Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

איזה כיף לראות אותה אחרי כל ההשקעה, מהממת!

הצבע, הג'אנטים, הכל נראה מעולה ביחד.

הגולף הזו, מהחלומות הרטובים ביותר שלי.

תהנה ומזל טוב!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה מגניב לגמרי.

יש לך תמונות של פנים האוטו? עקבתי בהנאה אחרי התלבטויותך לגבי המראה הסופי של הדשבורד והפאנלים השונים - אני אשמח לראות תמונות של התוצר המוגמר.

תהנה

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
מזל טוב עד 120 .מאחל לירוי ממשפחת הקבריולטים

תודה רבה לירוי, רעיון נחמד "משפחת קבריולטים"...

איזה כיף לראות אותה אחרי כל ההשקעה, מהממת!

הצבע, הג'אנטים, הכל נראה מעולה ביחד.

הגולף הזו, מהחלומות הרטובים ביותר שלי.

תהנה ומזל טוב!

איתי.

תודה רבה איתי, אכן גם לדעתי התוצאה מעולה, מקווה שיום אחד תגשים את החלום הרטוב שלך, בינתיים תוכל לעשות סיבוב על שלי:mm_yeah:

נראה מגניב לגמרי.

יש לך תמונות של פנים האוטו? עקבתי בהנאה אחרי התלבטויותך לגבי המראה הסופי של הדשבורד והפאנלים השונים - אני אשמח לראות תמונות של התוצר המוגמר.

תהנה

עדיין אין תמונות של הדשבורד, כמו שכתבתי בכותרת, "כמעט" וזה בדיוק החלק האחרון, אני רוצה קודם כל לפתור לו את כל הבעיות המכניות שיש לי עם ההזרקה, מסתבר שהעמידה הממושכת לא עשתה טוב למערכת הדלק של הרכב ועכשיו חלקים במערכת ההזרקה אט אט מפסיקים לתפקד, היום התברר שהלך מנוע טורים:-( נחליף אותו בקרוב ואח"כ נתקדם ללו"ש ולשינוי מערכת החשמל בדשבורד.

מבטיח בסוף תמונות של הדש

כינתיים הנה תמונות של הפנים הלא מוגמר

06102009552.jpg

06102009551.jpg

02102009531.jpg

02102009526.jpg

06102009550.jpg

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

נראה מדהים,אני הייתי ממשיך את הפרויקט הזה בהשקע קטנה לאיזו מערכת שמע טובה שתלים לך את ההנאה ותחזיר אותך לימי הטיפשעשרה שהייתי מגביהה את הווליום עד הסוף :-D,האוטו ניאה סוף עם אתה לוקח את ההצעה שלי למערכת שמע אני אשמח לעזור לך

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה הרכב נראה מעולה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

נצל"ש.

ידוע למישהו אם יובאו MK2 קבריולט בעלות גיר אוטומטי?

פרטים כלשהם עליהן במידה וקיימות?

תודה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, לא עדכנתי הרבה זמן, כמו שראיתם בשרשור המסלול בנחשונים, בעיות המנוע נפתרו, הוחלף מנוע טורים תושבות מנוע וכו'

עכשיו נשארו רק בולמים להחליף, הבולם פשוט סוגר מהלך על בורות והנסיעה לא נעימה.

בכל מקרה, התחלתי בשיפוץ הפנים בניתי קונסולה והחלפתי את הקיק פאנלים בדלתות שהיו מעץ לקיק מפיברגלאס והתקנתי רמקולים

בתכנון: בניית לוח השעונים ועיצוב הדש, בניית פיבר לתא המטען עם מקום לסאב ומגבר...

בינתיים תמונות מהתוספות האחרונות להתרשמותכם.

20032010757.jpg

20032010754.jpg

21032010761.jpg

24032010764.jpg

25032010769.jpg

20032010759.jpg

25032010771.jpg

25032010774.jpg

חבר מועדון 13925

פורסם
ידוע למישהו אם יובאו MK2 קבריולט בעלות גיר אוטומטי?

פרטים כלשהם עליהן במידה וקיימות?

אין MK2 קבריולט.

הMK1 קבריולט יוצרה באותה צורה עד לשנת 93, ואז הוחלפה ע"י הגולף קבריולט על בסיס MK3

http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Golf_Cabriolet

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
עבודה יפה ונקיה . נראה אולי בסוף אני אתן לך את הפורד שתעבוד עליה

אתה קודם צריך לבוא לקחת את הדברים שלך ממני, אין לי מה לעשות עם חלקים לפורד:lol: :lol:

מתי אתה מגיע לאזור המרכז??

חבר מועדון 13925

פורסם

קודם כל - שאפו על העבודה היפה. אין ספק שיש לך ידיים טובות (לגבי הראש מישהו אחר יצטרך להעיד...:)

א-ב-ל (ותמיד יש אבל אצל יהודים), אני אישית אוהב לשמור רכבים קלאסיים כמקוריים ככל האפשר. אני אפילו די סולד מקניבליזציה בין דגמים שונים של אותו יצרן, כלומר לעולם לא אתקין בגולף שלי פנסים רבועים של ג'טה למשל למרות שהרכב בבסיסו זהה.

בכל מקרה - זה החלום שלך, זכותך לעשות בו כרצונך וכל עוד אתה מאושר ומרוצה - דיינו!

חג שמח מאחיך ל"צרה"...

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...