Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,האים כדאי לרכוש את המחשב הזה ב300 שקלים?

הבנתי שיש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה האים ניתן לגשת לאחת מחנויות המחשבים ולרכוש ראוטר אלחוטי?

אים כן איך בדיוק מבצעים את זה?

תודה לכולם!

imprza new age

פורסם

מה מצבו? תקין? סוללה תקינה? דיסק קשיח? מערכת הפעלה?

אם יש לו כרטיס רשת פנימי, למה אתה רוצה לרכוש אחד נוסף?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ערב טוב צביקה,כן הוא תקין לחלוטין הוא במצב מצוין עבר פירמוט מלא

והתקנה מחדש של מערכת הפעלה ויש בו כרטיס רשת אלחוטי.

imprza new age

פורסם

ב-300 ש"ח? תיקח. יכול להיות אחלה מחשב לגיבוי, IBM מהזן הנכון.

כל ראוטר אלחוטי תקין יתאים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
האים ניתן לגשת לאחת מחנויות המחשבים ולרכוש ראוטר אלחוטי?

אים כן איך בדיוק מבצעים את זה?

- שלום לך, סוחר חלקי מחשב יקר, חושקת נפשי בנתב אלחוטי, מה ניתן לבחור מסחורתך המצויינת?

- [שקר כלשהו], 200 שקל.

- הנאה לך תשלום באמצעות משבצת פלסטיק מגנטית מבריקה, או שמא נפשך חושקת בשטרות מרשרשים ומטבעות מצלצלים? או אולי להציע לך חתול פרסי או קיפוד גזעי בתמורה?

- תביא את המאתיים שקל ועזוב אותי באמאש'ך

- קונטרפציה אלקטרונית מופלאה! אדאג להמליץ על החנות שלך לכל חבריי במחלקה הסגורה

[סוף]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוקיי חברים יקרים,רכשתי ראוטר של אדימקס חיברתי את כל החיבורים

איך אני מסנכרן אותו למחשב?

ניסיתי דרך האתר של אדימקס וזה לא מצליח לי.

אשמח לעצות מה אני לא עושה נכון.

מה עוד עליי לעשות?

imprza new age

פורסם

קליק ימני על סמל הרשת האלחוטית ליד השעון > הצג רשתות אלחוטיות זמינות > דבל קליק על רשת בשם DEFAULT (אותה גם תקלוט יותר טוב משאר הרשתות) > חכה שיתחבר > מזל טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פטור בלא כלום הרי אי אפשר.

האם השתמשת בדיאלוג של הממזר השמן?

אם כן, מה הייתה תגובתו של המוכר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...