Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל 3SIXTY.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ת.ת.ת

תתחדש תהנה וכמובן תמונות...

האם ה3SIXTY.1 עדיף על מנחת של ג'נסיס?, שכן יש בו עוד פיצ'רים שיעזרו לי לעומת המנחת...

תודה, שרון.

פורסם

תתחדש,

חבל שלא הספקתי לכתוב מוקדם יותר ולחסוך לך 300 שקל :-P

בכל מקרה, אם תעשה RTA אמיתי אי-פעם, תוכל לעשות תיקונים ביתר קלות

פורסם

לדעתי עשיתי קנייה טובה מה גם שבסכום הזה זאת השקעה מניבה .

חוץ מזה גם רציתי לראות את התוצאה של הליפני ואחרי של המכשיר וגם לבדוק איך הוא מעלים את ה פינק נויז.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

תתחדש ותהנה

סה"כ מכשיר מאוד מאוד חמוד - היתרון הכי גדול שהוא נותן לך זה היכולת לשחק בהגברה לכל רכיב בנפרד ובקרת קליפינג - פשוטה ככל שתהיה - טוב שיש יכולת שכזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

JEKIN - למה הכוונה "מעלים" את הפינק נויז?

השקעה מניבה - אהבתי. בהחלט יכול להיות. בקרוב בפורום מכירה. :-)

גם לי יצאו פה ושם השקעות מניבות בעולם האודיו (לדוגמא החלפתי את הסאב earthquake על הhertz ללא תוספת, שמיים וארץ ברמת הסאונד).

אדי - שליטה על עוצמת כל אלמנט בנפרד יש גם ב785. בקרת קליפינג, יופי -

סה"כ להעביר את הסיגנל עוד המרת A/D וD/A רק בשביל זה - ממש מיותר.

פורסם

המממ - צודק.

אם יש HU עם סיגנל מספיק טוב מראש.

ברכב של אבא שלי זה הHU המקורי של הקורולה ואני לא מבין למה הוא מתעקש לשמור עליו - אבל זה עשה שם שיפור פלאים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז כך סה"כ היה לי משהוא כמו שעה לחבר את המכשיר .

היתחברתי למכשיר עם לפטופ עם מערכת הפעלה ויסטה היה פשוט סיוט לגרום לתוכנה לפעול אבל בסוף היסתדרתי.

לכוון את המכשיר עוד לא הספקתי אבל אחרי ההתקנה הראשונית וכל הבדיקות והכיוונים של המכשיר ( מתבצעה באופן אוטומטי בהפעלה הראשונית) הרגשתי הבדל בסאונד :

קודם כל קיבלתי יותר שליטה על הסאב שהפך להיות יותר אקטיבי ומורגש ברכב.

לאומת זאת "נעלמו" הבאסים של הקומפוננט אבל חל שיפור מורגש ברמת הפירוט של המיד והטווטרים.

מחר אני מקווה להכנס יותר לעומק לעיניין.

במהלך ההתקנה עלו לי כמה שאלות :

1. במהלך ההתקנה של המכשיר ניתבקשתי להוריד את כל החיתוכים ( לפני זה החיתוך על הסאב היה על המגבר ועל הקומפוננט על ה HU ) מכל המכשירים האכרים והשאלה היא האם ה 3סיקסטי חותך לבד את הקומפ. והסאב או שאני צריך\יכול לקבוע את תכום התדרים?

2. החיבור ב3סיקסטי לסאב הוא חיבור RCA יחיד ובמגבר הוא מותקן על שני ערוצים מה עושים ? (למרות שיש לי שליטה על הסאב אבל השאלה אם זה תקין ואם לא איך לחבר )

3. עוצמת הסיגנל התחזקה מאוד מה שגורם למערכת לא להישמע מדויק בווליום גבוה - מה ניתן לעשות?

4. מהיא הדרך הנכונה לכוון את ה 3סיקסטי - במניואל כתוב שלא מומלץ לשחק אם פאזות האם זה נכון ?

