Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 מנוע 1400 שנת 2000-2003 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר חודשיים מחפש את האוטו, אבל חיפשתי ידני.

התייאשתי כבר אני לא מוצא אחת במצב טוב שכדאי לקנות אותה ועוד אבא שלי ממש קשה בדברים כאלה עד שהוא לא מוצא אוטו שבאמת שווה לקנות הוא לא קונה.

עכשיו השאלה שלי היא על ה-206 1400 אוטומט.

*כל השאלות זה יחסי ל-206 1400 ידנית*

איך צריכת הדלק?

איך הגיר?

איך הביצועים של האוטו? עד כמה אני ירגיש בהבדל של החוסר כוח בין אוטומט לידני?

האוטומט מאיץ כמו שצריך או שהמנוע עצל?

אני לא רוצה עגלה, אני רוצה אוטו שכשאני יסע עליו אני יוכל לעקוף בלי שאני יצטרך להדביק את הדוושה לרצפה ושאם אני ירצה לנסוע גם 130 קמ"ש אז שהאוטו יעמוד בזה בלי להתפרק.

תודה.

פורסם

ה1400 אוטומטית לא תתפרק לך ב130 קמ"ש (ובהנחה שהרכב שקנית לא מודבק עם איזורליבנד) אבל הביצועים שלה די חלשים. ה1400 ידני דווקא בסדר, לדעתי. האוטומט די עגלתי.

אבל מה הבעיה? חמש דקות על אחת ואתה כבר מבין לבד אם הביצועים מספיקים לך או לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שבוע שעבר קניתי את הרכב הראשון שלי פגו 206 ידנית 1400 הדגם המפואר.. שנת 2000 חיפשתי במשך 3 חודשים למצוא אחת שמורה... בסוף קניתי אותה מעל המחירון באלפייה... אבל הרכב מיד ראשונה בן אדם בן 82 כל הטיפולים במוסך צמרת מורשה מהיום שיצא מהחברה ועד היום... האוטו עם 120 אלף קילומטר.

האוטו לא עגלתי בכלל נוסע בסדר צריך להבין שזה רכב עדין אני עשיתי איתו את כל כביש 6 על 105 קמ"ש. צריכת דלק מדהימה באמת חסכוני כמו האלטו שהייתה לי בחיי! !! במהלך החיפוש נתקלתי בלא מעט אוטומטיות שהסחיבה שלהם הייתה גם בסדר גמור... טיפה פחות טוב מהידני.

סע ברכה... תחפש תהיה עם היד על הדופק כל הזמן הרכב שלי איך שהוא פורסם התקשרתי קבעתי פגישה בדיקה וקניתי...

חיפשתי פגו 206 או קורסה 03 רובוטית

• תוכן חדש...