Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 2006 - רכב למשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בעצם יש שם מזגן רגיל?

טוב שהליסינגים לא הוציאו גם את המנוע, כמה דברים הם כבר הורידו?

בSK PK יש את הבקרת אקלים נכון?

הרכב צורך 95 נכון? [דלק].

מה בקשר למערכת ברכב? ראיתי שיש שקע USB באחת התמונות, האם זה רק בגרסה של הPK? האם הדיסק שם קורא MP3?

תודה מראש

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ בחום לגשת לאחד מסוכניות סיטרואן, הם מחזיקים במלאי הגדול ביותר בארץ של C-4 גם פרטיות וגם ליסינג לשעבר.

כל הרכבים שנקנים שם מגיעים לאחר בדיקה,כל הרכבים מליסינג מטופלים במוסכים מורשים של לובינסקי, את הליסינג ניתן להוציא בערך ב10% פחות ממחיר המחירון.

פורסם
ממליץ בחום לגשת לאחד מסוכניות סיטרואן, הם מחזיקים במלאי הגדול ביותר בארץ של C-4 גם פרטיות וגם ליסינג לשעבר.

כל הרכבים שנקנים שם מגיעים לאחר בדיקה,כל הרכבים מליסינג מטופלים במוסכים מורשים של לובינסקי, את הליסינג ניתן להוציא בערך ב10% פחות ממחיר המחירון.

כשאתה אומר סוכניות סיטרואן, לובינסקי טרייד אין גם נחשב לאחת מהם?

איזה עוד יש?

תודה

פורסם

רק מוודא :)

הרכב צורך 95 נכון? [דלק], איך הצריכת דלק שלו? הבנתי ממישהו בעל רכב כזה שהרכב צורך כ1:13 פחות או יותר.

מה בקשר למערכת ברכב? ראיתי שיש שקע USB באחת התמונות, האם זה רק בגרסה של הPK? האם הדיסק שם קורא MP3?

בגלל שהרכב עמוס במערכות חשמל, האם כדאי להתקין שם דיבורים או שכדאי לקנות דיבורית בלוטות' שלא דורשת התקנה?

פורסם

הרכב אכן צורך 95.

הצריכת דלק שלו היא לא להיט, אצלי הוא עושה 1:8.2 בנסיעה משולבת.

כאשר השוואתי מול חבר'ה אחרים אצלנו את דוחות הדלקן ראיתי שאצלם הוא עושה 1:9.2.

אז כנראה שאני לוחץ יותר.

ברכבי הליסינג אין תמיכה בMP3 או בAUX (למרות שידוע לי שאפשר להזמין מתאם AUX מחו"ל או לקנות מלובינסקי בסביבות ב500 ש"ח)

אין בקרת אקלים.

אין בעיה להתקין דיבורית.

בדיוק הורדתי את המוטורולה ספיריט (בחברת פלאפון) שלי מהC4 ביחד עם כרית Jabra (כרית שמותאמת בדיוק לC4 כך שלא צריך לקדוח בדשבורד).

אם אתה מעוניין פנה אליי בפרטי אתן לך אותה (עם או בלי הדיבורית) במחיר סימלי. (ברכב החדש שהזמנתי תהיה דיבורית מובנית כך שאין לי צורך בהם)

פורסם

איזה רכב הזמנת, אם אפשר להתעניין?

האם הSK PK מגיעה עם בקרת אקלים וחיבור AUX?

מזא"ת מתאם? תוכל להראות לי איך זה נראה? או איזה חיבור יש במערכת?

דווקא חבר אמר לי שהוא עושה עם האוטו 1:13+-

פורסם

אפשר, הזמנתי Golf GTI.

אני כבר לא זוכר את הדגמים, אך הדגם הפופולרי שמגיע לליסינג לא כולל Mp3 או Aux או בקרת אקלים.

אם תשאל אותי, לדעתי לא דיל ברייקר.

