Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לטובתו אני אומר שהוא לא הטיל קנס כי אין לך ליקויים כלכך "חמורים", תעשה מה שבטעם שלך, יופי זה בעיני המתבונן, אבל קח בחשבון שיש סיכוי שיום אחד תתקל בבוחן המשועמם מעבר לפינה, זה מה שכולנו לוקחים בחשבון.

פורסם

אני אתמול כימעט שנפלתי לבוחןכזה ביד[אני מכיר אותו ואת הרשע שלו לאנשים כמונו] מזל שאני לפני כיכר ימינה או שמואלה עושה "בדק בית" ומפרסס סיבוב שלם כדי לבדוק שהפניות נקיות מעצמים לא רצויים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
כנראה זה לא הובהר מספיק.

אני לא מחפש רחמים אני לא מחפש כלום!

בסך הכול אני משתף!

לפי דעתך זה שטויות לפי דעתי זה יפה, פעם אחרונה שבדקתי זאת מדינה חופשית, וכול אחד יכול להביא את עצמו כמו שהוא רוצה.

זאת הדרך שלי להביא את עצמי(למרות שחלק מזה לא חוקי), לפי דעתי זה יפה ולא אכפת לי מה כולם אומרים.

אז בבקשה תפסיקו לתקוף אותי על איך שהרכב נראה .

בברכה טל

להביא או להביע?

זאת הדרך שלך להביא את עצמך להתנגשות עם החוק. נפסלת בטסט על פנסים, הרכבת אותם חזרה ואתה עוד מתלונן.

ואגב, "כל אחד יכול להביא (להביע?) את דעתו כמו שהוא רוצה", משפט זה נכון גם ביחס לאלה שביקרו אותך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תשמע חבר קודם כל כן זה באסה לקבל הורדה , אחי מתגורר בדטרויט שאתה יכול לעשות מה שבא לך עם הרכב איך שבא לך ואף אחד לא יגיד לך כלום אבל זה שמה ולא פה השוטר עשה בדיוק מה שהיה צריך לעשות ואתה יודע מי אשם בזה : לא המדינה ולא המשטרה רק אתה!

גם את האוטו שלי בעבר רצו להוריד מהכביש בגלל הגה ספורט וחלונות מושחרים מקדימה ...

אבל אין מה לעשות זה החוקים ויש לצייט להם אבל עם כל הכבוד טל :

מה אתה מצפה? יש לך ג'ינט שלא ברשיון ?! או שתוציא רשיון וסע כמו קינג או שתחזיר לארגינאל אני לא יתווכח ויביא את דעתי על האורגינאל ... כי כל אחד בדעתו ובטעמו , שפריצרים עם לדים?! מה יש לך סוברו פשע שאתה רוצה למשוך עוד "קצת" צומי לכיוון ... זה באמת אבל באמת שזה מכוער!

קסנון מכוון טוב זה יפה ומועיל (תאורה יותר טובה) נסיעה יותר בטוחה אבל שוב זה לא חוקי ....

אגזוז זרימה חופשי חוץ מהרעש שהוא עושה , הוא רק גורע , אגזוזי זרימה חופשים מתאימים ומשפרים ברכבים מוגדשים שיש כניסה אוירבלחץ .. ברכבים אטמוספרים זה גורע כן זה גורע, כי המנוע מחושב לעבוד ביחס מסויים של התנגדות מצד הסעפת .

אתה מבסוט מהרעש שזה עושה תהנה , אתה מבסוט מהלדים תהנה, מהקסנון תהנה , מגלגלים בלי רשיון תהנה , תלמד ותצפה להורדות על ימין ועל שמאל בפעם הבא שתיפול על בוחן יותר "מניאק" יתן לך דו"ח מפגיז ופגיע חזקה בכיס ואז נראה עם מה תמשיך ליסוע ולצפצף על החוק ועם מה לא ...

אין מה לעשות יש הרבה חוקים שלדעתי הם לא נכונים ולא צודקים אבל מה לעשות שאנחנו חיים במידנת חוק...

זה מה שיש לי להגיד לך , תרצה להתייחס מה טוב לא תרצה הפסד שלך .

תנסה לאשר את הג'ינט ואם לא תצליח תנסה לאשר את המידה הגדולה ביותר שתוכל ותרכיבה .

תעיף קיבינימאט את השפריצרים עם הלדי נראה זול ומכוער.

