Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בכריזמה 99

היום פתאום ככה סתם הפסיקו לעבוד המתזים,כל הזמן כשאני לוחץ יש מין שריקה כזאת חזקה(יש מים לא חסר)

אשמח לייעוץ ולערכה כספית של תיקון בעיה זו...

פורסם

היה לי באקסית ( איביזה) כזה דבר, אחרי שפתחתי מכסה מנוע לתדהמתי ראיתי את הצינורות שמובילים מים אל השפריצר פשוט בחוץ וכל פעם שרציתי להפעיל שפריצרים כל המים נשפכו מתחת למכסה ולא ידעתי.

בדוק זאת לפני הכל! אגב, שמישהו יהיה ברכב, ואתה תסתכל מתחת למכסה ותראה אם אתה מזהה איזה משהו בזמן הפעלה של שפריצרים.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
היה לי באקסית ( איביזה) כזה דבר, אחרי שפתחתי מכסה מנוע לתדהמתי ראיתי את הצינורות שמובילים מים אל השפריצר פשוט בחוץ וכל פעם שרציתי להפעיל שפריצרים כל המים נשפכו מתחת למכסה ולא ידעתי.

בדוק זאת לפני הכל! אגב, שמישהו יהיה ברכב, ואתה תסתכל מתחת למכסה ותראה אם אתה מזהה איזה משהו בזמן הפעלה של שפריצרים.

לא לא אין נזילה...

יש מצב המנוע הלך?כי לפעמים זה משפריץ בכל זאת,אבל רוב הפעמים הוא לא...

פורסם

תנסה לפרק את המתזים ולהשרות אותם איזה שעה בחומץ עם מים רותחים.

יתכן ואבנית סותמת את המתז ולכן שומע רעש אבל לא יוצא כלום

פורסם

הייתה לי אותה הבעיה

מה שקרה אצלי זה שאחד הצינורות שמובילים לאחת מה"עיניים" (איפה שיוצא המים) לא היה מחובר כתוצאה משבר של הכניסה ל"עין"

פשוט חיזקתי את זה פנימה עם דבק "ברזל" (זה שמערבבים 2 חומרים)ועכשיו זה עובד כמו סוס .

אני לא חושב שמנוע הלך אחרת לא הייתה שריקה של משהו שעובד.

תנסה גם לנקות אבנית ע"י הכנסת מחט או סיכה דקה לתוך ה"עיניים" .

פורסם
הייתה לי אותה הבעיה

מה שקרה אצלי זה שאחד הצינורות שמובילים לאחת מה"עיניים" (איפה שיוצא המים) לא היה מחובר כתוצאה משבר של הכניסה ל"עין"

פשוט חיזקתי את זה פנימה עם דבק "ברזל" (זה שמערבבים 2 חומרים)ועכשיו זה עובד כמו סוס .

אני לא חושב שמנוע הלך אחרת לא הייתה שריקה של משהו שעובד.

תנסה גם לנקות אבנית ע"י הכנסת מחט או סיכה דקה לתוך ה"עיניים" .

טוב תודה אני ינסה.

אבל הבעיה שהמתזים לפעמים כן עובדים...

פורסם

אם שניהם עובדים אבל לפעמים אז יכול להיות שאחד מהצינורות טיפה משוחרר - תעקוב אחרי הצינורות מהמשאבה ועד

ה"עיניים" ותראה מה הבעיה בדרך כלל זה לא משהו רציני - לפי מה שאני יודע הדברים האלה לא מתקלקלים כל כך מהר.

גם לי רק אחד היה פועל ובקושי זה בגלל שכל הלחץ של המים היה יוצא מהצינור שמפורק ורק מעט מאוד לחץ היה מגיע ל"עין " התקינה.

בהצלחה

פורסם

אין שום בעיה לשים חלק חילופי. כמובן רצוי משהו אמין, שיחזיק מעמד. האופציה נוספת הינה חלק מפירוקים (מקורי + אחריות). אבל רגע לפני... בטוח שאין לך צינור שהתנתק? אפשר לפתוח מכסה מנוע, וכאשר אחד לוחץ על ידית התזה שני עובר לאורך צנרת של המערכת ובודק שאין נזילה / ניתוק. יכול להיות שמשהו נכנס לצינור וסתם אותו (אפילו נוזל לשמשה זול עם חומר כחול שמוכרים הופך לבוץ).

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

אני נאלץ לשאול שאלה כי אני גם קשור בזה

יש לי קליאו ואין בכלל רעש שאני מפעיל את השפרצרים

בבדיקה אמרו לי שהמנוע הלך וצריך להחליף

כמה אמור לעלות מנוע להם חלופי?

פורסם

שלום רב.

התווייה קטנה,

לפני כחודש ימים המשאבה ברכבי שבקה חיים והוחלפה במשאבה חילופית חדשה.

הרכב ביואיק,המשאבה חילופית סטנדרטית (שהתאימה בדיוק),המחיר 50 שקלים,איזור י-ם.

• תוכן חדש...