Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משועבד לבנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב שקניתי אותו בכספי הלוואה שלקחתי בבנק ולכן הרכב משועבד לבנק

כרגע החלטתי למכור אותו ואין לי כסף לסגור את ההלוואה

איך אני יכול למכור את הרכב?

פורסם

לעניות דעתי אתה לא יכול. אתה צריך לסגור את ההלוואה, ורק אז למכור, כי בעצם הרכב אמנם רשום על שמך, אך שייך לבנק.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

למה שלא תפנה לבנק ותשאל?

הם בטוח יודעים איך ניתן לעשות את זה.

מה שבטוח, הבנק ידרוש כיסוי ההלוואה בצורה כלשהי,

ע"י רוכש הרכב, ותמורת זה הוא יסיר את השעבוד.

אולי הרוכש יוציא צ'ק בנקאי אחד על שם הבנק, על הסכום

ששווה ליתרת סילוק ההלוואה, וצ'ק שני על שמך.

תלכו להעביר בעלות, ואז לבנק, לשם הסרת השעבוד.

(אני לא רואה מצב שבו הקונה קודם משלם לבנק, ורק אז עושה איתך

העברת בעלות).

וכמובן שיתרת ההלוואה, חייבת להיות קטנה ממחיר מכירת הרכב...

פורסם

כל זמן שלא תפרע את חובך לבנק, הוא לא יסכים (ובצדק) להוריד את העיקול. כמובן שגם לא נראה לי שתמצא קונה שיסכים לקנות רכב משועבד.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אין בעיה.

הלוואת גישור קצרה,הרכב משוחרר משיעבוד,נמכר, ואז ההלוואה מוחזרת לבנק.

אל תשכח להתווכח על העמלות.

תנסה,זה עובד.

פורסם
לעניות דעתי אתה לא יכול. אתה צריך לסגור את ההלוואה, ורק אז למכור, כי בעצם הרכב אמנם רשום על שמך, אך שייך לבנק.

לא מדויק. הרכב רשום על שמו של פותח השרשור ושייך לו, אולם במקביל הוא משמש את הבנק כבטוחה לאשראי שניתן לו. בעל הרכב רשאי לעשות עם רכבו ככל העולה על רוחו, אולם באפשרותו למכור אותו רק בהסכמת הבנק.

כל זמן שלא תפרע את חובך לבנק, הוא לא יסכים (ובצדק) להוריד את העיקול. כמובן שגם לא נראה לי שתמצא קונה שיסכים לקנות רכב משועבד.

עשית קצת סלט: אין דין עיקול כדין שעבוד. עיקול מוטל על נכסים ע"י רשויות שונות או מכח פס"ד (ומן הסתם, למגינת לבו של בעל הנכסים המעוקלים), בעוד שעבוד נעשה בהסכמת בעל הנכס, ומוסר מיד עם סיום החשיפה של הבנק ללקוח, כלומר: ברגע שהחוב מסולק.

אין בעיה.

הלוואת גישור קצרה,הרכב משוחרר משיעבוד,נמכר, ואז ההלוואה מוחזרת לבנק.

אל תשכח להתווכח על העמלות.

תנסה,זה עובד.

ומי מבטיח שהבנק אכן יאשר את זה? האם כבר בדקת את כלל האובליגו של פותח השרשור, שאתה קובע דברים בכזאת פסקנות?

האם אתה יודע מה יתרת ההלוואה שעוד נותרה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

את המאזדה 3 שלי קניתי בזמנו בהלוואת מימון 100%. לאחר כ3 שנים כשרציתי למכור הלכתי עם הקונה לבנק,הקונה הביא עמו צ'ק בנקאי ,הפקיד לקח את הצ'ק והפקיד אותו והסיר מיידית את השיעבוד.

אגב במחשב של הבנק רואים מיידית כשהשיעבוד מוסר מכיוון שהוא מחובר אונליין למחשב של משרד הרישוי.ככה גם הקונה היה שקט שאין שיעבודים או עיקולים כלשהם.

אם ערך הרכב שלך פחות מהסכום שאתה צריך להחזיר לבנק-אז אתה בבעיה.

חבר,אתה חופר

• תוכן חדש...