Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

החלטתי שאני מחפש רכב בתקציב נמוך, התחלתי ב- 10K והתגמשתי ל-15 אבל כל הזמן יורדים עלי שרכב בטווח הזה זה רק תקלות, ואין רכבים תקינים במחיר הזה, אבא שלי גם הוסיף לי 10 עם הטענה הזו(שזה ממש שימח אותי..) ולקח עליו את החיפוש אבל אני מרגיש קצת לחוץ על האוטו, שזה לא טוב לכשעצמו אבל מכיוון שהמושכות לא בידי (אני לא מחפש בעצמי בכלל) אני מרגיש שזה לא מתקדם, ואבא שלי מחפש את הרכב יד 1 שלא נסע כמעט - המציאה הזאת שכולם מחפשים.

בקיצר, אני שואל למה אני לא יכול להיות מהאלה שנוסעים בסובארו סטיישן 30 שנה עם קילומטרז' של נהג אגד מחיפה לאילת, ולסמוך על האוטו שלי שלא יהיה כל שבוע במוסך בגלל שהוא עלה פחות מ35 אלף?!? אז אני חייב להתפשר על כיסא שמור בחדר המתנה במוסך, או שבסופו של דבר הכל תלוי במצב האוטו ואיך שאני אשמור עליו אח"כ? אשמח לקבל גם המלצות בכיוון של 20-25K אוט' בגאז' גדול, וכמובן שיהיה מושלם:-D.

לילה טוב לכולם, ויישר כח למי שקרא עד הסוף - בתקווה שיהיה לו גם כח לכתוב תגובה

פורסם

הרכב הראשון שלי היה דיהטסו שרייד 1997 יד שלישית עם 120000 ק"מ מלבד טיפולים לא ראה מוסך - ממליץ !

פורסם

מי שרוכש רכב משומש יודע שבסופו של דבר הוא יגיע למוסך. אם יהיה לך קצת מזל התדירות תיהיה נמוכה יחסית, אבל בסופו של דבר זה יקרה. תלמד לחיות אם זה, או שתגרד עוד 25K ש"ח ותקנה רכב חדש.

לגבי האמינות - חשוב שתחפש רכב עם היסטוריית טיפולים טובה ומסודרת. זה הדבר הכי חשוב מבחינת האמינות העתידית של הרכב המשומש שלך. כמובן שגם "גנטיקה" טובה עוזרת, ויש רכבים קצת יותר עמידים מאחרים אבל על זה כבר אפשר אולי להתפשר :wink:

קרא את המדריך שלנו בנושא רכישת רכב משומש, הוא מופיע בשרשור הדביק שבראש הפורום. אם ישארו לך שאלות - אנחנו כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...