Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם... יש פה מישהו שהתנסה עם ממיר כזה לרכב? פשוט כשאני עושה חיפוש תחנות הוא לא מוצא כלום ובסוף החיפוש רושם לי no signal ‎‏ את הממיר הזמנתי מהאתר בחול דיל אקסטרים בעלות של 69 דולר+ 87 שקל מיסים, לא היה לי את הכסף להשקיע באחד אייכותי כמו של אפריל טקליין. האם בגלל שהוא הגיע עם אנטנה פשוטה הוא לא קולט כלום או שהוא פשוט לא מתאים לתדרים בארץ? אני בטוח שלמתקינים מנוסים כמו יוסי יש תשובה לזה...תודה לכל המגיבים/עוזרים. זהו הממיר ‎ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29045

פורסם

גורל צודק , אלא אם אתה גר בדרום או בצפון ואז אתה צריך להשתמש בתדר 538Mhz

אך לצערך קנית מכשיר שאי אפשר להשתמש בו בארץ

בארץ משדרים בMpeg4 ולכן גם המכשיר גם צריך לתמוך בפענוח השידור הזה

המכשיר שקנית תומך רק בMpeg2 ולכן לא מתאים לארץ

לא זוכר מה המדיניות החזרה של DX , אבל תנסה להחזיר להם את זה..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

זה בסדר גמור

בגלל שהדונגל לא מפענח את השידור אלא רק קולט

הפענוח מתבצע על ידי התוכנה שאתה משתמש בה

תהנה :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני רוצה לשאול שאלה את מלומדי הפורום.

הנכבדים אופיר, גורל :-P

כשנכנסים לאתר של רשות השידור אכן רשום שרוחב הפס צריך להיות 8

אבל התדרים שהם מדברים עליהם בהם קולטים את התחנות הם UHF 29 ו UHF 26 למשל

לא מדובר בשום מקום לכוון את התדר ל514000MHZ

אבל זה לעומת רשות השידור באמת מה שכתוב בפורומים שמתעסקים בDVBT, לקחתי מקלט אינטל של חבר לנסיון וכל מה שהצלחתי לקלוט בסביבת המרכז היה מאין שידור רדיו בתדר 514 שמוזכר למעלה.

קניתי לבית מקלט ביתי והוא באמת חיפש את הערוצים לפי מה שרשום ברשות השידור - לא קלטתי כלום אמנם אבל אפילו לא ניסיתי להביא אנטנה חיצונית.

איך אני אמור לקלוט מספר תחנות אם התדר הוא 514000 בלבד?

איך זה עובד?

מה גם שיש לי כרגע אנטנה חיצונית שהבאתי מארה"ב ואין לי מה לעשות איתה :?

אפרופו - עוד משהו קטן - השתמשתי בVLC בשביל לנסות לפענח את השידורים - התכנה של המקלט עבדה ואי אפשר למצוא אותה בשום מקום - אפילו לא באתר של אינטל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה הרעיון בדיגיטאלי

בדיגיטאלי אתה מקבל ברוחב פס אחד את כל הדאטה

והמפענח מחלק את זה לתחנות

לא צריך תדר נפרד לכל תחנה

כמו שבאינטרנט אתה על תדר אחד או סידרת תדרים מקבל רוחב פס אחד, שבתוכו במקביל זורמים לך אלפי סשנים שונים

תעבוד עם תוכנה שנקראת splashlite

איזה תותח אחד פה מהפורום מצא אותה וגילה לחברים

תוכנה מעולה :)

פורסם

רק להוסיף לדברים של גורל כמה חידודים

א.זה לא 514000mhz אלא 514mhz או 514000khz

ב.UHF 26 = 514Mhz

UHF 29 = 538Mhz

אלה תדרים מוסכמים ואוניברסליים

ג.בחלק מהמקומות במרכז קולטים גם מ29 כי הוסיפו משדרים כאלה גם במקומות יותר קרובים למרכז כמו נתניה

ד.עצם זה שמשדרים על תדר אחד כרגע מגביל את רוחב הפס ולכן משתמשים בקידוד Mpeg4 ( דחיסה יותר טובה מMpeg2 )

ה.המקלטים מגיעים עם BlazeTv לרוב , יש גם את Splash Lite ( כמו שגורל ציין ) , DVBViewer , Total Media 3.5 , ProgDVB ועוד רבות אחרות

פורסם

המממ - הVLC אמור היה לעבוד אבל הוא ממש לא עבד כמו שצריך.

אני אנסה בהזדמנות את אחת התוכנות - תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...