Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני בטוח שלשאלה הזאת ישנם המון חברי פורום שישמחו לשמוע את התשובה,

אני מחפש איזה פיתרון/פירצה להתקנת קסנון ברכב השני שלי (שנתון 99).

אני שנים נוהג עם קסנון והאמת היא שכבר קשה לי אחרת,

כשמתרגלים ההבדל הוא עצום,

אם זה במרחק התאורה, אם זה בגוון הגורם לכל סימוני הכביש לזהור ואם זה אפילו וויזואלית (מרשים בעין).

יש לי אימפרזה טורבו שנת 99 עם שפריצרים לפנסים (ההנחיות החדשות הופכות את השפריצר לפנס כחלק אינטגרלי מהקסנון)

האם זה אומר שאני יכול מחר בבוקר להיכנס לחברה ולהתקין אצלהם קסנון מאושר ברישיון?? (אפילו שזה עולה כמו משכנתא)

לא אכפת לי לשלם פעם אחת 3000 שקל ולסגור כבר את הסיפור הזה,

תודה רבה לכל העונים!

שבוע טוב

פורסם

אז ככה , באאודי זה אפשרי וכל מי שזרק לא חוקי כנראה ניזון מהפורום ומדעותיו האישיות . החוק קובע כמה תנאים פשוטים המתזים,רפלקטור,ומגבר תיקני . במידה והחברה יכולה להתקין את שלושתם אתה תוכל לעבור טסט ,לדוגמא ברכב שלי הקיט נקנה לאחר רכישת הרכב בקלאס איי, וקיבלתי אישור מאאודי על מקוריות ואישור מבחינתם שהדבר עומד בכל סטנדרט תיקני. אני עד היום מחפש את האדם שטוען שצריך שהתאורה תהיה רשומה הרשיון רכב,כי לאחר בדיקה בפורשה ובדגמי אאודי חדשים שונים לא מצאתי אף עדות לכיתוב כזה ברשיון רכב. אני חייב לציין שהתשובה הרגילה בפורום ״זה לא חוקי ותחפש לבד״ גורמת לאנשים להאמין שכך הדבר. אז לסיכום ,הם טועים כולם טועים. תפנה לסוכנות תשאל האם זה אפשרי לקנות קיט שכזה בצורה חוקית וזהו! בהצלחה .

פורסם

הבחור מעליי צודק!

לא מזמן אחי קנה אודי A6 3.0SC 2009 הדגם המפואר ביותר גם שם שמגיע הכל מהכל לא רשום ברשיון שום זכר על קסנון

ויש מקורי ברכב הכל שמועות שחצי מהפורום ניזונים.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

מסקרן מאוד, אם כך אני אדבר עם סובארו בהמשך היום ואעדכן אתכם לגבי התשובה הסופית!

תודה רבה לעונים.

פורסם

מאיפה אתה ניזון שרק שמה שהגיע מהיצרן חוקי ?

קלאס אי לא מנפקים את האישור אלא אאודי - וזאת לאחר בירור והצגה של המסמכים וקיט ההתקנה שהותקן בקלאס אי .

אני סקרן לדעת מהיכן הגיע לידך האינפרמציה , שמציפה פה את הפורום במגוון רחב של אשכולות .

התהליך היה מאד פשוט : התקשרתי צ'מפיון שירות לקוחות ביררתי ספציפית התקנה של קיט מושלם של קסנון בקלאס אי - ואני לא יודע אם אתה מודע לעובדה שהם עובדים מול המחסן המרכזי של אאודי בגרמניה - הזמנתי קיט . הותקן - התקשרתי לצמ'פיון הם אמרו שאין בעיה וקיבלתי מסמך שמאשר שהדבר עומד בכל הסטנדרטים התקניים שלהם וכי החלקים הינם מקוריים.

זהו , זה כל הסיפור !

• תוכן חדש...