Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם השמח לקבל נתונים על הרכב אמינות, והכי חשוב צריכת דלק, ואבדלים בין המנוע 2000 טורבו דיזלב לבין המנוע 1900 דיזל בלבד,

ועם יש עוד רכבי דיזל חסכונים! ואמינים! עד תקציב 20K יותר ממולצים.

שהיה ערב טוב לכול חברי הפורום

פורסם

ה-1.9 הוא לא טורבו ובעל 70 כ"ס וה-2.0 הוא טורבו 110 כ"ס. אני משער שתרגיש בהבדל. הגיר האוטומטי מוכר כבעייתי - בדוק אם הוחלף או שזה יקרה אצלך. חווץ מזה הרכב חסכוני מאוד, אני משער ממוצע של 18 ק"מ לליטר, מאובזר ונוח כמו סיטרואן. אולי לא כ"כ מרווח. בהצלחה.

פורסם

הי

כבעלים לשעבר של c3 ונוכחי של קסרה hdi:

הc3 והקסרה הן שתי מכוניות שונות מאוד בתכליתיות שלהן שאי אפשר בכלל להשוותן בכלום

הc3 סופר מיני חסכונית בטירוף שאוכלת אחד ל23 עם 75 כוחות מקדימה מאובזרת ונוחה יחסית לכל סופר מיני בקטגוריה שלה. לא מרגישה חזקה במיוחד אבל גם לא איטית למחריד. תמצא רק ידניות ולרוב מהשכרה ותמורת כ25 אלף תוכל למצוא אחת משנת 2004 (לרוב בצבע לבן) מחברת השכרה.

הקסרה לעומתה נפוצה יותר בגרסאות האוטומטיות שלה בעלת מומנט מטורף בכל סל"ד ועם זמינות כוח שלא תמצא באף משפחתית בעלת מנוע בנזין. הגיר לא בעייתי ובדיוק להפך הal4 מרגיש מצויין על הקסרה החזקה ונותן חוויית נהיגה מצויינת יחסית לכל אוטומטית אחרת. תצרוכת דלק של כליטר לכל 15 קילומטרים (אתמול מדדתי) בנהיגה די אגרסיבית.

לגבי מערכות הסולר, השמועות נכונות, המערכות האלו מאוד מאוד רגישות ומאוד מאוד מאוד יקרות, בגדול, אם אתה לא נוסע המון אולי כדאי לך לשקול לרדת מדיזל וללכת על מנוע בנזין.

לסיכום:

יתרונות - c3 - חסכונית, מתקדמת טכנולוגית, קטנה ושקטה

קסרה - חזקה, נוחה, מפנקת, די חסכונית יחסית למשפחתיות בנזין.

חסרונות: c3 - מרגישה מעט חלשה, זמינות כוח טובה בסל"ד נמוך יחסית, מערכת הזרקה יקרה לתיקון

קסרה - נשמעת כמו מונית

קח בחשבון שמשאבת סולר למנוע מסילה משותפת עולה כמו כל הרכב בערך (כ12000 ש"ח)

בהצלחה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
ה-1.9 הוא לא טורבו ובעל 70 כ"ס וה-2.0 הוא טורבו 110 כ"ס. אני משער שתרגיש בהבדל. הגיר האוטומטי מוכר כבעייתי - בדוק אם הוחלף או שזה יקרה אצלך. חווץ מזה הרכב חסכוני מאוד, אני משער ממוצע של 18 ק"מ לליטר, מאובזר ונוח כמו סיטרואן. אולי לא כ"כ מרווח. בהצלחה.

פיני אני לא מסכים איתך אצלי הקסרה עם נפתח 1.9 טורבו דיזל 90 כוחות סוס ובקשר למנוע 2 ליטר זהו מנוע שונא לגמרי מסוג HDI שהוא גם כן טורבו

• תוכן חדש...