Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב מערכת של JVC דגם KD-BT1 עם בלוטות' וכניסת USB.

חיברתי לו דיסק און קי שמסתבר שקיבל כ50 וירוסים ממחשב של חבר שביקש להוריד ממני שירים.

ומאז אני אוכל סרטים שהוירוסים עושים לי שמח במערכת.

השאלה שלי היא האם קיים חשש כלשהו לפגיעה בתפקוד או במעבד בגלל וירוס שהגיע ממחשב ביתי למערכת ברכב?

אם כן, ייתכן שהוא גם עבר לטלפון הנייד שלי בעקבות הסנכרון בלוטות' עם המערכת?(מאז התקרית הנייד עושה שטויות לפעמים)

במידה ואכן וירוסים משפיעים על המערכת כמו על מחשב רגיל, האם ניתן להעביר איזו תוכנת אנטי וירוס או משהו מקביל שינקה את המפגע?

תודה מראש

פורסם

הווירוסים במחשב שלך ובדיסק און קי בנויים לווינדוס ולמעבד intel/amd.. הם לא יעבדו במעבד ומערכת הפעלה של רכב/טלפון.

יש ווירוסים (לא נפוצים במיוחד) לטלפונים כמו אייפון, סימביאן, ווינדוס מובייל וכו', אבל הם שונים מהווירוסים של הווינדוס למחשב.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם ישנה מערכת הפעלה(כזאת שניתן להתקין/להסיר בה תוכונות),קיים סיכוי.

אם זה ממשק סגור(קריאה בלבד) אז לא.(+2)

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

הסתובבה שמועה על וירוס לראוטרים לא מזמן.אם המערכת עושה בעיות מוזרות שלא היו לפני החיבור נסה לנתק אותה מהחשמל לחצי שעה או יותר כדי שהמתח יתפרק מעצמו וכך ה"וירוס" יעלם מהמערכת.כל זה בהנחה ואתה לא "הוזה" והבעיה אכן קיימת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...