Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלפתי לאחרונה גיר ברכב, ואני מרגיש שבהילוכים 2-3 הרכב מאיץ לאט יותר מאשר קודם, אני מדמיין או שיכול להיות קשר?

חוץ מזה, אין שינוי מבכינת מהירות הנסיעה בטורים מסוימים (לדוגמא: על 100 קמ"ש שעון הטורים על 2900)

תודה,

סער

פורסם

איזה רכב זה? ואיזה נפח מנוע?

יכול להיות ששמו לך גיר שונה שמתאים, אז היחסי העברה שונים.

עם מדובר ב-206 שבתמונה ב-1.4 וב1.6 זה אותו גיר עם יחסי העברה שונים לא? תקנו אותי אם אני טועה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

עכשיו גם שמתי לב שרשמת שאין שינוי בטורים, אז באמת יכול להיות שזה פסכולוגי עוד כמה ימים לא תשים לב לזה בכלל.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

נכון, היחסים הללו קשורים אחד בשני.

יכול להיות שהרכיבו לך גיר אחר (מרכב אחר או גרסה אחרת) בו רק לחלק מההילוכים יש יחס העברה שונה ולכן התחושה הזאת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נכון, היחסים הללו קשורים אחד בשני.

יכול להיות שהרכיבו לך גיר אחר (מרכב אחר או גרסה אחרת) בו רק לחלק מההילוכים יש יחס העברה שונה ולכן התחושה הזאת.

איתמר.

קודם כל, תודה על התגובות.

אז מה כדאי לעשות? ללכת לדרוש גיר מתאים?

הגיר שהרכיבו הוא גיר של 206 מייבוא.

פורסם

אני בספק שמי שהרכיב לך או יבואן הגירים יודע איזה גיר הוא הביא.

במקומות שונים בעולם משווקת אותה מכונית עם מנועים שונים, הספקים שונים או גירים שונים, על אף שלכאורה מדובר באותו הדגם (206 במקרה שלך).

אתה יכול לנסות ולחקור איזו תיבת הילוכים התקינו לך ודרך גוגל לנסות ולמצוא את יחסי ההעברה שלה ביחס למה שהיה קודם.

עם זאת אל תשלול בעייה בגיר החדש, יכול להיות שמשהו שם לא תקין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...