Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש כאן ושמח להיות חלק מהקהילה.

יש ברשותי טיוטה ללא קסנון שלאחרונה הבנתי דרך המוסך הראשי שלי שאני יכול לקבל אישור לקסנון חוקי.

שמחתי והתקנתי קסנון, תאורה 4300K וסוג נורה H4-2

למי שלא יודע H4-2 זה כמו H4 רגיל אבל בעל זוג נורות אחת קסנון והשניה קטנה הלוגן.

החיבור היה מאוד קל ופשוט אבל ברגע שמחברים רק האור הגבוה עובד (והרגיל) קסנון לא עובד.

אם אני מסובב את הקונקטור של הקסנון (הקונקטור בעל 3 השינים) שמתחבר לרכב וגורם בעצם לשן אחת להישאר בחוץ

אז רק הקסנון עובד אבל במצב גבוה (כלומר בתוך הרכב הכפתור של האורות צריך להיות במצב גבוה)

יצרתי קשר עם חבר טוב שאמר לי משהו שלא ממש הצלחתי להבין:

הוא טוען שצריך ליצור מינוס מהקסנון לשילדה, אין לי מושג איך עושים את זה.

אבל הפיתרון יותר קל ממה שאני חושב.

אני מקווה שהתיאור שלי היה נכון ומלא.

תודה רבה לכול מי שיעוזר לי! :-D

פורסם

טוב אז ככה ,

על סמך מה אמרו לך שאתה יכול לאשר את הקסנון ?

כמיטב ידעתי עד היום הטויטה היחדה שהגיע לארץ עם קסנון (דרך היבואן) היא טויוטה קמארי , (אולי גם לאנד קוזר V8 לא בטוח),

כמו שאתה מספר יש לך טויוטה לא ציינת איזה דגם, אולי קאמרי ואז באמת תוכל לאשר קסנון אלה אם הוא מקורי של טויוטה והרכב ימותקן במע' מתזים לפנסים (מיכל מתזים שונה, עוד משאבת מתזים , צנרת, פגוש שונה , ומתג פנימי) . כיום החוק אומר: שקסנון חייב יהיה להיות מקורי מהיצרן וכל רכב שיגיע לארץ עם קסנון יגיע גם עם מתזים לפנסים , כדי לאשר קסנון אתה חייב לענות על כל הדרישות . ציינת קסנון H4 לא מקורי של טויטה אין סיכוי שמשהו יאשר לך את זה .

אם בכל זאת בחרת להתקין גש למתקין או חשמלאי רכב .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

יש לי לאנד קרוזר.

בכול אופן זאת לא השאלה שלי חבר, הקסנון שלי חוקי עם אישור, לכן אני לא נכנס לסוגייה הזו.

לגבי הבעיה אני חוזר מהעבודה רק בשעות הערב וחבר טוב הכיר לי את הפורום וכאן אני מאמין שאני יקבל תשובה מקצועית שלא נופלת מבעל מקצוע.

לפי מה שהבנתי מדובר על פיתרון מאוד פשוט אבל לא מצליח להבין מה הוא.

בינתיים אני נוסע עם קונקטור הפוך ואני חייב שמתג של האורות הגבוהים יעבוד בשביל שהקסנון יעבוד... אבל זה זמני....

בבקשה כול עזרה תתקבל בברכה. :-D

פורסם

חבר שלך התכוון שתחבר חוט מכל מנורה לתבריג אותה לשלד של הרכב יעעני -, כמו במגבר תמיד עושים חתיכת חוט ליצירת מינוס.

צריך להיות חיבור על המנורה, לדעתי לך לבעל מקצוע מורשה ומבין.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

שלום לך יוסי, ותודה על התגובה המהירה.

כול חוט קיים שהיה בבאלסטים או במנורות עצמם בשימוש אין חוט פנוי או מקום יעודי שאפשר למשוך ממנו חוט לשילדה.

מה שכן קיים חוט שחור שמתחבר מהמנורה לקונקטור בעל השלושה שיניים אבל הוא בשימוש הוא לא פנוי...

אולי צריך למשוך ממנו חוט לשילדה?

חשוב לציין שהקסנון הזה היה שלוש ימים על רכב של אחי הקטן וגם אצלו הייתה אותה הבעיה ואז העברתי אלי גם בגלל האישור.

