Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בספטמבר האחרון טסטי לגרמניה עם אוראל (RS) וגדעון.

השכרתי רכב דרך חברת SIXT בקטגורה של מרצדס C קלאס/ב.מ.וו סידרה 3ER.

ביום הראשון של ההשכרה, ניגשתי ל SIXT וקיבלתי מהם BMW 330DI אוטומטית, עד כאן כל טוב ויפה והרכב היה מדהים (מנוע דיזל 3000 טורבו עם הספק של 245 כ"ס ו 55 קג"מ מומנט), על הצג 4300 ק"מ.

הגעתי עם הרכב לחניון הנורבורגרינג כדי לטייל שמה, פתאום הרכב התחיל להתחמם, אז כיביתי את המנוע ונתתי לו להתקרר, לאחר יום נסעתי עם הרכב לשטוטגרט(יום שני להשכרה), נדלקה הנורית חום מנוע וקיבלתי אזהרה של OVERHEATED, במקום כיביתי את המנוע, נתתי לרכב להתקרר ונסעתי איתו במיידי ל SIXT.

הגעתי לסוכנות הכי קרובה - באחת מתחנות הרכבת, אך לנציגה לא היה שום רכב בקטגוריה הזו לתת לי, המשכתי עם הרכב אל תחנת השדה תעופה ובזמן הנסיעה נדלקה נורית אזהרה של הדלק.

הגעתי לנמל התעופה בשטוטגרט, החזרתי להם את הרכב ובמקום קיבלתי מרצדס C220 ידנית. הנציג לא אמר לי כלום והכל טוב ויפה, שמחתי על השירות שלהם ונסעתי לדרכי.

לאחר שחזרתי לארץ גיליתי חיוב של מעל 1200 שקל, למה? על חיוב קילומטראז (בחוזה השכרה רשום ללא הגבלת קילמוטראז), מיכל דלק ועוד משהו שלא הבנתי.

פניתי לחברת אשראי וכרגע הנושא בטיפול מול SIXT גרמניה, הם שלחו לי חשבונית בגרמנית ואני לא מבין כלום.

יש לציין ששילמתי מראש - PREPAID.

רשמתי לחברת אשראי את מה שקרה.

נכון לעכשיו הנושא עדיין בטיפול ואין חדש, מתחילת הבירור קיבלתי זיכוי על תנאי של הסכום הזה.

מסקנה: להבא אפילו אם לא אומרים לכם כלום, יש לבדוק עם הנציגים שאין איזה חיוב שלא נאמר לכם.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

זאת ועוד: אם הסוכנות פתוחה בשעה שאתם מחזירים את הרכב, בקשו מסמך כתוב המאשר שאינכם חייבים דבר.

כשהחזרתי את האופל בנמה"ת של מינכן, קיבלה את פני עובדת נחמדה של חברת יורופקאר. העובדת בדקה את הרכב, שאלה אם היו בעיות כלשהן ושחררה אותי לדרכי.

כעבור כחודש קיבלתי חשבונית הביתה ע"ס 24 יורו, על דלק שכביכול היה חסר, למרות שדאגתי לתדלק לפני ההחזרה.

רק שתבינו: לדברי יורופקאר, היו חסרים 7 ליטר. מחיר ליטר סולר בגרמניה הוא יורו ועוד כמה סנטים. המחיר שנגבה ממני בפועל הוא יותר מפי 3! :x

זאת לא שהיתה לי בעיה לחזור לתחנת הדלק לולא העובדת רק היתה מציינת משהו, היא פשוט לא אמרה כלום, אלא רק הציעה לי לקחת אסמכתא על החזרת הרכב, שאני ברוב טפשותי סירבתי לקחת :brickwall:

פניתי לסוכן בארץ שדרכו ביצעתי את ההזמנה. הוא מצידו באמת עשה כל שביכולתו כדי שיורופקאר יזכו אותי, אבל בהיעדר מסמך כתוב, לא היה לו הרבה מה לעשות. יאללה, שילך הכסף לכפרת עוונות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני משכיר רכבים רבים דרך SIXT בכל רחבי אירופה ללא כל בעיה.

מעולם לא חויבתי על נזקים (כל לא גרמתי לנזק (-: ) , ומיכל דלק אני ממלא בכניסה לשדה התעופה.

המקרה מעלה הוא חריג , נראה לי אי הבנה כלשהיא.

כתוב לSIXT וספר על הרכב הבעיתי, נראה לי שתקבל זיכוי מלא ומכתב מתנצל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

גם אני משתמש בשירותיהם של סיקסט באופן קבוע, בכל רחבי אירופה.

עד עכשיו לא יצא לי להתקל בבעיות איתם, אבל אני בהחלט יכול לראות את הפוטנציאל.

