Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 ראלי @ 106 GTI התוצאות!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, למי שזה מעניין, רבע מייל האוטו עבר ב 86 MPH או בעברית 137 קמש, ועבר אותם אחרי 15.5 ש'

זה אפילו עוד יותר עצוב , זה תוצאה יותר טובה מ M3 E30

אני פשוט לא יודע מה להגיד לכם :mad:

אמרתי

השעון הזה מזייף.

מ-ז-י-י-ף.

גם בחיים לא בדקתי איתו, כי האמת, לא עניין אותי אם זה 8.4\9.3\8.7 או בלבולי שכל אחרים. רק לקראת המכירה רציתי לדעת פעם אחת כמה הוא עושה וזהו זה (בעיקר רציתי לבדוק בגלל כל הוויכוחים פה אז עניין אותי מי צודק). (ותאמינו לי שגם בשלושת הבדיקות האלו כאב לי על האוטו והתחרטתי שעשיתי את זה, למרות שהוא נמכר).

אבל בשביל לתת אמת מידה יחסית למכוניות אחרות שנבדקות הוא יכול לתת אמת מידה. לא?

אז זהו זה. דיי. נשבר לי מהוויכוח התמידי הזה. למי איכפת כבר?!

כולה פאקינג רייס.

Back to the original - NC again.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נוסעים נכבדים שלום.

אנחנו מתקרבים לנחיתה בממלכת הדיסוננס הקוגניטיבי. השעה כעת היא 13:56 בלילה ומזג האויר שרבי, 18 מעלות מתחת לאפס.

אנא הדקו את חגורות הבטיחות, שקיות הקאה יישלפו מיד מהתאים שמעל לראשיכם.

ותודה שטסתם אייר-חרטא.

פורסם
מישהו יודע מה נסגר עם הגלוז?

מה היה אחרי שעזבתי?

הפגוש השחור נטפל לעוד אנשים?

לא היה כלום.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...