תמונה של המנורה + החוט השחור מצורפת.

ובתמונה השניה אפשר לראות את הקונקטור בעל השלושה שיניים.

ודרך אגב:

בתמונה של הקונקטור אפשר לראות שלושה שיניים, ידוע לי שאחת מהם היא מינוס, הוא לא מספיק?

313051754_o.jpg

313051785_o.jpg

פורסם

במנורות H4

יש מינוס משותף. ו2 פלוסים.

אצלך כנראה משהוא הפוך בקונקטור.

לך לחשמלאי. שיבדוק. ויסדר לך את כמו שצריך.

אחרת החיבור ימס מהחום!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני יקח את הסיכון שבדבר, אין לי אפשרות להגיע לבעל מקצוע לצערי.

והבנתי שסה"כ יש לסדר משהו עם מינוס השאלה אם זה נכון לכן פניתי אלכם.

לכן חשוב לי אם מישהו יודע על מה אני מדבר אז בשמחה.

יש מאות מנורות כאלו בארץ אני מאמין שלרוב הפורום יש מנורות כאלו ונתקל בבעיה שלי כי זה קורה לכול מי שמרכיב את הסוג הזה.

פורסם

בוא נתחיל שצר לי לאכזב אותך ואני לא יודע מי אמר לך או אישר לך את הקסנון .

מערכת קסנון ברכבך לא חוקית...

והמלצה נוספת תפנה לחשמלאי מוסמך שלא תגרום נזק לרכב .כנראה החיווט של המחברים לא תואם אחד לשני .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

ישנן שני סוגי חיבור ל H4, רגל אחת מרכזית שהיא פלוס ושתיים מינוס ...או רגל מרכזית מינוס ושתיים פלוס.

שים לב..האם יש לך דיודה ? אם כן תהפוך כיוון

בכל מקרה אתה מוזמן לפנות אלי לפרטי לסיוע.

ואגב, סוג הנורה שאתה משתמש (אור גבוה הלוגן) היא באיכות ירודה שתעשה לך הרבה צרות.

הייתי ממליץ להשתמש בנורה מסוג B-Xenon שתתן לך אור קסנון גם באור הגבוה. הנורה הזו בעצם דולקת קבוע וכשאתה עובר לאור גבוה יש אלקטרומגנט שמשנה את אורך הנורה לצורך קבלת אור גבוה

בהצלחה

ברוך

פורסם
גם לטויוטה קורולה החדשה יש קסנון מהחברה.

ממש ממש לא.

מדובר בקסנון זול שהותקן ע"י בעלי הרכב...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ישנן שני סוגי חיבור ל H4, רגל אחת מרכזית שהיא פלוס ושתיים מינוס ...או רגל מרכזית מינוס ושתיים פלוס.

שים לב..האם יש לך דיודה ? אם כן תהפוך כיוון

בכל מקרה אתה מוזמן לפנות אלי לפרטי לסיוע.

ואגב, סוג הנורה שאתה משתמש (אור גבוה הלוגן) היא באיכות ירודה שתעשה לך הרבה צרות.

הייתי ממליץ להשתמש בנורה מסוג B-Xenon שתתן לך אור קסנון גם באור הגבוה. הנורה הזו בעצם דולקת קבוע וכשאתה עובר לאור גבוה יש אלקטרומגנט שמשנה את אורך הנורה לצורך קבלת אור גבוה

בהצלחה

שלום לך ותודה על התשובה המלאה.

אם אני מחבר את הקונקטור באופן רגיל אז שאני מדליק את האורות אז המנורה הגבוהה נדלקת (ההלוגן) שאני מעביר לאורות גבוהים כלום לא נדפק. שאני מסובב את הקונקטור וגורם לשן אחת להישאר בחוץ אז באורות רגילים לא נדלק כלום ובמעבר לאור גבוה הקסנון נדלק.

ה-H4-2 הוא קסנון לכול דבר פשוט עם הלוגן מצורף, אין לי שימוש קבוע באור הגבוה לכן בי קסנון יהיה בזבוז כסף.

אף אחד כאן לא נתקל בבעיה שלי?

פורסם

שלום

לכל רכב המצויד בתאורת קסנון

חייבת להיות מערכת AUTO HEADLAMP LEVELING

או בעברית מערכת כוון גובה פנסים אוטומטית המונעת סינוור

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• תוכן חדש...