לדוגמה: בבלגיה והולנד לקחתי את המכונית והחזרתי אותה עם טופס סטנדרטי שמציין את הליקויים - בדיקה ויזואלית במעמד ההחזרה ואני משוחרר. בגרמניה המצב היה שונה - קיבלתי את הרכב עם תלוש מהמשרד שאומר שהכל נבדק ונמצא תקין, אף אחד לא ירד איתי לחניון לבדוק שאכן כך הדבר. כשהחזרתי את הרכב, אותו סיפור. נתתי את המפתחות, רשמתי על תלוש החניה את נתוני הקילומטראז' והמקום שבו חניתי, וקיבלתי אסמכתא שהרכב הוחזר, ללא נתונים נוספים. בהמשך היום הגיע אליי מייל עם "פרוטוקול בדיקה" שציין את מצב הרכב (פנימי, חיצוני, דלק וכו') בסולם של 1-5. זה לא בדיוק עוזר להוכיח כלום במידת הצורך, אבל זאת השיטה שבה הם עובדים.

יש הרבה חוכמולוגים (גם אצלי בחברה) שחושבים שאם הם יצלמו את המכונית מכל הכיוונים, זה יעזור להם להוכיח משהו. המציאות מראה שלא, בין היתר בגלל שזה לא קביל באף בית משפט. נושא הדלק הוא תמיד נקודה רגישה, כמו גם הצמיגים ודברים אחרים שאינם מכוסים על ידי הביטוח שלהם. אלה דברים שצריך לדעת ולהיזהר מהם, אבל לא לחיות באשליה שאנחנו שולטים במצב, כי אנחנו לא.

חברות ההשכרה מתורגלות היטב בדברים האלה, והחוזים שלהם מנוסחים בהתאם. לישראלים, גרמניה היא אחת המדינות הכי קשות במובן הזה, משום שהם קרי רוח וישרים כמו סרגל, לפחות ברוב המקרים. הפתרון הוא להתנהג גם כן בקור רוח ובכבוד, ולוודא שהכל מתועד, עד כמה שאפשר. עם זאת, כשיש לך טיסה בעוד שעה וחצי, לא בטוח שתוכל להמתין להם שיבצעו את כל הבדיקות ויתנו לך את הפרוטוקול החתום ביד. זה סיכון שאנו נאלצים לקחת - כללי המשחק, במילים אחרות.

פורסם

שניר, להבא - תשלם במזומן ובמקום - כפי שאנחנו עשינו.

תעדכן אותי מה נסגר עם זה...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

העצה עם המזומן לא תמיד עובדת (אפילו אפשר להגיד שבגלל נדירות התשלום במזומן, היא פתח לבעיות עתידיות).

אני משלם על השכרת רכב בחו"ל אך ורק במזומן (לא משנה כרגע למה), אבל בשביל לקבל את הרכב אתה חייב לתת כרטיס אשראי (למטרת ביטחון), קרה לי כבר הרבה פעמים שאני משלם במזומן, מקבל חשבונית מס וקבלה שבה מצוין בפרוש "שולם במזומן" וכחודש לאחר שאני חוזר ארצה פתאום איזה פקידה מחייבת את האשראי באופן אוטומטי ואצלי מתחילות הריצות והפקסים :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כשהייתי עם המשפחה בגרמניה השכרנו רכב מSIXT. ביום האחרון,בדרך לשדה התעופה,אבן ממשאית פוגעת בשמשה ונשאר סימן ניפוץ שכזה ממש מול הנהג. כשהחזרתי את הרכב,כמובן ששאלו אותי לפשר הסדק (את הרכב קיבלנו חדש עם 14 ק"מ על השעון),הסברתי מה קרה וגם רשמתי את זה בטופס. קיבלתי מהם טופס שאין להם טענות כלפי וזהו.

ד"א,ראוי לציין גם שהם שידרגו אותנו בקלאס של הרכב ללא תוספת תשלום מכיוון שהם שמו לב שכל המזוודות שלנו לא יכנסו לרכב שיועד לנו :-P.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

פעם אחרונה שהחזרתי רכב של סיקסט בשדה"ת פרנקפורט אמרו להשאיר את האוטו וללכת. תפסתי שני עובדים שישבו ועישנו וביקשתי מהם שיעשו לי "צ'קאאוט" מסודר. אחד עשה סבוב מסביב לאוטו, השניה הסתכלה על מד הדלק והדפיסו לי נייר שאומר שהכל תקין. שווה לדעתי את העוד דקה-שתיים כדי לדעת שהכל בסדר ולחסוך צרות עתידיות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
שניר, להבא - תשלם במזומן ובמקום - כפי שאנחנו עשינו.

תעדכן אותי מה נסגר עם זה...

יבוצע :)

מחכה לתשובה מ SIXT והחברת אשראי.

פורסם

עדכון:

קיבלתי תשובה מ SIXT גרמניה, לטענתם לא יידעתי אותם בכלל על התחממות המנוע, הם מסרו את הרכב ביום למחרת ללקוח אחר ולא הייתה שום בעיה. הם לא מוכנים לוותר על החיוב הנוסף.

ציינתי להם שיידעתי את הנציגים בשתי הסניפים שהייתי, לא קיבלתי התייחסות על הנושא.

כמו שזה נראה, זה הולך להיות מאבק ארוך איתם.

• תוכן חדש...