Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לכך - לכבות באס-בוסט במגברים, לכבות LOUD ברדיו דיסק, להוריד את הבאס והטרבל לאפס ולנסות למצוא את האיזון הכי נכון, משחקי פאזות בסאב וופר ובסט הקדמי.

כל הדברים האלה הם בחינם ומתבקשים להוצאת תוצאה טובה מהמערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל הכבוד לכם על העזרה,אבל כל מה שאמרתם לי לעשות כיוונים בפאזות לבדוק אים החיווט נכון

וכול מיני אפשריות בדיקה מהסוג הזה,אז אני פשוט לא מבין בזה כלל .

אשמח אים מישהו יכוון אותי למי לגשת כדי לטפל בבעיה זאת.

imprza new age

פורסם

אין ממש מה להבין, הכל דברים פשוטים, הנה מה שאני הייתי עושה אם הייתי נתקל באוטו שלך, לפי סדר חשיבות:

1. אם יש לך אפשרות לחתוך ברדיו דיסק אז תשתמש בה, HPF לקומפוננט 80 וLPF לסאב גם 80, אפשר לשחק איתם קצת ללמטה עד 50 ככה כל עוד זה לא מרעיד לך את הדלתות בבאסים. אם אתה עושה את זה דרך הרדיו דיסק אז במגבר תשים על FULL.

אם אין כזאת אפשרות ברדיו דיסק אז תגדיר את אותם המספרים במגבר, שמה כמובן יותר קשה לשים 80 מדוייק אבל זה עדיף על כלום.

2. ברדיו דיסק, תבטל את כל השטויות של הloudness bassboost ומשפרי סאונד אחרים, הם עוזרים רק ברדיו ומתי ששומעים חלש. במוזיקה נורמלית מדיסק או USB בווליום גבוהה הם הורסים את הסאוונד לגמריי.

3. להפוך פאזה זה אומר להפוך את ה+ וה- בחוטים של הסאב וופר

(ואותו דבר כמובן גם ברמקולים)

תבדוק איך נשמע לך יותר טוב, הפוך או רגיל, זה יכול לעשות שינוי דרסטי לפעמים.

4. אם הקומפוננט או הסאב נשמעים חלש מדיי או חזק מדיי, כוון את הgain שלהם במגבר. תעשה את זה כשאתה שומע בווליום חזק כדי לשמוע עם יש עיוותים מתי שאתה מעלה את הgain

5. באקוליזר ברדיו דיסק בהנחה שיש לך low mid high תשים הכל על 0, ואז תעלה או תוריד קצת בהתאם למה שאתה חושב שצריך, תמנע מלהגיע למספרים גבוהים לכל הפרמטרים ביחד. תשתמש בזה בעדינות יחסית.

וזהו בגדול..

בקשר למגברים לא ברור מה מגביר את מה, אם המגבר פולס אודיו שלך הוא ba4400 שאומרים שהוא כמו הmac audio z4200 אז הוא לא אמור להיות רע, תשים עליו את הסאב בגישור והקומפוננט.

את הרמקולים האחוריים אתה יכול לשים על המגבר השני הv12 (ולהחליש אותם כי הם לא נחוצים במיוחד), אבל אישית הייתי מנתק את המגבר השני רק כדי לחסוך בכל החוטים והבלאגן שכרוך בזה, כי במילא זה סתם מגבר דיי מעפן, ומיותר במערכת שלך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

כמה תקציב יש לך לשיפור הסאונד?

אם תחליף את המגברים למגבר 1 של JBL 1004,את האחוריים תחבר לרדיו דיסק,קדמיים וסאב למגבר אתה תקבל תוצאה טובה בהרבה מעכשיו,כמובן עם כיוונים נכונים.

אני מכיר את המגברים האלה טוב טוב,הם פשוט גרועים,נטולי איכות.

פורסם

היי שוב תודה לכולם,אכן אולי כן המגברים האלו גרועים אבל אין ספק שהם יכולים לתת סאונד פחות או יותר נורמלי

אני מדבר כאן על בעיה רצינית הסאב לא דופק נכון הטמפו מחרחרים בווליום גבוה ועוד...

ככה שלדעתי אולי לא המגברים אשמים כאן אף על פי כן שיש להם חלק גדול באיכות כאן.

אולי מישהו מכיר את הרדיו דיסק קלריון 945?

יש בו כל כך המון אפשריות כיוון שלדעתי הוא שולט כאן על הסאונד .

שוב תודה לכולם.

imprza new age

פורסם

בגלל זה כתבתי מה שכתבתי.

תתחיל עם להשאר עם מגבר אחד:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
גיסנו - אתה רוצה לשמוע טוב? תשקיע בבידוד, תשים מגברים נורמלים ולא V12 ו V15 למינהם, תשקיע בחיווט כמו שצריך.

הבעיה פה שהמלצות למערכות ב2000 ש"ח הן בעייתיות, גם ב3000 וגם ב4000, מצד אחד אתה אומר השקעתי משכורת חודשית של בן אדם וזה עדיין מרגיש כאילו לא השקעת כלום, לפי דעתי וראות עיניי - כדאי להשקיע קודם כל בבסיס, חייוט והתקנה כמו שצריך ואז להתחיל לקנות לאט לאט רכיבים ברמה או שפשוט לקנות רכיבים לא לצפות מהם להרבה ולשדרג אותם כשאפשר, רק ככה אפשר להגיע לתוצאות טובות.

אני חולק עליך בעניין הזה.

לדעתי מערכת ב3000 שח יכולה להישמע טוב יותר ממערכת ב5000 שלא הושקעה בה מה שהושקע במערכת בתקציב של 3000שח.

אם לא הבנתי את מה שכתבת , מצטער מראש.

פותח השרשור , תגיע לאחד המפגשים , אני כמעט בטוח שתמצא מישהו שינסה לעזור לך בכיוונים , אחרי זה תדע אם זה קשור בכיוונים או שצריך שדרוג.

מוטי.

פורסם
אני חולק עליך בעניין הזה.

לדעתי מערכת ב3000 שח יכולה להישמע טוב יותר ממערכת ב5000 שלא הושקעה בה מה שהושקע במערכת בתקציב של 3000שח.

אם לא הבנתי את מה שכתבת , מצטער מראש.

פותח השרשור , תגיע לאחד המפגשים , אני כמעט בטוח שתמצא מישהו שינסה לעזור לך בכיוונים , אחרי זה תדע אם זה קשור בכיוונים או שצריך שדרוג.

מוטי.

כנראה לא הבנת את כוונת המשורר, שמעתי מערכות של 15K שנשמעו זוועה, פוטנציאל יש בהן, פשוט לא השקיעו כמו שצריך.

דבר ראשון צריך להשקיע בבסיס ועליו לשדרג - חיווט, בידוד ואחרי זה להמשיך לרכיבים נורמלים מפה אתה יכול לדעת מה לא בסדר, ככה על פניו נראה שציוד לא ברמה ולכן יש בעיות.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

שוב לא הבנת אותי, אני אומר שגם מערכת ב3000 צריך להשקיע במסביב. לא חוכמה להכנס לרכבים שהושקע בהם הרבה כסף ואחרי זה לבכות למה אצלך ברכב לא שומעים טוב.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...