Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,רכשתי לא מזמן פורד מונדאו שנת 2002,ויש לי בעיה שבמהירויות גבוהות יחסית(מעל 70 קמ"ש) אני שומע מין דפיקות.

חשבתי בהתחלה שזה מהגיר(הרכב עבר שיפוץ גיר) אך בסוף התברר שזה מהמנוע שהוא חותך ומזייף.

השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה אמרו לי שזה יכול להיות פלגים או חוטי הצתה או בכלל משהו אחר.

אשמח לשמוע תשובות ממי שיודע!

פורסם

מאור זה יכול להיות מהמון סיבות הדרך הטובה והזולה ביותר שיש לך זה לגשת למאבחן שיאתר את התקלה במדוייק, מכשירי דיאגנוזה ברמה שתוכל לעזור לך יש בכל מוסך מורשה ויש גם בעללי מקצוע שיש להם מעבדות לאבחון תקלות הם בדרך כלל מחזיקים מכשירי אבחון ברמה מספקת.

אם אתה מאיזור המרכז אני יכול לומר לך כי אייל בעל מעבדת אבחון לרכב וחבר הפורום בוודאות יוכל לעזור לך.

פורסם

גם כשלאבא שלי הייתה מונדיאו סבלנו מבעיה דומה,מן קרטועים של המנוע כאילו הוא עומד להיכבות אבל הוא לא היה נכבה ובאמת בסוף זה היה צליל הצתה אז תבדוק את זה .(מונדיאו 2003)

פורסם

מה הכוונה חותך? האוטו לא נוסע יותר מ70 קמ"ש? האם נדלקה לך הנורית הכתומה (עם הציור של המנוע) בלוח השעונים?

במידה והתשובה לשאלות הנ"ל או לחלקם חיובית אז ככל הנראה (כפי שאמרו קודמי) שזה הסליל הצתה.

הערה חשובה!!!

במידה והמנוע נוסע רגיל ואתה רק שומע רעש חזק מהמנוע עצמו יכול ליהיות מאוד שהתנתק לך פרפר או חלק אחר מהסעפת יניקה ונכנס למנוע (תופעה מוכרת ממנועי הDURATEC 1.8 ו2.0 ) - אל תמשיך לנסוע ככה כי אתה יכול לגמור את המנוע!

אלכס

• תוכן חדש...