Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, בעברית זה לא נשמע כ"כ טוב... :-D

הכוונה לתת-פורום graveyard, כמו שיש בחלק מהפורומים בחו"ל.

הקטגוריה תרכז את השרשורים הנעולים, הלינקים המתים וההודעות הכי מטומטמות שסוננו ע"י המנהלים בתקופה האחרונה.

מחד, זה יתן דוגמה למשתמשים חדשים כיצד לא לכתוב בפורום ועל מה מקבלים אזהרה/חסימה. מאידך, זה יספק שעות של

הנאה לחברים הוותיקים שיוכלו להסתלבט על כל מיני שטויות שנכתבות פה.

אני מאמין שזה גם יכול לתרום לתדמית החיובית של ההנהלה, כאשר אנו נקבל הצצה קטנה למה שהם מתמודדים איתו ביומיום.

מה דעתכם, שווה שיהיה לנו כזה?

פורסם

תת פורום שכזה יהפוך לסוג של צהובון ולכן אין סיבה לרכז את כל הזבל במקום אחד.

כשהמידע נמצא בנבכי הפורום, הוא בטל ב-60 בין שאר תכני האיכות, והקורא לא נחשף למסה של "זבל" במנה אחת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

• קודם כל, לא חסר זבל בפורום גם ככה. כל עוד מדובר בפורום פתוח, זה בלתי נמנע.
  • אם לא רוצים שההודעות החסומות תהפכנה לדיון ברמה נמוכה, ניתן להשאיר את התוכן המקורי בלבד + הערות המנהלים, ולא לאפשר תגובות נוספות (אולי רק לכותב ההודעה המקורית).
  • לגבי "מי שיעלב" - אם מישהו רשם את הודעתו בפורום הציבורי מלכתחילה, שיהיה מוכן לשאת בתוצאות. נראה לי שזה יהיה עדיף בכל אופן על הודעה שסתם נעלמת מתוך נושא מסויים (כפי שקרה פעמים רבות) ומשאירה אותך לתהות מה עשית לא נכון ומי מחק אותה.
  • נכון להיום, שיטת הניהול הנהוגה כאן מעצבנת לא מעט אנשים. קיומו של פורום כזה יכול להקל מעט את המתיחות בין המשתמשים להנהלה, ולכן לטעמי הוא מוצדק.

פורסם

בית קברות?...

שמע, ידידי, אמנם הם מגניבים, וזה אחלה, והכל, אבל בסה"כ הכללי,זומבים? לא משהו.

וזה מה שיהיה פה: לא בית קברות, אלא ליל המתים החיים, עם כל מיני שירשורים הזויים למחצה, לא חיים ולא מתים.

זה, והעובדה שאין לי כח שיקראו לפינה הקבוע שלי שתעבור לשם, "פינת החי" :roll:.

:lol:

עזוב. רעיון חמוד אבל לא יעיל לפורום ישראלי, שבו כל אחד ( לא יפה לעשות הכללות אני יודע )גם בשירשורים האיכותיים מסתלבט חופשי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני מאמין שזה גם יכול לתרום לתדמית החיובית של ההנהלה

אתה רומז שאני זקוק לשיפור תדמית?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא בטוח שיש צורך בזה, עם כל הקברנים (או חוטפי הגופות)

שמעלים באוב, אחת לחודשיים, שרשורים מהעת העתיקה

או קישור בפעם האלף לתומר ואירנה. פרנקוס, למשל.:wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

השרשור שלך בעצמו לא היה מגיע לפורום שאתה מציע לפתוח.

בזמנו היה פורום "פרנקוס". אח"כ הוספנו לו פורום "ברווז".

כשגדל, עם פורום "זהה את החרק מצולם ליד אבטיח" כבר פתחנו פורום אוף טופיק.

אם יום אחד תהיה מנהל בפורום (וזה אולי ישפר את התדמית של ההנהלה) תוכל לראות את כל השרשורים וההודעות שנמחקו מהפורום אי פעם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני לא רומז כלום. אבל אם כבר ציינת את זה, בחור בן 40 שעדיין מתעסק בחרקים זה באמת קצת מוזר...

אם יום אחד תהיה מנהל בפורום (וזה אולי ישפר את התדמית של ההנהלה) תוכל לראות את כל השרשורים וההודעות שנמחקו מהפורום אי פעם.

אם יש לך הצעה ספציפית, אני מקשיב. אחרת, אל תתגרה בי סתם.

למען האמת, לאור ההדרדרות ביחסים עם ארה"ב, לא יזיקו לכם חברים באירופה.

פורסם

לאחר שגיליתי שיש לך גולף קאנטרי? אהה... כן! :-D:wink:

אני חושב שזה יכול להיות אחלה שירשור. תחשבו על כל החדשיםשלא ראו את ערוסי לפנים (הכוונה לשירשור שלו), או כל מיני שירשורים מעניינים נוספים.

נ.ב באגירה אם אתה מוכר את הגולף, שלך לי הודעה בבקשה.

פורסם

עם כל שרשורי החרקים והזוחלים הבלתי מזוהים שנפתחים פה לאחרונה, נראה לי שיש יותר עדיפות לפתיחת תת פורום "הנוסע השמיני"...

:)

פורסם

בזמנו היה פורום "פרנקוס". אח"כ הוספנו לו פורום "ברווז".

להיפך, למעשה.

כשגדל, עם פורום "זהה את החרק מצולם ליד אבטיח" כבר פתחנו פורום אוף טופיק.

LOL'S!

אשכרה פורום "זהה את החרק ליד אבטיח". חבל"ז.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...