Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני עוזר לחברה שלי לרכוש רכב.

התקציב הוא עד 20K. צריך להיות קטן (1400/1600) אוטומט. עדיף, כמובן צריכת דלק נמוכה ואמין.

התמקדנו על הקליאו B שנים 00-01, אשר נמכרים ב19-21 אש"ח.

מצאתי אחת שנראית לי טוב (2001, 1600) ואני עתיד לקחת אותה לבדיקה ביום רביעי הקרוב (ראיתי שגרת טיפולים שלה והיא מטופלת היטב, ללא פגיעות חיצוניות)

האוטו ישמש לנסיעות בתוך רמת גן, מקסימום לת"א/הוד השרון ואולי פעם בחודשיים לנסיעה לצפון/אילת...

1. מישהו יודע על מחלות של האוטו הזה? משהו שצריך לשים אליו לב...

2. כמה נהוג להוריד על קילופים קטנים של צבע על המכסה מנוע?

3. באופן כללי: מישהו יכול להעיד על האוטו מבחינת האם אמין ומה צריכת הדלק שלו?

4. ביום רביעי אני אעלה לפה את תוצאות הבדיקה, אשמח לקבל חו"ד לאור נתוני הבדיקה.

תודה לכולם ושבת שלום :-)

פורסם

שלום,

הקליאו רכב חביב ויענה על הנתונים שציינת. תבדוק היטב את הגיר שמשום מה הוא "מחלה" נפוצה בקבוצת רנו.

מניסיון שלי הרכב נוטה להתחמם לכן צריך לבדוק את מערכות הקירור והנוזלים שהשתמשו.

לגביי קילופי צבע זו בעיה נפוצה בארצנו הנובעת מכך שאנשים קונים רכבים חדשים ולא עושים פעם בשנה פוליש ווקס לצבע שיגן עליו ואחרי כמה שנים הצבע מתפוצץ. אתה יכול להתווכח מעט לגבי זה אבל מה שצריך יותר לעניין אותך שיש המון קליאו למכירה כי השוק שלהם חלש ביותר כך שבכל מקרה תוכל להוריד כמה אלפים טובים ממחיר המחירון אז עניין הקילופים יהיה שולי.

למה שלא תנסה לחפש דייהטסו שרייד? הרכב הרבה יותר אמין מהקליאו ונסחר מצויין, טיפולים ואחזקה זולה.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

מצתרף : תיפולים ברכב יקרים מוסכניקים לא אוהבים רכבים עם מנוע צפוף שאין מקום לעבוד אז זה יעלה לכך יקר

מחזק גם דעה של חבר : כן הגיר הוא מחלה 1 הבעיות שלו הם שסתום לחץ מה שמעביר את הנוזל הלאה מה שמחזק כאן את הצרפתית הזאת זה המבנה המסובך של הגיר הזה גורם לה לעוד בעיות נוספות בגיר חוץ מזה רכב ליגה

בקשר לגיר אוטומט את היכול לבדוק לבד

1. לחמם את המנוע בעמידה במקום כך שהמאוור ידלק פעם פעמים

2. אחרי שלב ראשון לנסוע קצת בפראיות זאת אומרת גז גז וארבה גז עם בלימות חזקות

ואם בבלימות הטורים ממשיכים לעמוד גבוה ונדמה שהאוטו כאילו שכח להוריד הילוך (אתה תרגיש תפיקה חזקה מהגיר) זה השסתום

השסתום דורש שיפוץ גיר וזה נורא יקר

מסכנה לך על המלצת הדייטסו שרייד עם הרבה פשטות והרבה יותר קילומטר מהמוסך בהצלחה

בכיך תמיד

פורסם

משום מה מחקו את ההודעה שלי שכתבתי על הגיר האוטומטי. אולי כתבתי שכל גיר בקליאו עבר או יעבור שיפוץ, הכוונה הייתה שהרבה מאוד מכוניות בעלות הגיר הזה בשלב מסויים עובר שיפוץ, ולפי דעתי האישית כל גיר כזה ילך מתישהו (יחסית לגירים אחרים דיי מוקדם).

מנסיון ראיתי המון מגאנים סניק וקליאו עם בעיות בגיר הזה.

בסופו של דבר אני בעצמי בעל רכב כזה סה"כ הוא לא רע אבל צריך לטפל בו כמו שצריך ולא אצל מוסכניק חאפר שלא מכיר את הרכב.

פורסם

היו כמה דיונים ממצים מאוד בנושא הגיר האוטומטי של רנו, פיג'ו וסיטרואן באותם השנים (ולמעשה עד היום) כולל הסבר מפורט על ה"מחלה" שגרמה להרבה אנשים לשפץ את הגיר.

זה לא נורא כמו שאתם מציירים את זה בהודעות שלכם, אבל אני מסכים איתכם שהגיר האוטומטי הוא כנראה לא הצד החזק של הרכב הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...