הצריכת דלק אצלי זאת לא דוגמה טיפוסית אך גם 1:13 נשמע לי רחוק מהמציאות. (אולי בנסיעה בין עירונית רגועה ועדיין נשמע לי מוזר מהיכרות עם הרכב)

אין לי מתאם כזה, בזמנו גם אני בדקתי מה האפשרויות ומצאתי את האופציה הזאת ובסוף לא התקנתי, אני בטוח שתמצא בחיפוש קל בפורום כללי ואם אין, אני בטוח שמישהו יידע לעזור לך. (כבר שכחתי מה הרכיב המדויק כך שאני לא רוצה להטעות)

(חפש AUX ו-C4 וחקור קצת את הנושא.)

לדעתי הC4 הוא אחלה רכב.

כנראה שהיינו קונים את הרכב שלי לאחותי בסיום התקופה אילולא הגיר (AL4) שיש לי ביקורת קשה עליו. (כמו שכבר הבנת אפשר להוציא מחיר טוב)

לדעתי בגלל שהרכב לא מוערך אז המחיר שלו ברצפה מה שממש לא משקף את התמורה.

דברים מיוחדים לבדיקה ברכב,

בדוק קרוז קונטרול ולימיט שעובד, אל תבהל מהגומי שלא בדיוק צמוד לשמשה באזור התחתון שלה, בדקתי את כל הC4 שהגיעו לאנשים בחברה וכך זה היה בכולם.

בדוק צמיגים, הרכב מגיע עם מישלין מעולים והחברת ליסינג מחליפה אותם במותג לא ברור שמשבש את האחיזה של הרכב.

כשהרכב קר בתחילת נסיעה יש תיקתוקים (נשמע כמו מנוע דיזל), הבנתי שזה בגלל שהשמן ששמים הוא צמיגי מידי והחלפה לשמן אחר פותרת את הבעיה.

יש לרכב מחלה של ידית הילוכים מתקלפת, שים לב.

בדוק שהכפתורים על השלט עם מפתח הקפיץ לחיצים. (כאשר הוא מתבלה קשה ללחוץ על הכפתורים, בעיקר נשים עושות בו חורים עם הציפורניים)

אלה כל הדברים שהצלחתי לחשוב עליהם כרגע.

סך הכל הרכב תיפקד מעולה ולא עשה לי איזשהם בעיות מיוחדות.

פורסם

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=9086

כזה?

איך זה בדיוק פועל? זה נכנס למקום של הדיסק?

הצריכת דלק נשמעת לי נורא גבוה, היום עם המציבושי סופר לנסר אנחנו עושים בערך 1:10.

תוכל לפרט לי קצת מה לא אהבת בגיר?

לובינסקי לא מטפלים ברכב לפי הוראות יצרן? גם הם שמים חרא צמיגים ושמן גרוע?

האם שמן לא מתאים דופק את המנוע?

סך הכל, אתה ממליץ על הרכב? תוכל לספר לי כמה דברים חיובים?

פורסם

לגביי הדלק, אני לא יודע מה הפרופיל נסיעה שלכם אבל יכול להיות שתגיעו לתוצאות שונות.

(סה"כ החברים שמולם בדקתי את הצריכה נוסעים רוב הזמן מהבית לעבודה מרחק של 10+- ק"מ כולל אנוכי)

אני מתאר לעצמי שהסיטרואן כבדה יחסית ללנסר (אך גם כנראה יותר בטוחה, 5 כוכבי בטיחות) שזה אחד הפקטורים שמשפיעים על הצריכת דלק.

אני כמעט בטוח שאם אתאמץ מספיק אצליח להגיע לצריכה דומה של 1:10. (כיום אין לי מגבלת דלק כך שזאת לא הייתה אף פעם בעיה.)

ההמלצה שלי היא שכדאי שתבצע נסיעת מבחן:

בדוק את הנוחות של הכיסא (בעיקר תמיכת גב תחתון),

בדוק קשיחות בנסיעה,

גם ההגה קצת יותר קשה יחסית,

שחק קצת עם הגיר ושים לב לתגובתו,

אם מרגיש לך טוב, לך על זה.

לדעתי אלה הם העקב האכילס של הרכב אם משווים למתחרות.

