Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפות הרגעה Rescue Remedy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיפות מועילות מאוד והן מהטבע, כלומר, עשויות מרכיבים טבעיים.לפני 10 שנים, לפני בגרויות ולפני טסט, הייתי לוקח 3-4 טיפות תחת הלשון והן עזרו מאוד.אמנם הלחץ לא ירד לחלוטין אך בהחלט היה שינוי ניכר ומצאתי מרגוע.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. אדם שניגש לפסיכומטרי אמור לדעת לכתוב עם סימני פיסוק ***

בסוף משפט יש נקודה אחת. לא 2 נקודות.

הנהלת הפורום מקפידה שההודעות באתר תהיינה מנוסחות ומסוגננות ולא כתובות בסגנון של צ'אט או SMS.

קרא את הלינק הבא לכללים שיעזרו לך לכתוב בצורה קריאה ומובנת יותר, עם סימני פיסוק, ולא .. עם .. נקודות ... משונות .. במקום .... סימני .... פיסוק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...9&postcount=11

פורסם

לא ניסיתי בעצמי, אבל ניסיתי על הכלב ובהתחלה זה קצת עזר, אחרי זה האפקט ירד.

כנראה שבשימוש קבוע הגוף מתרגל לזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אפשר להשתמש על כלבים ללא חשש.

ב8 השנים האחרונות כל כלבי ישובי הנגב המערבי "לוקחים" מרגיעים טבעיים למיניהם בעיתות משבר

ולא נתקלתי בשום תופעה חריגה.

איתמר, קשה לי לנחש איך וכמה החומר ישפיע עליך, עלי הוא השפיע משהו כמו 10 פעמים ומאז אני בקושי מרגיש שינוי איתו.

קח אותו אך ורק לפני הבחינות(5 דקות לפני, 5 טיפות) ותקווה שזה יעזור לך.

יש "תרופות" אחרות, מבוססות פסיפלורה בעיקר - שיתכן וישפיעו יותר ( דגש רק על מוצרים טבעיים).

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. אדם שניגש לפסיכומטרי אמור לדעת לכתוב עם סימני פיסוק ***

בסוף משפט יש נקודה אחת. לא 2 נקודות.

הנהלת הפורום מקפידה שההודעות באתר תהיינה מנוסחות ומסוגננות ולא כתובות בסגנון של צ'אט או SMS.

קרא את הלינק הבא לכללים שיעזרו לך לכתוב בצורה קריאה ומובנת יותר, עם סימני פיסוק, ולא .. עם .. נקודות ... משונות .. במקום .... סימני .... פיסוק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...9&postcount=11

פורסם

עזוב את זה...סתם זבל.

תנסה רגיעון. אני משתמש בו תמיד בבחינות סוף סמסטר שלי.

הייתי מגיע למצב בבחינה שאני מקבל בלאק אאוטים לא מהעולם הזה רק בגלל הלחץ. מספרים היו מתבלבלים לי, הייתי רואה על הנייר מספר כמו 6591 הייתי מקליד אותו במחשבון 5961 מרוב לחץ. הריכוז שלי היה אפסי והייתי פשוט אוכל סרט כל המבחן. התחלתי לקחת רגיעון וזה הרגיע אותי מאוד, אני מגיע למבחן בלי לחץ וגם לפעמים בימים שאני ממש לחוץ בגלל נגיד שאני מרגיש שאני לא מספיק את החומר ונתקע רק במחשבות האלה - אני לוקח אחד.

מניסיון שלי הוא מעולה, הרסקיו אף פעם לא השפיע עלי (ויש לי גם אותו).

נ.ב.: יש גם רגיעון לילה, אבל הוא לא משהו אצלי. אה ! רגיעון זה גם טבעי :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

פלסיבו, הכול פלסיבו. קנה את הפלסיבו הכי זול שיש, תאמין שהוא יעזור לך והוא באמת יעזור לך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תחת איזו זכות ניסית את החומר הזה על הכלב שלך בדיוק?

1. המלצה של וטרינר

2. המלצה של מאלפת

3. הרצון שלי לשקט נפשי

ככה זה כלב היפר אקטיבי, גם 5 ק"מ הליכה מאומצת לא עוזר להרגיע אותו ולכן נשקלה האפשרות של "תרופה".

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
פלסיבו, הכול פלסיבו. קנה את הפלסיבו הכי זול שיש, תאמין שהוא יעזור לך והוא באמת יעזור לך.

אתה מודע לזה שאם אתה הולך לחנות וקונה "פלסיבו" אתה דופק את כל הרעיון מאחורי הפלסיבו והתפקוד הפסיכולוגי שלו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...