Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיף שלא תכתוב תגובות כאלה לפני שתשב בתוך הונדה ג'אז ותראה איך המהנדסים ניצלו בצורה מדהימה את נפח הפנים.

אין תחרות.

ולפותח השרשור - מדובר כאן בהונדה, אני לא רואה שום סיבה לחשוש מבעיות אמינות עתידיות.

כל מי שיגיד לך אחרת בסה"כ תקוע בתוך דעות קדומות על כל מה ששונה מהסטנדרט המשעמם שכולם התרגלו אליו.

אני תמיד נמשכתי לתכנון הפנים הגאוני של הג'אז. בדגם הקודם הפריעו לי המתלים, שלא היו נוחים מספיק לטעמי, והמחיר, שהיה מקביל למחיר של מכוניות קטגוריה אחת מעל.

הבנתי שעניין הנוחות נפתר בדגם החדש, ובעניין המחיר אתה מקבל דיל מצויין.

היתרונות של צריכת דלק מצויינת ומרווח פנים מדהים נשארו בראש הקבוצה.

אני אומר לך על זה!

במקרה ישבתי בתוך הונדה ג'אז. מה שאתה אומר נכון אולי לשנת 2001 בה הוצגה הג'אז דור ראשון וזאת ביחס לסופר מיני שהתחרו בה באותה תקופה: יאריס דור ראשון, סיריון, פונטו-ספייס, פיאסטה שני דורות אחורה וכו'. ביחס לרכבים אלה לג'אז היה בחלט יתרון משמעותי מבחינת מרחב הפנים. היום כשיש מכוניות סופר מיני כמו פיג'ו 207 או קליאו דור 3 הג'אז כבר בהחלט אינה מובילה בסגמנט מבחינת מרחב הפנים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפילו לאישתי (תבדלי"א), שהיא בוגרת ואוהדת שרופה של 206, פיג'ו 207 הרגישה קלאוסטרופובית לחלוטין והיא דרשה שדרוג ל308. 

לאומת זאת בן הדוד שלי שמחזיק באקורד וג'אז מעיד על מרחב פנים של ג'אז כעדיף על זה של אקורד.

פורסם
ועד כמה הגיר הרובוטי בעייתי?

אף אחד לא יכול לתת לך תשובה, אולי חוץ מבעלי מוסך הונדה.

בכל מערכת חדשה יתכנו בעיות, וראינו בפורום תלונות על אמינות הגיר הרובוטי של הקורולה.

בהחלטה שלך יש גם מרכיב של הימור.

בהצלחה

יהודה

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

בסוף רכשתי את האוטו במחיר מעולה על הכביש.

הסיבה למחיר הנמוך הוא שעקב החוק החדש שיבואנים צריכים "להפטר" ממכוניות עד 11 חודש מהרגע שגלגליהם נגעו בארץ.

עשיתי עליה נסיעת מבחן נוספת - ואני מרוצה סה"כ.

מבחינת ההשוואה למאזדה 2 ולפורד שחלקכם עשו - חבר'ה, אני בחור דיי גדול

1.97 גובה

ישבתי ונהגתי גם במאזדה גם בפורד וגם בהונדה

אין מה להשוות מבחינת מרווח הפנים - בכלל לא מתקרב להונדה.

שנית כל - אהבתי את נוחות הנסיעה - במיוחד המושבים.

תודה לכולם!

פורסם
תתחדש. כשאתה מקבל את הרכב תבדוק אותו היטב, מן הסתם הוא לא עמד 11 חודשים במחסן ממוזג.

תודה...

אכן אבדוק אותו לפרטי פרטים.

איך הם בד"כ מאחסנים את הרכבים?

למה שווה לשים לב?

פורסם

ממליץ להוציא את הרכב החוצה ולבדוק מילימטר-מילימטר. על כל שריטה וקילוף צבע אפשר לדרוש איבזור חינם או/ו טיפולים. בטרם החתימה יש לך הרבה כוח וניתן להשיג הטבות בשווי מעל 1000 ש"ח. מאחר ורכב עמד זמן ממושך, יתכן ותהיה בעיה בצמיגים. בטרם החתימה מומלץ לעשות סיבוב על הרכב ולבדוק טוב טוב האים הוא לא מושך הצידה. אומנם אפילו אם הדבר יתגלה לאחר החתימה הוא גם יטופל, אך בכל זאת עדיף לפני.

• תוכן חדש...