כמו שאמרתי הרכב שירת אותי נאמנה במשך 3+ שנים.

לי אישית מאוד הפריע הגיר (תגובה איטית להחלפת הילוך, להרבה אנשים זה לא מפריע) והכיסא שלדעתי שופר בשנתונים לאחר 2006 אבל יכול להיות שזה רק פסיכולוגי.

פורסם

אני יענה לך על כמה שאלות.

בעיניין הצמיגים זה ידוע שכל חברות הליסינג יעשו הכל כדי לחסוך בעלויות ובגמר חיי הצמיגים יתקינו רביעה סינית - המישלנים שמגיעם עם הרכב מאוד יקרים למרות שהם נחשבים לצמיגים "ירוקים" .

ההיתרון של מישלין הוא באורך החיים שלהם ובנוחות שהם מספקים מעבר לזהצמיגים זה מוצר שדורש החלפה כל תקופה לכן זה לא ממש פרמטר לקניית רכב בטח כאשר המצב דומה בכל רכבי הליסינג.

אם כבר מדברים על צמיגים אז הסיטרואן מגיע עם ג'אנט 16 ומידה של 205/55/16 {רחב יותר מרוב רכבי הליסינג} מה שיאפשר לך בעתיד להשתדרג לצמיגים מעולים במחירים סבירים .

אצלי ברכב לאחר וויכוחים עם חברת הליסינג הורכבה רביעית טויו יפנים כך שתמיד יש יוצאים מן הכלל.

בעניין הגיר - הAL4 "הידוע לשימצה " הוא גיר חכם שלא מעלה סתם הילוכים בשאיפה תמידית להגיע להילוך האחרון שלו.

החיסרון שלו הוא מהירות תגובה איטית ולפעמים סרבנות להוריד להילוך ראשון למשל { המצב השתפר מאוד אחרי עידכון תוכנת מחשב הגיר }

מצד שני ההיתרון האדיר שגלום בו הוא שבנהיגה בכביש הררי הוא לא ימהר להעלות הילוכים כשהרכב מתאמץ בעליה למשל מה שיגרום לנהג לבצע החלפות הילוכים תקופות ומיותרות ובעצם להילחם בגיר.

אני אישית גר באיזור הררי עם כביש מפותל שמוביל לישובי ואני מוצא את הגיר הזה כפרטנר מעולה לנהיגה מהירה או מנהלתית {יחסית לתיבה אוטומטית } לנהיגה נכונה בכבישים כאלו- אופן פעולת הגיר לא דורש ממך להפעילו תמיד במצב ידני .

אם בכל זאת אתה מעוניין בתגובות מהירות יותר - מצב ספורט הופך אותו לדיי עצבני לפעמים אפילו עצבני מדי.

לטעמי זה גיר מעולה שכל מה שחסר לו זה שני הילוכים נוספים .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

לפני שלקחתי את הC4 ביצעתי נסיעות מבחן על כמעט כל ה1600 האפשריות בליסינג [שזה רוב ה1600 בישראל] וזאת הייתה הבחירה שלי, כחבילה אהבתי את הרכב והוא הציג משהו שונה מכל מה שהיה בזמנו עם הפלוסים והמינוסים.

וסתם בשביל העניין, אם ניתן היה להרכיב רכב מותאם אישית מכל ה1600 הייתי לוקח את הC4 ושם לה גיר של מאזדה, הגה וג'אנטים של לנסר וכיסאות של מגאן. :)

בסופו של דבר מה שנשאר פה זה טעם אישי ורק אתה תוכל לדעת מה מעניין אותך יותר או פחות ברכב.

לדעתי הרכב לא פחות טוב מה1600 מה שנשאר לכם זה רק לבצע נסיעת מבחן.

אגב, לפני כשנתיים דיברתי עם גיא פרילינג על האפשרות לעשות tuning קטן לניהול מנוע שמשפר את התגובה של הגז (ומוסיף 10 כ"ס שזה פחות מעניין).

אם הייתי בעלים של הרכב כמעט בטוח שהייתי מבצע את הtune.

• תוכן חדש...