Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

אני זוכר שבעבר היה מתקן מיוחד בלונה פארק ומשום מה הוא לא קיים יותר.

מדובר על מעין אוהל כיפה ענקי שעל הצד הפנימי שלו מוקרנים סרטים בענק והצופים (אנחנו) רואים אותו בעמידה.

הסרטים אמורים לדמות כל מיני דברים כגון שהמצלמה מצלמת מנקודת מבט של מכונית (צמוד מאוד לגובה הכביש) ונוסעת במהירות גבוהה ותוך כדי "חותכת" מכוניות אחרות,פונה פניות חדות וכו' וכו' עד שמרחוק אנחנו רואים מישהי עם עגלת תינוק חוצה את הכביש,ובשניה האחרונה המצלמה נעצרת לפני העגלה.

מה שמלהיב פה זה שעצם זה שאנחנו עומדים והמסך מולינו בענק,אנחנו כאילו נכנסים לתוך עין המצלמה ומדמים כאילו זה אנחנו בכל הסיטואציות האלו. אנחנו מתחילים לנוע לצדדים בהתאם למצלמה (אם היא חותכת ימינה או שמאלה...) ולמשל כשהא עצרה בפתאומיות לפני אותה עגלה-פתאום גם אנחנ נעצרנו ואפילו הוטינו קצת אחורה!

זה ממש מגניב ואני מחפש את זה בנרות....

זה רק קטע קצר מהסרטים האלו ויש גם כל מיני של אפילו מנקודת מבט של ציפור/מטוס ועוד....

מישהו יודע לאן זה נעלם?איפה זה קיים בארץ?

תודה רבה רבה לעונים!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו כשראיתי את הכותרת... :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

המתקן לא פעיל כבר לפחות חצי שנה. בכל מקרה כל הצד הימני של הפארק עובר שיפוץ רציני. רכבת ההרים, הבלרינה והסינמה מושבתים בנתיים כשהרכבת הרים כבר פורקה, ממה שהבנתי מתוכננת בנית רכבת הרים חדשה וגדולה שתהיה מוכנה לקראת החופש הגדול.

DSC02928.jpg

DSC02936.jpg

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

גם הרכבל היה ואיננו עוד (אם כי הוא עבר בחלקו לסופרלנד). אגב, לדעתי המתקן הבא שיושבת יהיה הגלגל ענק. לפני שנה מצבו היה בכי רע והוא הועמס רק בחצי המשקל.

וזכרון ילדות ישן ומעומעם שיש לי, האם הייתה פעם בלונה פארק ת"א סירת פיראטים שעושה לופ מלא? כמו הספינה שהייתה באילת?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
גם הרכבל היה ואיננו עוד (אם כי הוא עבר בחלקו לסופרלנד). אגב, לדעתי המתקן הבא שיושבת יהיה הגלגל ענק. לפני שנה מצבו היה בכי רע והוא הועמס רק בחצי המשקל.

וזכרון ילדות ישן ומעומעם שיש לי, האם הייתה פעם בלונה פארק ת"א סירת פיראטים שעושה לופ מלא? כמו הספינה שהייתה באילת?

איתמר.

אתה מתבלבל עם הסופרלנד, שם יש ספינה שעושה לופ שלם, בלונה פארק זה רק חצי סיבוב.

פורסם

אני יודע שיש בסופרלנד ספינת פירטים של לופ שלם, אני זוכר משהו במעומעם מהלונה פארק (מעומעם = 20 שנה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני יודע שיש בסופרלנד ספינת פירטים של לופ שלם, אני זוכר משהו במעומעם מהלונה פארק (מעומעם = 20 שנה).

איתמר.

אולי אתה מתכוון לסקיי לופ?

רק בשנים האחרונות התחילו לשנות שם את המתקנים, עד לפני כמה שנים כל המתקנים היו משנות ה 70...:wink:

פורסם
האם הייתה פעם בלונה פארק ת"א סירת פיראטים שעושה לופ מלא? כמו הספינה שהייתה באילת?

איתמר.

היה מתקן שנקרא בשם "לופ" שהיה עושה שלושה סיבובים מלאים. כמדומני שזה היה לפני 15 שנה או קצת יותר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...