Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת רכב בתקציב שציינתי בכותרת.

הקריטריונים שאני בגדול מחפש ברכב הם:צריכת דלק נמוכה במידת האפשר,תחזוקה זולה יחסית,לא ממש משנה לי נפח מנוע אך חשוב שיוכל לקחת עליות(אני גר באזור השומרון),הרכב בעיקר אמור לשמש אותי ולעיתים את בני המשפחה שלי,כלומר כמות האנשים ברכב נעה בין 1 ל 3 אנשים.הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות במרחקים שונים..אני לא מחפש רכב ספורטיבי ואני לא מחפש פוזות מול אנשים אחרים.חשוב לי שה"מוסך" יעלה לי במידת הצורך כמה שפחות זול אבל כמובן אני לוקח את הדברים בערבון מוגבל.

לאחר התייעצות עם כמה אנשים הם המליצו לי על הרכבים האלה :סוזוקי איגניס,דייהטסו YRV,דייהטסו סיריון(דגם חדש),סוזוקי ליאנה,הונדה ז'אז,פיאט פונטו..ידוע לי שחלק מהרכבים מאוד קשה להשיג וגם בתקציב הזה (לדעתי הוא די מכובד..)

אשמח לקבל מחברי הפורום ייעוץ נוסף גם בנוגע לרכבים שרשמתי וגם אשמח לשמוע דעות אחרות.

תודה מראש ושבוע טוב

פורסם

שלום שלום,

אני יכול להמליץ לך על שני רכבים כי אני מכיר אותם מקרוב.

הYRV:

יש להורים שלי כזאות אוטומתית, האוטו מעולה. צריכה דלק טובה 12.5-15 פלוס מינוס תלוי בסביבה. טיפולים זולים. אני נהגתי על האוטו תקופה ואני מאוד נהנתי ממנו.

הפונטו:

לפי התקציב שלך אתה בטח מדבר על הגרנד פונטו. לאחותי יש אחת כזאות עם גיר רובוטי(אין לי מושג איך הוא נקרא). האוטו חיסכוני באותה מידה כמה ה-YRV, נוח לנסיעות. טיפולים זולים (פיאט :-)). הפיאט עדיפה עם גיר ידני, כי היא יותר זריזה מאשר עם כל גיר אחר.

mk.jpg

פורסם

yrv מנסיון של כמעט שנה:

חסכונית בדלק-14 משולב

חסכונית בטיפולים: אין טיימינג אלא שרשרת,מסנן דלק לכל החיים.

אמינות:אמינה כמו היאריס מנוע וגיר משותפים.

מרחב: תפיסה שונה ויחודית לרכב: מיקרוואן אמיתי-

מושב אחורי נשכב ,שנע על מסילה ובצרוף גובה של הרכב155ס"מ

ניתן להסיע מסע רב מאחור.

עיצוב שונה לא 3 הקופסאות המוכרות,לוח שעונים וסביבת נהג שונה.

ממליץ מאוד-במידה ותמצא רכב שמור ומטופל -אל תהסס רכב מדהים!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...