Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עתיד, המפגש רחוק מאוד, אני צריך 15 דקות מזמנך :-), אני בא בכל שעה

איפה אתה גר?

אני גם אביא לך סט האוס פרוגרסיב שלי, משהו חזק

אני יכול לעזור לך עם קלארוס אבל זה יקרה כנראה רק במפגש

באופן עקרוני יש מספר נקודות שהן מוסכמות ועובדתיות, ככה שאין עליהן עוררין

המיד באסים של הקלארוס מאוד חזקים בתחום הנמוך, מאוד פאנצ'יים, בועטים מאוד חזק ומאד חד

המיד באסים של המוראל מאוד עדינים בתחום הנמוך, חסר פאנצ' באופן עקרוני, בטח אל מול הקלארוס

בתחום המיד שני הסטים מספקים שחזור מקור לא רע בכלל, ובכלליות עושים עבודתם נאמנה,

הטוויטר של הקלארוס הוא מאוד מדוייק, מאוד חד, באותה נשימה הוא גם מאוד דומיננטי ומורגש, יש אנשים שיגידו צורם,

ניתן בקלות לרסן אותו עם התקנה וכיוון נכון אבל היכולות שלו ברורות לכולם.

הטוויטר של המוראל הוא יותר רך יותר עדין, פחות דומיננטי וחד, יותר משתלב שכזה, פחות עם נוכחות.

מפה זה טעם נטו, אם אתה אוהב נמוכים רכים ובלי נוכחות, ואתה אוהב טוויטר עדין שלא בדיוק שמים לב שהוא שם - מוראל

אם אתה אוהב נמוכים של "גברים" וטוויטר דומיננטי, שמדגיש כל מיתר - קלארוס

פורסם

האוס נשמע פרפקט על המורל הייבריד

זה הסגנון שאני שומע

שמעתי את הקלאורוס ואת ההיבריד שלי לדעתי הוופרים של שתיהים באותה רמה עם עדיפות קלה ללקלאורוס בסגנונות המוזיקה השחורה ועדיפות קלה להייבריד ב האוס / טראנס / פסיכודלי וכיוצ"ב לדעתי ה טוויטר של מורל הרבה יותר מפורט מה C1 של ה קלאורוס.

דעתי האישית אחרי ששמעתי את שתי הסטים.

דרך אגב אמרתי לך את דעתי בטלפון היום

שתחכה למפגש אתה נשמע נחפז לקנות אני מבין את הרצון של נו כבר יאאלה אין לי כוח לחכות. הסבלנות משתלמת.

עניין הטעם פה הוא מאוד מאוד מגוון!

מה שלאחד יכול להשמע מדהים יכול להשמע לאחר זוועה.

שהאוזן שלך תחליט יש מפגש שבת הבאה (2.1.2010) ממליץ לך לשמוע לפני שאתה ממהר לקנות.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

שמע, ברור שאתה צודק, אין כמו האוזן,וגם נראה לי שאני יהנה משני הסטים ...

אבל כן, זה יהיה לי קשה לחכות שבועיים, לכן אני מחפש איפה לשמוע את הסטים ואולי אז אוכל לבוא ולהשוויץ יום שבת הבאה גם כן :-), למרות שזה עדיין יהיה ללא איטומים.

פורסם

תגיד אני רואה בחתימה שלך שיש לך genesis ST100

זה לא קצת חלש בשביל להגביר את הסט שלך ? זה לא 2X50?

האוס נשמע פרפקט על המורל הייבריד

זה הסגנון שאני שומע

שמעתי את הקלאורוס ואת ההיבריד שלי לדעתי הוופרים של שתיהים באותה רמה עם עדיפות קלה ללקלאורוס בסגנונות המוזיקה השחורה ועדיפות קלה להייבריד ב האוס / טראנס / פסיכודלי וכיוצ"ב לדעתי ה טוויטר של מורל הרבה יותר מפורט מה C1 של ה קלאורוס.

דעתי האישית אחרי ששמעתי את שתי הסטים.

דרך אגב אמרתי לך את דעתי בטלפון היום

שתחכה למפגש אתה נשמע נחפז לקנות אני מבין את הרצון של נו כבר יאאלה אין לי כוח לחכות. הסבלנות משתלמת.

עניין הטעם פה הוא מאוד מאוד מגוון!