על הקסנון תצטרך לוותר או לנסות ולמצוא פיג'ו 206 GTI שיצא מהחברה עם קסנון(אם יש חיה כזו) ולנסות ולאשר ואם לא אז לא תשים מנורות פיליפס לבנות חזקות ותיסע ככה .

על פילטר פתוח לא יורידו אותך מהכביש בחיים ,

אם כייף לך ליסוע באוטו שהוא אטמוספםרי ועושה רעש של מטוס סילון מה טוב תשאיר לך את הגזוז ומידה ולא תוכל לרתך רק את הסופית שלו בלי לפגוע במערכת הפליטה ועדיין להסתפק ביופי של הסופית

לצומת לבך:

לאון.

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

הבעיה היא אפילו יותר חמורה ממה שאתה חושב.

מה יקרה כשאתה תתנגש בי והביטוח שלך יתנער מאחריות כי התקנת משהו נגד החוק?

אתה יכול למצוא את עצמך עם חובות של מאות אלפי שקלים ומשפטים שיקחו שנים.

חברת הביטוח תתנער בלי בעיה מאחריות אם הם יראו שהצמיגים שלך הם לא חוקיים.

אגב, למה הלדים? אתה ערס או משהו כזה?

פורסם
להביא או להביע?

זאת הדרך שלך להביא את עצמך להתנגשות עם החוק. נפסלת בטסט על פנסים, הרכבת אותם חזרה ואתה עוד מתלונן.

ואגב, "כל אחד יכול להביא (להביע?) את דעתו כמו שהוא רוצה", משפט זה נכון גם ביחס לאלה שביקרו אותך.

פעם אחרונה שבדקתי יש פה אנשים שמבינים עניין, אז איך זה שאחרי שלוש עמודים עדיין לא הבנתם?!

אני לא מתלונן!

תראו לי משפט אחד שלי, שאני מתולנן על זה שהורידו אותי מהכביש.

למה כול הזמן משייכים לדים לערסים?

כול מי שיש לו לד באוטו הוא ערס?!

כמו שמישהו פה אמר היופי הוא בעיני המתבונן!

זאת אומרת שמי שלא אוהב את זה ישר משייך את בעל הרכב לערס!

למה?

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

ערסים נוסעים בוולוו ישנות או ברובר,אתה ערס,הינה סטיגמה ותוית שהרי קיבלת כמו שנתת פה לבחור התמים!

פורסם

אז בוא אני אחדש לך זוית חדה יותר .

קח דוגמא:אודי A3 שנת 2003 יש תאורת לדים אדומה שמוקרנת בתא בקונסולה של הגיר,ובאיביזה שלי אין,לכן יצרתי תאורה כזו דומה,יצא פצצה והינה לך דוגמא של העתקת רעיון אשר מגיע בדגם אחר מן החברה בשימוש עם לד ,אשר מוסיף המון לפנים באיביזה.

פורסם

אסף, אם הגבת על התגובה שלי אז -

אכן זה יכול לצאת מאוד יפה. ודברים כאלו שנעשים בטעם טוב ואיכותי אני מבין ותומך בהם. אני בתגובה שלי דיברתי על הלדים בפנסים של הרכב. למרות שזה יכול לצאת מאוד יפה(קשה לגרום להם לצאת מכוער האמת, היות וזה פס של נורות לבנות למרות שהיו מקרים.. ) אני אישית ממש לא אוהב היות וזה לא הגיע מקורי מהחברה. יש משהו בדברים מיוחדים מקוריים מהמפעל שמעלה את הרכב לרמה אחרת לגמרי(לדעתי).

פורסם

זו דעתך ,אני מקבל !

לעומת זאת אני חושב קצת אחרת,הכל בסופו של דבר עניין של טעם ואופי אישי.

פורסם
על פילטר פתוח לא יורידו אותך מהכביש בחיים ...לצומת לבך.

לאון,

לתשומת ליבך, על פילטר פתוח בהחלט מורידים רכב מהכביש ואם תבצע חיפוש בפורום, תמצא כמה וכמה שרשורים בדיוק על זה אחד מהם אפילו על איזה אומלל אחד שהורידו לו רכב על דוושות אלומיניום....מקוריות!!!:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מחזק את בגירה,פילטר בהחלט ניכלל תחת "שינוי רכיב ברכב".

דוגמא נוספת להורדה שאני מכיר:בוחן הוריד רכב מפני שתפוח ההילוכים שלו היה תחליפי ללא מספרי הילוכים.

• תוכן חדש...