Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים

כתבתי כבר בפורום אחר את אותה השאלה, אולי פה יודעים יותר בקשר לשאלה :) מנסה את מזלי.

כמו שחלקכם כבר יודעים, ברשותי לאון שנת 2005

אני משתגע , איך סוגרים את החלונות מהשלט? (מדובר במפתח לא קפיצי אלא רגיל אם יש הבדל)

יש כל מיני טריקים עם המפתח?

אם אני מכניס את המפתח לדלת ומסובב החלונות נסגרים או נפתחים, למה אי אפשר לפתוח ולסגור עם המפתח, או שעדיין לא עליתי על השיטה smiley5.gif

אשמח להסברים מבעלי לאונים דור ראשון.

פורסם

לא בכול הדגמים של סיאט לאון וגולף דור 5 ניתן לסגור את החלונות בעזרת השלט.

עלייך לפנות לצ'מפיון ודרך מחשב הנוחות לשנות את ההגדרות של נעילת החלונות בעזרת השלט.

ייתכן שבמחשב הנוחות אצלך ברכב הדבר לא ניתן לביצוע למרות שברכבים שנמכרו ב-2004 או 2006 הדבר כן ניתן לביצוע.

איזה מפתח יש לך ?

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

אין לי מדריכים ל-VAG-COM.

הזמן שתשקיע בפיענוח+קראקים ונסיונות לשנות את ההגדרות לא שווה את ההשקעה.

אני מציע לך לקפוץ לצ'מפיון בכדי לברר האם ניתן לבצע שינוי בהגדרות מכיוון שבחלק מהרכבים הדבר כן ניתן לביצוע גם אם יש לך מפתח כמו בתמונה המורפת.

untitled.JPG

פורסם

מעתלק..

יש לי אודי 2002 והמפתח שיש לי זה המפתח A בתמונה

הנעילה שיש לי זה רק בלחיצה ארוכה על השלט האם דרך צ'מפיון אפשרי לשנות את ההגדרה שהסגירה תיהיה אוטומטית ולא ע"י לחיצה ארוכה?

תודה

פורסם
מעתלק..

יש לי אודי 2002 והמפתח שיש לי זה המפתח A בתמונה

הנעילה שיש לי זה רק בלחיצה ארוכה על השלט האם דרך צ'מפיון אפשרי לשנות את ההגדרה שהסגירה תיהיה אוטומטית ולא ע"י לחיצה ארוכה?

תודה

סגירה בלחיצת "שגר ושכח" כמו שאתה מבקש היא לא חוקית, מנוגדת לתקינה האירופית המחייבת מכוניות בארץ ומסוכנת מאוד. כאשר אתה לוחץ, אתה ליד המכונית ורואה מה קורה. כאשר אתה סוגר חלון במצב אוטומטי מהלחצן בדלת הנהג, ישנה מערכת בטיחות המורידה את החלון בחזרה, אם הוא פגע במכשול. סגירת "שגר ושכח" מפעילה שעון עצר על מנועי החלונות ועוקפת את מערכת הבטיחות של החלונות.

כאשר עבדתי במחלקה הטכנית של צ'מפיון, הדגמתי את הסכנה בסגירת שגר ושכח על ידי החזקת עפרון במסלול החלון. ברוב המקרים החלון חתך את העפרון בפעולת גיליוטינה.

עכשיו המכשול בדרכו של החלון הוא אצבע של ילד. האם אתה מוכן לשאת באחריות לקטיעה של אצבע ???

שבת שלם ובטוח,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
היום המרימי שמשות הם אלקטרונים ומפסיקים את הפעולה תחת עומס. אצבע של ילד לא תחתך אך זה עלול לכאוב.

אלקטרוני, אבל מרים "שגר ושכח" המותקן בארץ עוקף את מערכת הבטיחות של מרימי החלונות !!!

נתקלתי בתופעה גם בטויוטה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אצלי בגולף דור 5 משנת 2006 קיימת האפשרות של סגירה בלחיצה אחת. בדגמים מסויימים שנקנו בסוף שנת 2006 האופציה בוטלה וניתן לסגור רק בלחיצה ממושכת או כמובן לשנות הגדרות במחשב בקרת נוחות.

פורסם
אלקטרוני, אבל מרים "שגר ושכח" המותקן בארץ עוקף את מערכת הבטיחות של מרימי החלונות !!!

נתקלתי בתופעה גם בטויוטה.

עוקף, נכון. זו דרכו של מרים שמשות. לשיטתך, האם מדובר במוצר לא בטיחותי?

פורסם

חח מכל הסיפור הזה לא הבנתי אם אפשרי לשנות את ההגדרה במחשב רכב או שצריך להוסיף חלק כלשהוא?

תודה

• תוכן חדש...