Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NGN \ UFI - מה מומלץ?

ezuf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהטרדתי אינספור טכנאי שטח ונציגי נזק,לא נראה שבזמן הקרוב יהיה באיזורי (צפת) NGN.

כיום אני איתם ב5מגה ADSL ללא התחייבות.

חבר קרוב שעובד בכלבים טוען שיהיה פה UFI בעוד חודש בערך (יש כבר בעפולה,כרמיאל,ועוד כמה מקומות קרובים [יחסית]).

אז מה עדיף? לחכות לבזק? או לקחת חודש-חודשיים ללא התחייבות ב UFI ?

תודה מראש :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לNGN יקח המון זמן עד שיגיע. הם עסוקים עכשיו עם פריסה באיזור המרכז (ובמרכז תמיכה הם גם שקרנים. אמרו לי שיהיה אצלי באוגוסט ועדיין אין) וערים גדולות.

אם אתה יכול לקבל UFI בלי התחייבות, למה לא? :roll:

בסה"כ מדובר על מהירויות גבוהות יותר בעלות כמעט זהה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מבדיקה שעשיתי (לפי האתר של בזק שמעודכן יומיים אחורה) ה NGN עדיין לא נפרש כמו שצריך באיזור המרכז - ועדיין בערים גדולות כמו רמת-גן\פתח-תקוה אין פריסה מלאה של NGN (לא ברור אם בכלל או חלקית). בקרית-אונו למשל כבר יש.

אם אתה יכול להתחבר ל UFI ללא התחייבות, אפשר לנסות....

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא נראה שבזמן הקרוב יהיה באיזורי (צפת) NGN.

בגדול נראה שענית לעצמך, כי אם אתה מתחבר ללא התחייבות אין לך מה להפסיד (חוץ מלשלם מחיר יותר גבוה מאשר עם התחייבות).

אם יש לך כרגע 5מגהביט וזה לא מספיק, אני מניח שה8מגה של אדסל גם לא ישנו הרבה. אז UFI נראה כמו האופציה היחידה שלך.

המחיר של 12מגה בכבלים הוא אטרקטיבי מאוד, ואפשר לעלות אפילו ל 16 בלי לשבור קופת חסכון.

סקירה קצרה: יש לנו UFI במהירות 16מגהביט מהיום שזה יצא. עד עכשיו לא קרה מקרה שלא קיבלתי את המהירות המקסימלית בגלל משהו שקשור להוט, ואני גר בשכונה עם הרבה אנשים עם חיבורים מהירים של הוט.

פורסם

אין טעם לשדרג בנתיים,

הרוחב פס העצום שאתה מקבל, הוא מהבית שלך עד לבזק/הוט.

ספקיות האנטרנט בארץ(בלי להזכיר את הבדיחה גלישה לארה"ב וכו') לא מוכנות עדיין לקבל על עצמן קיבולת שכזו.

אבי.

----

פורסם

I beg to differ .

אני האחרון שיגיד שהמצב טוב מבחינת הספקיות, אבל עם קצת רצון (ולפעמים 50 חיבורים סימולטניים) אפשר להגיע למהירויות מקסימיליות גם מחו"ל, כמעט בכל שעות היממה.

לגבי המהירויות בתוך ישראל? אם אתה לא מוריד במקסימום זה כי השרת הישראלי שאתה מוריד ממנו לא עומד בזה.

ויש לי מנוי רגיל לגמרי בבזק ביןלאומי (בלי שום גיימר פרייבט אנג'ישטות כלשהם), אז אין מה לחשוש לגבי יחס מועדף.

הנה בדיקה שביצעתי הרגע רק כדי להוכיח שאני לא מדבר מהאוויר:

662453651.png

שימו לב שזה נבדק מול שרת בגרמניה, רק עם חיבור אחד.

הנקודה שלי היא שלהגיד "אין טעם לשדרג כי גם ככה לא תקבל את המהירות שאתה משלם עליה" זה פשוט לא נכון.

פורסם

צודק :) גם אני מקבל מקס' מהירות כמעט בכל שעות היממה (הורדות משרת FTP פרטי,5חיבורים לקובץ).

אומנם זה לא "ראוי" כי כביכול אנחנו אמורים לקבל מקס' בחיבור בודד,אבל זה מצב שרחוק מלקרות בארץ (אם בכלל..או רק אם יהיה לספקיות אינסוף תעבורה..:p)

ברגע שיהיה זמין פה UFI אקח לחודש-חודשיים התנסות.

תודה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ויש לי מנוי רגיל לגמרי בבזק ביןלאומי (בלי שום גיימר פרייבט אנג'ישטות כלשהם), אז אין מה לחשוש לגבי יחס מועדף.

NGN זה לא מנוי רגיל.

מנוי רגיל זה עד 8 (כבלים 10) מגה כולל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...