Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי בלון גז ריק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית זוג בלוני גז גדולים ואחד מהם כבר לקראת הסוף בגלל שהמכשיר חימום מים מראה סימנים על ירידה בכמות הגז שבבלון.

אני אציין שהבלון הזה קל בהרבה מהבלון השני.

כשאני מחבר את הבלון השני (הכבד יותר), המכשיר בכלל לא נדלק כאילו אין גז.

חשבתי שכמה שיותר גז ככה הבלון כבד יותר, האם אני טועה וכמה שהבלון יותר קל ככה יש יותר גז?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אז איך יתכן שהבלון הכבד יותר לא מכניס גז לצנרת?

אפילו הגז בתוך הבית לא נדלק לי.

in the face

with a chair

פורסם

הברז שלו פתוח?

יש לך אולי איזה ברז בורר בין הבלונים?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שני הבלונים מתחברים למחבר T שמוברג לתוך עיגול ירוק שממנו יוצא קו לבית ולמכשיר חימום של המים.

אם הבלון הכבד באמת מלא אז יש שתי אפשרויות.

או שהצינור שלו סתום מה שקשה לי להאמין כי אין מעיכות בצינור שלו, או שהברז שלו לא נפתח ובעצם אני מסובב על ריק את הברז (למרות שהידית עולה כשפותחים ויורדת כשסוגרים).

חשבתי לנסות להחליף בין הבלונים, זאת אומרת לחבר את הבלון הכבד לצינור של הבלון הריק ולראות אם יש שינוי.

in the face

with a chair

פורסם

הוצאתי את הבלון המלא וחיברתי אותו במקום הבלון הריק.

דבר ראשון עדיין אין תגובה, דבר שני לפני שחיברתי את הבלון, פתחתי מעט את הברז שלו, ולא יצא כלום.

יש אפשרות שהבלונים עשויים ממתכות שונות ולמרות ששניהם אולי ריקים עדיין אחד יהיה כבד מהשני?

in the face

with a chair

• תוכן חדש...