Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה, לידע כללי וגם לזמן הקרוב שכנראה יקרה.

אני מעוניין לקנות קבל מתח, אגב גם אם מישהו יוכל להסביר לי הבדלים בין 1 פראד, 1.6 פראד וכל המספרים האחרים. 2,4 וכו'. אין לי מושג מה ההבדל.

עכשיו, יש לי כבל + בעובי 4G שאני למונובלוק ועוד כבל + של 8G למגבר פשוט 4 ערוצים.

אני רוצה לעלות רמה אחת מעל, ולהוריד את ה 8G להשאיר רק 4G ולפצל אותו, ל4 ערוצים ולמונובלוק.

עכשיו השאלה היא כזו, אם אני קונה קבל מתח, אני יכול דרכו לפצל לכל מגבר פלוס מינוס?

או שאני צריך בכל מקרה מפצל פלוס הקטן הזה, בלי קשר לקבל או לא?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

קודם כל העיניין של המספר בקבל 1 פראד זה מתאים 1000 RMS עם יש לך יותר מ1000 RMS בכל המערכת אז אתה צריך יותר כלומר 1.6 שהוא מספיק ל 1600 RMS וכך זה עולה ועולה כמובן שמומלץ לשים תמיד מעל מה שיש לך כלומר עם יש לך בסביבות ב1000 RMS באוטו אז מומלץ לשים קבל 1.6 הוא יעשה את העבודה .

לעיניין של הפיצול קבל לא יפצל לך את הפלוס ההפך הוא יעשה לך עוד 1 אתה צריך לעשות גישור מהקבל למגברים לא רצוי

מומלץ מאוד לקנות מפצל פלוסים ל4G וזה יפתור את כל הבעיה .

תראה אצלי באוטו יש שתיי מגברים אחד מהם כמובן מונובלוק יש לי קבל 1.6 ומפצל פלוסים אבל הפלוס הראשי שלי שבא מהמצבר הוא 0 G לא 4G .

עוד דבר אני בטוח כימעט ב100 אחוז שיש לך מינוס אחד שמחובר לשילדה ושתי המגברים מגושרים עליו גם זה לא מומלץ תעשה לכל מגבר מינוס מישלו ושתיקנה קבל גם לו תעשה מינוס לשילדה .

פורסם

מותר לדעת למה אתה בכלל צריך קבל?

יש לך נפילות מתח שמערכת חשמל מחוזקת ומשודרגת לא מצליחה להתמודד איתן?

תמצא מפצל נורמלי וסגור ת'באסטה.

מתחדשת*

פורסם

אני רוצה גם קבל וגם מפצל, האמת המצבר שלי יחסית נחלש כבר, וקבל לא יכול להזיק למיטב ידיעתי? אז למה לא?

וליקיר, אין לי מינוס מפוצל, כל מגבר אצלי מקבל מינוס במיוחד בשבילו, המונובלוק מקבל מתח של 4G ויש לו כבל מינוס קצר מאוד של 4G

ה4 ערוצים מקבל מתח מ 8G והמינוס שלו 8G יחסית קצר גם.

המינוס ישארו אותו דבר, כל אחד לחוד, עכשיו שאלה כזו, אם אני קונה מפצל מתח, שנכנס אליו 4G כמה הוא אמור להוציא ביציאות? 4G או 8G אגב, זה בסדר נניח לעשות דבר כזה: המפצל מקבל 4G מוציא 4G למונו ועוד 8G ל4 ערוצים?

או שעדיף שכל כבלי המתח יהיו 4G או 8G שלא יהיו הבדלים?

פורסם

זה לא ממש משנה איזה מפצל, רק אם היציאה שלו יותר קטנה מהכניסה (קרי מוציא 8 גייג' למגבר אבל מקבל 4 מהמצבר) כדאי שיהיה עם פיוז על היציאה, בערך מתאים לעובי הכבל.

אם אתה סתם רוצה קבל בשביל היופי, זה באמת לא משנה באיזו קיבולת הוא יהיה. :?

מתחדשת*

פורסם

לא ליופי אלא שיהיה כבר ליתר ביטחון, המצבר שלי במילא חלש וכו', לא רואה סיבה למה "לא" להזיק זה לא.

בכל אופן כמובן שיהיה פיוז על המפצל, השאלה היא המפצל יקבל 4G, וביציאה מה לחבר שלו שיהיה יעיל? 4G לכל מגבר? 8G לכל מגבר? או 4G למונו ו 8G ל4 ערוצים?

פורסם

לפי מה שהבנתי הוא מספק מתח קבוע, וזה מונע נפילות וכו'.

לא מצאתי משהו אחר, יש לכם אולי משהו להאיר את עיניי בו?

• תוכן חדש...