לעשות.

כשמגיעים לדיון בבימ"ש, מה שמקבל משמעות זה מה אומר החוק/תקנה והויכוח הוא על הפרשנות והפרצות שבו ולא על החנ"א.

מעבר לזה, החנ"א לא מקיף את כל הסעיפים, אלא את הסעיפים שבהם רוצים להקפיד יותר ולראיה ענין נשיאת המסמכים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה הפגיעה בג'טה:

nzkigdxdnk2j.jpg

וזה במונית:

bze22mdw2ein.jpg

לפי זה שרואים את השריטה על כל אורך המונית רואים שזה הוא פגע בצד הימני של האוטו שלי- זאת אומרת שהוא כן היה בתנועה ומצד ימין לצד שמאל, כך שהוא לא יכול להגיד שהוא בעצם נסע קדימה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני עם סמארט קופה...

נהג המונית הוא זה שהשתמש בדרך בצורה לא סבירה ושלא ניתן היה לצפות אותה ע"י האדם הסביר.

ברור שתמיד אפשר לנסות לצפות הכל, אבל אז המדינה היתה הופכת לפקק אחד גדול אפילו יותר ממה שהיא.

השכל הישר לא אמור להזהיר אותך מנהג שנוסע רוורס נגד כיוון התנועה.

נהג המונית גם נסע לדעתי די מהר ברוורס כי אחרת הנזק היה נמוך יותר ולא לכל אורך המונית (כניסה לחניה נעשית בנסיעה איטית).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לשרשור אין שום תועלת,

אבא שלי דיבר איתו וניסה להגיע איתו ל'פשרה' שכל אחד משלם על הנזק של עצמו.

אבא שלי הולך עם ראש בקיר שברגע ששנינו נסענו רוורס- שנינו אשמים נקודה.

אם אני רק אמצא שם באזור מצלמת אבטחה ...

היום:

בעבר:

פורסם

בטח, תגיד לקב"ט "בא לי לצפות בקלטת שהמונית נכנסת בי"

הנזק שלך נראה שולי לאומת שלו, אבא שלך עושה בחוכמה וחוסך עצבים.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אם אחיך ראה אותו וצעק לך לעצור סימן שלא נקטת באמצעי הזהירות הראויים.

מעבר לזה כל שופט יגיד שאם אתה לא רואה מצידו אתה יכול לא לצאת מהחנייה לעולם עד שתפתור את הבעייה (אני חטפתי 5 חודשי פסילה אחרי שהורשעתי בנהיגה בקלות ראש בעקבות תאונה שהיתה לי ובה אני זה שנפצעתי קשה כי עצרתי על שטח ההפרדה שהיה רחב מאוד ורכב שסטה נכנס בי. השופט טען שאסור היה לי לעצור בצומת ושה שלא ניתן לפנות שמאלה בכביש בין עירוני דו מסלולי עם גדר הפרדה בלי לעצור שם זה בכלל לא קשור).

אני גם חושב ששניכם אשמים אבל אתה קצת יותר כי אתה יצאת כך שאי אפשר היה לראות אותך ואותו אפשר היה לראות עם מכוון או ביציאה זהירה של כמה ס"מ כל פעם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קספר, אני אשאל שוב, אם הסמארט היה דורס הולך רגל שהלך "נגד כיוון התנועה" אז הוא גם היה זכאי לדעתך?

הוא נסע ברוורס בלי לקיים את הוראות החוק.

מיותר לציין שגם נהג המונית עשה בדיוק אותו דבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קספר, אני אשאל שוב, אם הסמארט היה דורס הולך רגל שהלך "נגד כיוון התנועה" אז הוא גם היה זכאי לדעתך?

הוא נסע ברוורס בלי לקיים את הוראות החוק.

מיותר לציין שגם נהג המונית עשה בדיוק אותו דבר.

אבל הוא לא דרס הולך רגל אלא מונית שלקחה רוורס נגד כיוון התנועה.

מונית נעה הרבה יותר מהר מהולך רגל.

יש לקוות שהולך רגל ינהג בפחות קלות דעת מנהג המונית ולא ירוץ לתוך הפגוש האחורי של הג'טה בספרינט, ואם התנהג בקלות דעת הרי שגם להולך הרגל יש לפעמים רשלנות תורמת.

כל מקרה לגופו. במקרה הזה בו מעורבות שתי מכוניות שאחת מהן לקחה רוורס כנראה במהירות לא זהירה ברחוב חד סיטרי נגד כיוון התנועה, הרי שהאשמה עליה. אף אחד מאיתנו לא עושה רוורס תוך שהוא נקט 100% זהירות (אחרת היינו עושים זאת עם מכוון או מתקינים מצלמת רוורס 360 מעלות) וכאשר ההתנהגות של נהג המונית היא זו שאינה סבירה ואינה חוקית, אני חושב שהאשמה עליה.

בכל אופן, זה לא סותר את זה שאני חושב שהדרך הנכונה לסגירת הפרשה היא דרכו של אביו הבחור.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני גם כן מסכים עם אביו של הבחור.

בהנחה שהם יגיעו להסדר שכל אחד משלם לעצמו את נזקו שלו, הרי שבסה"כ הנזק בג'טה לא רציני כלל.

שווה את השקט במקום כאבי הראש.

פורסם

הלכתי לפחח שאבא שלי עשה אצלו את הפיירבירד לפני כחצי שנה, הוא אמר נתן לי מחיר של 700 שקל והוא מסדר הכל כולל הפלסטיק השבור שנשבר.

את החיישן רוורס יסדר חבר טוב של אבא שלי שאני לא מאמין שיקח כסף, חוץ מעל החיישן עצמו.

היום:

בעבר:

פורסם
אלעד,

הקישור הוא לחנ"א.

אצלי מדובר ב"אבא" של החנ"א - פקודת התעבורה, תקנות התעבורה, צו התעבורה.

יבגני,

אי אפשר, הוא עלה בזמנו כ-150 ש"ח אם אני עדיין זוכר נכון.

.

אמיר, אם מדובר בתקנות התעבורה או כל חקיקה (ראשית או משנית) במדינת ישראל אז המסמך לא יכול להיות מוגן בזכויות יוצרים (תחשוב רגע עד כמה זה אבסורד) ואין עבירה בפרסומו בפורום.

אני מניח שמנהלי הפורום יאשרו שזה המצב.

האם אלו המסמכים שבידך? :

http://www.rsa.gov.il/TEACHINGCENTER/LAW/Pages/TrafficLaw.aspx

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

1. אתה מביא מקור המעודכן לשנת 2008, אם כך הוא עדכני יותר ממה שברשותי.

2. אצלי לא מדובר בקובץ מגנטי, כי אם באוגדן. (אני לא מתכוון להתחיל לסרוק את כולו :wink: ).

פעם עוד הייתי סורק פה ושם איזה עמוד ומעלה לפורום, גם את זה הפסקתי.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...