Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם הגיוני שהחליפו לי מנוע צעדים חדש לרכב והוא לא תקין?

יש לי פורד פיאסטה 98 דינמיק, אוטומט, מנוע 1.25 סמ"ק.

לרכב הוחלף מנוע צעדים חדש וגם אחרי זה הוא רוצה להכבות בעצירה ומידי פעם נכבה.

הייתי אצל מוסך אחר שבדק את הרכב וטוען שמנוע הצעדים החדש לא תקין??..........האם זה הגיוני?!?!

תודה

פורסם

שלום רב !

מה דעתך לחזור תחילה למוסך הראשון, ולהתלונן על כבוי הרכב בעת עצירה, לנרות החלפת מנוע צעדים חדש ?

האחריות לתקינות הרכב , חלה על המוסך, והוא היה אמור לשחרר את הרכב תקין, ללא כבוי.

במידה ויתברר שיש להחליף רכיבים נוספים, משום שבעל המוסך הראשון יטען שהם לא נתגלו מלכתחילה, עצור את העבודה, חזור למוסך השני או לכל מוסך אחר, והמתן שהוא יאבחן תחילה האם הבעייה אכן היא במנוע תעדים לא תקין, ואם הוא עומד על כך, שיתן על כל אחרין בכתב, שהחלפת מנוע צעדים אחר תפתור את הבעייה, ועם מנוע הצעדים החדש/ משומש שהחלפת במוסך הראשון, חזור למוסך הראשון, לאחר שהבהרת לו מראש, שנטען במוסך אחר שהוא לא תקין, והנה החלפת מנוע צעדים במוסך השני אכן פתרה את הבעייה.

עשה זאת , בנחת רוח, למרות הכעס ובזבוז הזמן, וממש את זכותך בתור לקוח, שלמרות שלקוח לא תמיד צודק, הוא בראש וראשונה לקוח, המפרנס את בעל המוסך, ויש לבוא לקראתו, ולהוציא אותו מרוצה, עם חיוך על השפתיים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב ארז !

קראתי את תגובתו של ידידי ניסן חאזי, ואני לא האמנתי למראה עיניי.

פתחת שלושה שרשורים באותו נושא, אחד מהם והארוך ביותר הוא השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=309019

בו קיבלת שלל עצות, אך מרובם הגדול התעלמת במכוון, או מבלי משים לא הקשבת לעצות של ניסן חאזי , זכריה, באף 323, יניב ועוד רבים מחברי הפורום, ששכחתי את שמם, ואתה ממשיך ללכת עם הראש בקיר.

ציינת ונתת קישור למוסך המרכזי של פורד באור יהודה, שאני אמנע מלציין את שמו, למרות שהוא רשום במפורש, ועדיין אתה לא פועל לפי הדרך ההגיונית, והיא לפנות למוסך מרכזי , ולדרוש את כספך בחזרה, או לעמוד על זכותך לפתור את הבעייה, במידה ויתברר שמנוע הצעדים הוחלף ללא צורך,עליהם לפעול בשני אפשרויות, לפתור את הבעייה, או לשלוח אותך למישהו אחר,

המלצתי החמה פנה בפרטי, לחיים יוד ,חבר פורום זה, העובד כדיאגנוזיסט מומחה, במכון הזרקה ידוע ומומלץ, באזור פתח תקווה.

ואני מבטיחחך נאמנה, שבעייתך תפתר בהקדם, לשביעות רצונך המלאה.

חזור לפורום לעדכון.

כל דיון נוסף בנושא, הוא ברכה לבטלה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...