Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדי או שווה ליקנות מוצרים מיד שניה ?האם יש מוצרים שלא כדי ביכלל?

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

מגברים אתה יכול לקנות ללא בעיה מיוחדת.רק תוודא בחיבור שהוא עובד.כגון סאב וופר.רמקולים ו HU עדיף חדשים

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא יודע מה איתך

אבל רכשתי מאיתמר קלארוס משומשים ב1200 שקל כמדומני

ומלבד 1000 שקל שנשארו לי בכיס, לא הרגשתי שום חסרון :)

רכשתי מצביקה L4 במחיר דומה, ושוב חוץ מאיזה 500\600 שקל שנשארו לי בכיס

אני לא מרגיש ש"נפלתי" איפשהו.

פורסם

לקנות מאנשים כמו צביקה או איתמר ויש עוד כמה זו דיי קנייה בטוחה, מהיכרות רק על גבי הפורום.

לקנות רמקולים או סאב ממישהו שלא מבין, זה קצת מבכן, לדעתי גם מגבר זה מסוכן לקנייה, אם מישהו גישר אותו על שתי אום והיה תמיד עם גיין מלא?

תמיד עדיף לקנות מאנשים מוכרים.

פורסם

תלוי במחיר. קניתי מ-EBAY מגברים OLD SCOOL, אחד בן 8+ ושני מעל 10. שתיהם עובדים בלי שום בעיה. יש לי SOUNDSTREAM, שקניתי חדש לפני 11 שנים, וגם הוא עושה את עבודתו. השנה רכשתי HELIX A6 ו-JL W6V2 משומשים וחסכתי כמה אלפי שקלים. אז תלוי במחיר ומצב של המוצר. אני מניח שרמקולים ישנים הם יותר בעיתיים.

פורסם

תודה !!

פורסם

צריך גם להזהר.בשיטוטיי הרגילים נתקלתי כאן בהודעה על מכירת קומפוננטים.המוצרים הללו נדירים יחסית ובפרט בישראל.לאחר מספר שאלות התברר שהמוכר מציג את הקומפוננט הזול כדגם היקר והטוב של החברה.

גם לאחר שהצגתי למוכר את העובדות,לא התבלבל הבחור ו"הסכים " להוריד במחיר למרות שהוא דורש פי 3 (:shock:)ממחירו בשוק כחדש!-ומדובר כמובן בסט הזול שהוא מציגו כיקר....

שימו לב.הקפידו על קוצו של יוד .אל תתביישו לבקש לינקים למוצר ולברר לפני שנוסעים למוכר.וכמובן,שחבר וותיק בפורום מהווה בד'כ מניה בטוחה לקונה.

ואני עדיין בדילמה אם לפרסם תרד אזהרה לגבי הבחור הזה.חבל.חבל מאד.

פורסם

קניתי 2 מגברים, סאב, וצ'יינג'ר יד שניה, לאו דווקא מאנשים היותר מוכרים בפורום.

כל מוצר שרכשתי נבדק לפני, והכל עובד מצוין.

חסכתי בין %50 ל 70% מהכסף שאותם מוצרים עולים חדשים.

בקיצור-מומלץ.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ואם אין לי אפשרות ליבדוק אצלי במערכת או אצל המוכר?אז איך יודעים?

פורסם

תנסה לקנות מאנשים שאתה רואה שכותבים פה בפורום, זאת קניה כמעט בטוחה.

אנשים שאתה מכיר וסומך עליהם.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מה בדיוק אתה לא יכול לבדוק? כמעט הכל אתה יכול לבדוק נגיד עם ספק של מחשב ואיזה רמקול פשוט

רדיו דיסק - לחבר לו 12 וולט , לראות שהוא קורא דיסקים , כל הפונקציות עובדות ויש סאונד מכל היציאות

מגבר - לחבר לו 12 וולט , לוודא שכל היציאות עובדות , אם אפשר אז לפתוח ולראות שכל החלקים במצב טוב ואין קבלים מפוצצים או משהו

רמקולים - אני בטוח שיש לך מערכת בבית , תחבר תראה שהכל תקין , בנוסף תגע בממברנה תראה שהמהלך תקין ותראה שאין שום קרעים דבקים או משהו שנראה לעין לא טוב , אם זה דרייבר לתחום תדרים מסויים אז תבנה או תשיג קרוס פשוט ותחבר

סאב - למצוא מישהו עם מערכת ולראות שהוא תקין , לגעת בממרנה ולראות שהמהלך שלו תקין. אם אין לך אף אחד אז אני בטוח שאם תפרסם פה הודעה לעזרה לא יהיה אכפת לאנשים לעזור - זה בדיוק שנייה..

אממ זהו נראה לי , בקיצור הכל ניתן לבדוק

ולא יודע איך מוכרים אחרים אבל כשאני מוכר משהו אני תמיד נותן לבן אדם לראות שהכל עובד לפני

אין דבר כזה שאי אפשר , ואם הוא מתנגד אז משהו כנראה מסריח..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תודה הבנתי

פורסם

יש עכשיו הנחות על מיקרוגלים יד שניה אצל משה בעכו, וראיתי ספרי לימוד לכיתות ג' בהנחה בעולם הספרים באר שבע.

האם כדי או שווה ליקנות מוצרים מיד שניה ?האם יש מוצרים שלא כדי ביכלל?

מיקרו כדאי מיד שניה רק אם הוא מתצוגה.

ספרי לימוד שהם חוברות צביעה לא כדאי בכלל מיד שניה, כי צריך למחוק הרבה.

הכי כדאי לכתוב עם סימני פיסוק, אחרת השרשור ננעל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...