Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בפורום ובתחום המולטימדיה למכוניות בכלל ואני זקוק לעזרה.

לפני כחודששים רכשתי מכונית שברולט שבעבר היה בה מערכת מולטימדיה.

מה שנשאר מהמערכת זה שני מסכים במשענות של הנהג , מצלמת רוורס וכבלים....

כעת אני מחפש המלצה למכשיר שינצל את כל הנ"ל במחיר סביר:

השימוש העיקרי יהיה לראות סרטים (עבור הילדים כמובן), לשמוע מוסיקה ואולי להשתמש במצלמת רוורס (אם זה יהיה נוח - מעולם לא היתה לי מצלמה...). לא נראה לי שאני אעשה שימוש ב GPS.

בכל מקרה, אני לא יודע איפה להתחיל. האם כדאי ללכת על מוצר של חברה מוכרת או שכדאי להסתכן בחברה שמעולם לא שמעתי עליה (אויל בגלל שאני לא בתחום המולטימדיה למכוניות...).

כרגע הציעו לי את Pioneer AVHP4050DVD ופרט לכך שאין עליו ביקורות בזאפ למרות שהוא כבר חצי שנה מוצג שם אני לא יודע עליו דברים מעבר למפרט.

האם למישהו יש נסיון איתו ?? האם למישהו יש המלצה באותו סדר גודל של מחיר (2600 ש"ח) למכשיר דומה ??

כל עזרה וכיוון איפה להתחיל תתקבל בשמחה (ותודה).

תודה מראש,

יובל

פורסם

JVC KWAVX810 כולל מסך יותר גדול, דיבורית בלוטות ועוד יותר פונקציות.

לפי דעתי בJVC תקבל יותר תמורה למחיר.... הדגם שרשמתי עולה 2990 כולל התקנה תבדוק בזאפ.

לי יש מכשיר דומהJVC KWAVX810 אני מרוצה ממנו עד השמיים .

פורסם
JVC KWAVX810 כולל מסך יותר גדול, דיבורית בלוטות ועוד יותר פונקציות.

לפי דעתי בJVC תקבל יותר תמורה למחיר.... הדגם שרשמתי עולה 2990 כולל התקנה תבדוק בזאפ.

לי יש מכשיר דומהJVC KWAVX810 אני מרוצה ממנו עד השמיים .

תודה רבה.

אני אבדוק.

פורסם

במידה וכל נושא הסאונד לא מעניין אותך אלה צפיה בלבד הייתי הולך על משהו סיני וזול שנותן את התמורה במלואה (יש לחבר אחד כזה)

לי יש ברכב kenwood8022 מכשיר מדהים אבל מאד יקר

בקיצור ההמלצה שלי היא מכשיר פשוט אשר מתאים בדיוק לצרכיך (סדר גודל של 1200 שקל)

בהצלחה

פורסם
במידה וכל נושא הסאונד לא מעניין אותך אלה צפיה בלבד הייתי הולך על משהו סיני וזול שנותן את התמורה במלואה (יש לחבר אחד כזה)

לי יש ברכב kenwood8022 מכשיר מדהים אבל מאד יקר

בקיצור ההמלצה שלי היא מכשיר פשוט אשר מתאים בדיוק לצרכיך (סדר גודל של 1200 שקל)

בהצלחה

תודה.

נושא הסאונד מעניין אותי פחות מאשר הוידאו אבל ברגע שהחלטתי לחבר גם את מצלמת הרוורס והחלטתי להוסיף עוד כמה תכונות קטנות (מסך מגע, דיבורית וכו...) המחיר קפץ ל 2500 פלוס. בסופו של דבר אני מעדיף לשלם עוד קצת בכדי לקבל מערכת קצת יותר טובה ויותר אמינה (כי אם אני צריך להפסיד יום עבודה לתיקונםי במוסך אחרי שהמערכת התקלקלה - זה כבר לא שווה לי).

אם העלתי כבר את נושא המוסך אז עוד שאלה:

מישהו מכיר חנות טובה (שגם מוכרת וגם מתקינה) באזור משגב / כרמיאל.

גם הקריות בא בחשבון אבל אני מעדיף משהו יותר צפונה ??

שוב תודה,

יובל

• תוכן חדש...