Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצפה כפולה דורשת פחות חיזוקים כדי להשאר עומדת (כמו פלטה כפולה בזוית של המשענת)

ולא מפריעה לקיפול המשענות כשצריך להטעין מטען גדול.

מתחדשת*

פורסם

יפה אני גם בתהליך כזה של בנייה

כבר חתכתי את הפלטה לפי מידות של המושבים מאחורה+לרצפה

עכשיו נשאר לקנות לבד ולהמשיך....כמה עולה לבד בערך ואיפה קנית?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

לפותח השרשור:

יכול להיות שאני לא רואה טוב או לא מבין מהתמונה... אבל:

האם מחוברים מחברי RCA לחוטי הרמקולים שמתחברים ל6X9 במגש??!??!?!?!???!

פורסם

אם היה לי תא מטען גדול הייתי מעדיף לעשות דופן כפול מהסיבה הפשוטה שככה יהיה הרבה יותר נוח להוציא את הגלגל הרזרבי. אבל בגלל שאני בקליאו B אני הולך לעשות ריצפה כפולה כי דופן כפול יהרוג לי את התא מטען ואת האופציה לפתוח את המושבים.

וזו נקודה למחשבה ולשיקול.

under construction...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא הגעתי למסקנה שדופן כפול יתפוס לי פחות נפח מרצפה כפולה -

גם שטח הרצפה יותר גדול משטח הדופן, וגם לרצפה כפולה יש צורך ב2 לוחות בניגוד לדופן.

השאלה היא באמת כמה נוח יהיה להגיע למגבר ואם יהיה לו שם מספיק איוורור...

פורסם

באונו שהייתה לי עד לא מזמן המגבר היה ברצפה כפולה* ולא היה עם זה אף בעייה, אמינות של 200%. בלי שום מאוורר או משהו.

אבל זה לא מגבר מהחזקים ביותר (mac audio z4100), אם כי הגיינים היו אחד בסוף ואחד ב3/4 ככה שאימצתי אותו.

* באונו בהתחלה לא היה בכלל "רצפה" היה שטיח שישב על הגלגל ספייר וכל הדברים שמה, הרצפה לא היתה שטוחה בכלל. אז זה לא בדיוק רצפה כפולה אלא רצפה יחידה :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לפותח השרשור:

יכול להיות שאני לא רואה טוב או לא מבין מהתמונה... אבל:

האם מחוברים מחברי RCA לחוטי הרמקולים שמתחברים ל6X9 במגש??!??!?!?!???!

כן , אכן אני יודע שאני חוטא בזה שחיברתי את זה עם מחברים של RCA אבל רציתי שיהיה פרקטיות וגם עדיין לא חיברתי את כל המגברים והסאב שקניתי לכן הכל כרגע חובבני למדי .

מה גם שהמערכת שכרגע מותקנת לא משהו לכן העניין של המחברים RCA לא מורידים מהאיכות .

כמובן ברגע שאני יתקין הכל זה יעוף.

• תוכן חדש...