ולסיום תמונה גרוע :-P

31012010270.jpg

פורסם

אני מקווה שקיבלת את ה3sixty.1 עם הדיסק שלו...

Pioneer TS-X150

פורסם

כמה הפחדות, אדי. :twisted:

...וגם אם לא קיבלת את הדיסק, אז בבקשה:

http://www.rockfordfosgate.com/scripts/rightnow.cfg/php.exe/enduser/std_adp.php?p_faqid=704&p_prod_lvl1=5&p_prod_lvl2=49&p_cat_lvl1=5&p_cat_lvl2=&p_search_text=704&p_search_type=2:faqs.faq_id

להוריד ולפעול לפי ההוראות.

בגדול, לי יש ניסיון עם ה-3sixty.2, אז אענה לך על מה שאני יכול:

1. ל3SIXTY.1 אין קרוסאובר - תחתוך את הרכיבים מהHU או מהמגבר (לא יודע אם אתה עובד אקטיבית או לא)

2. מפצל - Y-ADAPTER RCA

3. יש כפתור בורג קטן ליד כניסות הRCA - מה שאתה עושה זה כך: שם מוזיקה שאתה שומע בווליום גבוה (אבל לא הכי גבוה), נגיד שים את זה ב785 על ווליום 28/29.. משחק עם הבורג ימין שמאל עד שנדלקת הנורית האדומה של הקליפינג, ואז מוריד אותו חזרה טיפה שמאלה כדי השנורית תכבה ועוצר.

4. הדרך הנכונה היא לתת לו לרוץ עם הטראק של הPINK NOISE בדיסק ההתקנה (נתתי לך לינק) ולעשות auto calibration.

בתכלס, להגיד לך - זה חרטא כי זה לא באמת RTA, אלא תיקון אקולציה למערכות מובנות - מה שבמקרה שלך, לא ממש רלוונטי.

בהצלחה

פורסם

עידו,

אתה מפריע לי להיות פולני :-P

הוא היה מתחיל לאכול את עצמו, מה יהיה, איך אני אשיג את הדיסק - ואז אחרי שהוא היה מתבשל קצת במיץ של עצמו על רכישה של קוסם מגרסא ראשונה בשלוש מאות שקלים הייתי שולף לו "אבל יש לי את הדיסק ואני יכול להעתיק לך אותו מתי שתרצה"

והוא היה יכול לעשות בו - מה שהוא רוצה :-D

אני פולני :twisted:

Pioneer TS-X150

פורסם

אז קיבלתי את כל מה שמגיע עם המכשיר (וכן גם את הקרטון).

עשיתי גם AUTO CALIBRATION מה שכן אני לא ממש מרוצה מההשפעה שלו על הקומפוננט (אנמיות בתחום הבאס).

מה לגבי כיוון יותר מעמיק מהכיוון האוטומטי ?

ומה לגבי חיתוך התדרים ?

פורסם

אדי: :lol:

JEKIN: אני מנסה לעזור, ידידי, למה אתה לא קורא? אין לו קרוסאובר. תחתוך את התדרים לבד כמו קודם - במגבר או בHU (או בקרוס אם אתה עובד פסיבי).

לגבי האנמיות בבס: זה בגלל שהוא (הוא=3SIXTY) "החליט" להוריד לך את האקולציה בתחום הנמוך כי הוא זיהה איזה גבעה שם שיוצאת מה785. שטות. קיצר שכח מהAUTO CALIB, כנס לתוכנה וכוון את האקולייזר לפי מה שנשמע לך נחמד, או שתעשה RTA אמיתי ותן תיקונים, או הכי טוב: נתק אותו, תפרסם את המכשיר למכירה, כי אתה לא באמת צריך אותו. :roll:

פורסם

טוב ניראה אני ילך עכשיו לאוטו קצת לשחק איתו אולי ויצא משהוא עכשיו.

• תוכן חדש...