Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר שודרג, הקומפוננט מעלה לי חיוך כל פעם שאני מפעיל מערכת (לא מתכוון לשדרג אותו, לפחות לא כרגע) ועכשיו הגיע תורו של הסאב:-D

ES300, מה אגיד ומה אומר, סאב מצויין במסגרת התקציב שהיה לי, 350RMS ויודע לדפוק כמעט כמו שאני אוהב.

הזאפקו נותן 500 בגישור, לא נספק יותר?! בטח שכן!

והנה הגיע לו הHX300, שמעתי אותו אצל חבר ופשוט אמרתי לעצמי "זה הסאב ההבא שלי, בעצם הוא יהיה שלי עוד מעט".

קפיץ קפוץ כמה טלפונים והגעתי לאיגור (ספוטניק), מסתבר ששנינו רוצים את אותו הסאב! איגור מתקשר לתומקאר, הוא מטפל במחירים לשני סאבים עם תיבות ועיניינים וחזרנו למשחק, איגור לוקח את גירסאת השני סלילים של 4 (700 RMS) ואני לוקח את הסליל יחיד של 4 (600RMS), מי אומר ש4 אוהם הוא לפראיירים?:-D

יום שבת במפגש איגור יביא לי את הסאב ולעצמו... הוא עוד לא סגור עליו סופית.

דבר חשוב נוסף- סוף סוף אבא החליט שאחרי כל ההשקעה שלי הוא יבטח לי את המערכת, האמת? יצא לא יקר בכלל (8% מערך המערכת, נסבל מאוד.)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני במקומך היתי קודם כל "משדרג" את ה HU.

למה בסוגריים?

כי זה הדבר הראשון שאתה חייב לעשות, לפני כל השידרוגים האחרים.

פורסם

הHU הזה הגיע מהסיבה הפשוטה- אני לא מתכוון לעבוד אקטיבית במשך השנה הקרובה לפחות.

כל המלצה שראיתי לעבודה פסיבית אמרו לי חד וחלק כי ה4050 יתן לי תמורה מצויינת למחיר שלו ואין שום סיבה כרגע לקחת משהו מעבר לזה, אני מוכר את האוטו עוד שנה, במחיר הזה אני אפילו לא יחליף את הרדיודיסק למשהו פשוט שיש אצלי, אני אשאיר את זה כ"מחווה" יפה למוכר.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אלון, למען האמת אני גם לא מבין איך עוד לא העפת את הHU שלך והחלפת למשהו רציני יותר בסגנון של אלפיין 9855 \ P80RS

אפשר להגיד שהוא החוליה החלשה אצלך במערכת , סה"כ החלקים אצלך מעולים ואיכותיים, זה שאתה עובד פסיבי לא אומר שאתה צריך לעבוד עם HU פשוט.

אני עד היום זוכר איזה שינוי אדיר קיבלתי שהחלפתי את הפיוניר P6050 ל9855 ואז הבנתי כמה HU הוא חלק מאוד משמעותי בתוצאה הכוללת.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מצד אחד מסכים מצד שני כל כך אין לי כוונה כרגע לשלם את המחירים של הארץ וכן, ה4050 כרגע מאוד מתאים לי ולא מושך את העיניים של מי שלא צריך.

בקיץ אני אשדרג את הרדיודיסק ל9887 ואין על זה ויכוח, ההורים שלי טסים לאירופה ויביאו לי משם (כבר הזמנתי מראש, ככה זה כשאבא אומר שהוא מוכן להביא לי אם יש הבדלים משמעותיים וכל עוד זה לא יקר מידי הוא גם ישלם:-)).

פורסם

יש כל כך הרבה דברים מענינים בלוח מכירה!

את האמת אני לא מבין איך אתה מתמודד עם כל הבעיות שיש ברכב עם ה HU שלך. המינימום זה HU עם T/C כלשהו.

פורסם

באירופה האלפיין עולה +- כמו בארץ,אולי פחות,אבל ההבדל הוא לא משמעותי,במיוחד כשמדובר על מוצר ללא אחריות!

עדיף לרכוש יד שניה. לאלפיין מיבאן רשמי 3 שנים אחריות! גם כשתקנה מכשיר בן שנה+,אתה עדיין תהנה מאחריות על המכשיר.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

התגובה שלי קשורה לזה

בקיץ אני אשדרג את הרדיודיסק ל9887 ואין על זה ויכוח, ההורים שלי טסים לאירופה ויביאו לי משם (כבר הזמנתי מראש, ככה זה כשאבא אומר שהוא מוכן להביא לי אם יש הבדלים משמעותיים וכל עוד זה לא יקר מידי הוא גם ישלם:-)).

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אין לסאב הזה אופציה של 2 סלילים של 2 אום?

ככה כל עוד תגביר אותו עם הזאפקו תעבוד איתו ב-4 אום ואם תקנה מונו בעתיד תוכל להוריד אותו ל-1 אום.

פורסם

לסאב יש 2 גרסאות

האחת 2 סלילים של 4 לדגם שנקרא HX300D שבצורתו החדשה נראה כמו ה MILLE

ואת הגרסא הישנה סלילה אחד של 4 אום שנקרא HX300

אני לוקח את ה300D ואלון את ה 300 הרגיל.

אם המגבר שלו מספק 500RMS ב 4 אום בלבד ועבודתו לא ידועה עם 2 אום בגישור.

למה לו לקחת את הגרסא של ה 2 אום?

הוא לא יוכל לנצל אותו ברגע זה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

זריקת גימיקים לאוויר "1 אוהם!".

אם תברר קצת הסאב הזה לא משנה באיזו תצורה תחבר אותו הכי נמוך שאתה יכול לרדת איתו זה 2 אוהם, בגירסאת ה2 סלילים של 4 (HX300D). יש המון מגברי מונו בשוק שיכולים להוציא 700RMS ב2 אוהם (ובנינו, יש גם כאלו שב4 אוהם מוציאים מעבר ל700RMS).

• תוכן חדש...