Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום סיבה להוריד סאב SQ ל1 אוהם!

במיוחד בהספקים של 500-600 RMS

יש הרבה מגברים שיכולים לספק את הספקים האלו ב4 או 2 אוהם

ככל שמורידים התנגדות,הנצילות של האלמנט יורדת בהתאם

ואני חושב שלעבוד ב1 אוהם זה לצרכי SPL נטו

בSQ עדיף לעבוד בהתנגדות גבוהה

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

תתחדש,

ללא ספק סאב מעולה, איזה דגם הוא?

החדש או הישן?

שיהיה בהצלחה,

וללא ספק אתה תהנה ממנו!

רוני נ.

נ.ב

בקרוב אצלי 8)

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אם אני לא טועה זה הדגם החדש.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אלון זה הדגם הישן

החדש זה 300D שנראה כמו ה MILLE שאני לוקח.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

באתר זה הרץ משום מה שניהם נראים בידיוק אותו הדבר...

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

החדש גם רגיל וגם D נראים כמו MILLE

גם הדגם הישן היה את HX300 וHX300D

זה דגם חדש hertz_hx300d_p1.jpg

וכך נראה הדגם הישן hertz%20hx%20300%20d.jpg

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

יש הבדל בביצועים בין הישן לחדש?

בהתייחס לשתי הדגמים.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם
זריקת גימיקים לאוויר "1 אוהם!".

אם תברר קצת הסאב הזה לא משנה באיזו תצורה תחבר אותו הכי נמוך שאתה יכול לרדת איתו זה 2 אוהם, בגירסאת ה2 סלילים של 4 (HX300D). יש המון מגברי מונו בשוק שיכולים להוציא 700RMS ב2 אוהם (ובנינו, יש גם כאלו שב4 אוהם מוציאים מעבר ל700RMS).

בגלל זה כמו שניתן לראות בתגובה הראשונה שאלתי אם יש לו אופציה של 2 סלילים של 2 אום.

פורסם

ההבדל שHX הוא מסדרה היי אנרגי,הסאבים חזקים יותר,איכותים ויקרים יותר מסדרת אנרגי ES

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם
אלון זה הדגם הישן

החדש זה 300D שנראה כמו ה MILLE שאני לוקח.

ידידי לצערי אתה טועה,

קיימים כמה דגמים, HX = סאב היי אנרג'י

300 = 300MM = "12

D = דבל = שני סלילים

בלי הD = סליל אחד.

אין כל קשר לתצורה של הסאב, גם בישן היה שני סלילים וגם סליל בודד.

וכהוכחה שאני טיפה מבין...

img_hx300.jpg

prodotti-homepage2_4.jpg

spacer.gif

tit_hx300.gif Hi-Energy HX Subwoofers represent the highest technological expression in terms of low frequency reproduction. The V-cone provides wide acoustic dispersion, making the sound even more powerful. The forced ventilation system provided by the venting holes on the bottom plate, along with a specifically designed extended centre pole piece and the materials selected for the voice coil, combine for high thermal dissipation. The ultra-light aluminium basket, with its spoke shared profile, reduces any unwanted resonance from the chassis itself. The special finishing materials and the rubber protection covering the magnetic assembly, besides decreasing resonance, add an aggressive, stylistic cosmetic look. The engineered balance of the electro-acoustic parameters make the HX subwoofers suitable for sealed acoustic suspension enclosures as well as vented reflex enclosures, generating powerful, dynamic low frequency response. Menu1_en.gifMenu2_en.gif Menu3_en.gif tec_hx300.gifNullBianco.gif

hx300_prosp.jpg

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אולי לא הבנת אותי נכון

ה 300 וה 300D החדשים נראים כמו המילה

לישנים יש צורה אחרת.

אני לוקח את ה300D ואלון לוקח את ה 300 הישן לפי המלאי שיש לתומר כרגע.

זו כוונתי.

• תוכן חדש...