Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להכניס אוטו לגינה , אבל מהשער עד לכניסה המרחק קצר יותר מאורך המכונית, כך שצריך לסובב אותה ב 90 מעלות

לגינה , ולא בטוח שהמעבר אפשרי, אני מחפש פתרון לגירסה משוכללת יותר במתמטיקה של בעיות מקסימום מינימום

הנקראת בעית הסולם

רק שבמקום סולם חסר רוחב בבעיה המקורית מדובר בתיבה .

רוחב השער : 190 ס"מ (וניתן להרחיב אותו עד 215 ס"מ במאמץ מסוים ) עובי קורות השער 30 ס"מ,

המרחק מהשער לכניסה 320 ס"מ, אורך הרכב 400 ס"מ ורוחבו 169 אאל"ט.

appexp.gif

פורסם

שאלה נחמדה באינפי'. :lol:

ובכן, קיים פרמטר נוסף שמשפיע באופן גורף על פתרון הבעיה - רדיוס הסיבוב של המכונית, שגם אותו צריך לקחת בחשבון, על זה אני עובד בינתיים...

אבל לא הבנתי כמה דברים מהנתונים:

קורות השער - איך הן משפיעות?

המרחק בין השער לכניסה - אתה מגדיר אותו כמרחק האווירי ביניהם?

פורסם

נכון, אבל הנחתי שבמקרה הזה רדיוס הסיבוב לא מגביל .

אי אפשר להכניס את האוטו ישר ואז לסובב,צריך להכניס את האוטו מההתחלה בזוית מסוימת דרך השער מבלי שייגע בצדדים, כך שלרוחב הקורות יש משמעות.

המרחק אכן כקו אוירי, הכניסה נמצאת מול השער בדיוק ,אבל יש 2 מדרגות לרדת מהמדרכה לשביל הכניסה.

שי..לא הבנתי .

פורסם

עזוב אותך ממתמטיקה...

קח גיר ומטר, תסמן על האספלט באיזה חניון ריק (נקי עכשיו, היה גשם) ותשחק עם זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
(...) אי אפשר להכניס את האוטו ישר ואז לסובב (...)

למה לא בעצם? האם יש בעיה לעשות משהו שיסובב את המכונית ב- 90 מעלות? אם אני לא טועה, היה איזה הודי שהעלה סרטון עם כזה דבר. (הוא עבד על משהו שסובב את הרכב ב- 180 מעלות.)

אלא אם לא הבנתי את השאלה...

פורסם

מניח שברור לך אבל מזכיר בכל מקרה - כניסה ברוורס. הבעיה שלך אז קטנה יותר. הגלגל האחורי-פנימי (לסיבוב) משמש כמעט כמו ציר.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

המגבלה הפיסית היא אורך הרכב ,

מאחר ויש להכניס אותו בזוית דרך השער יוצא שככל שארחיב את  השער תתאפשר זוית יותר גדולה ,

אבל היכולת להרחבת השער מוגבלת לסביבות ה 210-215 ס"מ, וצריך לחשב אם זה יספיק או לא .

פורסם

אני מאסכולת המהנדסים: במקום חישובים מסובכים שאף פעם לא הבנו, עושים פרוטוטייפ ומנסים. קח 6 לייסטים מעץ, תבנה מלבן בגודל האוטו עם X במרכז (כדי לחזק ולהחזיק), ותנסה לעבור איתו במעבר.

:turn-l:
פורסם

עזוב אותך מחישובים.

בנה שער ושים עליו שלט "כניסה לחנייה פרטית. נא לא לחנות מול השער" ותחנה לידו. ככה גם תרויח את המקום בחצר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין פה שום מקום לחישובים יש תקן,ולמרות שהוא אינו מחייב אותך כאדם פרטי, הוא נקבע לאחר שנערכו כל החישובים האפשריים ואלו הן מידות המינימום האפשריות תוך שמירה על שלמות הרכב.. אני עוסק בבעיות כאלה מידי יום (אני אדריכל) ויש לך בעיה מהותית. הרוחב של שביל הגישה והשער צרים במטר מהתקן המינימלי.

תראה כאן (בעמוד 63, אל תקרא את כל החוברת,זה משעמם פחד) יש לך את כל התשובות שאתה מחפש.

http://www.mot.gov.il/wps/pdf/HE_TRAFFIC_PLANNING/parking.pdf

הלוואי והייתי מתמצא כמוך במתמטיקה. אולי הייתי קורא תיגר על מתכנני התקן.

אני בקושי מצליח לחשב שכ"ט ללא מחשבון:oops:

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...