מה שלאחד יכול להשמע מדהים יכול להשמע לאחר זוועה.

שהאוזן שלך תחליט יש מפגש שבת הבאה (2.1.2010) ממליץ לך לשמוע לפני שאתה ממהר לקנות.

פורסם

הנה, כתבתי את זה קודם ... אלה הרכיבים והתכנון

נו אז אני יכול לבוא היום ? :-)

חוץ מזה אני עושה את ההרכבה אצל יוסי אלפיין אז אני דיי בטוח שתהיה התקנה מקצועית, לגבי איטום, זה השלב הבא...

דלתות ואחרי כן בג'ז.

כרגע מה שאני עושה במערכת שלי זה מעביר את הINFINITY REFFERENCE אחורה

מתקין קלרוס או הייבריד או K2פ מקדימה

מגביר אותם עם מגבר 4 ערוצים של INFINITY, גם REFFERENCE, מוצהר 111 כפול 4 ב 4 אום למרות שלא נראה לי (השלב הבא זה להחליף אותו למשהו איכותי יותר)

2 COMP VR 12" בתיבה אטומה מוגברים ע"י KICKER 600.1 KX

מכשיר DEH 860 אם אני זוכר נכון , 3 יציאות, מוצהר 5+ וולט אבל אני גם לזה לא מאמין, דיי איכותי אבל דורש החלפה בעתיד.

קבל 1F רוקפורד

אז ההרכבה יקרה, הסט לא צחוק מבחינת מחיר אז איטום דלתות ידחה באיזה חודש חודשיים

למרות שאני מבין שזה שמיים וארץ עם או בלי

פורסם

STEREO 100

מוציא 101RMS לכל ערוץ לפי תעודת הלידה.

הוא פותח את הת*ת למורל שלי

אני מכיר מגברים של 50RMS לערוץ שיוציאו מהסט הרבה יותר ממגברים שמוצהרים

125 לערוץ ו 100 לערוץ.

שוב כדי שתשמע את שני הסטים לפני שאתה קונה בליינד תלמד מטעויות שעשו אחרים.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

בשביל סטאפ כזה גם דוטק יספיקו לך בפחות מחצי מחיר מההייבריד.ובהפרש תחליף מגבר לרמקולים ליותר איכותי.וכמו שכבר הבנת לבד רמקולים לא קונים לפני ששומעים כי לכל אחד יש העדפה משלו ודרך אגב הפוקל סט נהדר למי שאוהב את הסגנון היותר חד.

זו דעתי.

פורסם

100 וואט לא פותחים שום תחת לשום מוראל הייבריד אתה כנראה לא יודע מה הסט הזה מסוגל

שים את הסטריאו 100 שלך אקטיבי על הוופרים לבד ותתחיל רק להבין למה הם מסוגלים

בקשר לזה שמוראל באותה רמה,

אם על הטוויטרים יש מה להתווכח (בנוגע לפירוט, חדות וכו')

הריי שלדעת הרוב במיד באסים אין מה להתווכח והקלארוס לוקח בהליכה קלילה,

אבל על טעם וריח - העיקר שכל אחד יהיה מרוצה :)

אגב אם תרצה יש לי את האחד הקטן של המגבר שלך, אתה יכול לעשות איחוד משפחות :)

בקשר לדוטק ולהחליף מגבר, טעות חמורה

ההגברה של הבחור סבירה בהחלט, ועדיף להשקיע כרגע בסט שיוכל לשרת אותו בעתיד, היות והוא מתכנן מערכת שמפתחת עם הזמן ולא אומר את המילה הסופית כרגע

פורסם

כמו שאמרת על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

אני בתהליכים של לפתוח את הת*ת להייבריד שלי

הייתי עם רוקפורד 400.4 אז לאט לאט המורל עובר שיעור בגניקולוגיה.

הקריעת תחת הבאה תיהיה עם ST60 לטוויטרים בעוד כמה שבועות (אולי אם האח הקטן שנמצא אצלך)

אחרי ששמעתי את הוופרים שצל RONI_P אני אשאר עם הדעה שהקלאורוס נשמע טוב יותר במוזיקה שחורה(יורד יותר נמוך בלי לעוות את הבאס) אבל ההיבריד שלי נשמע טוב יותר במוזיקת טכנו.

זו דעתי.

עניין "המה נשמע יותר טוב" הוא מאוד אידיבידואלי הבחורצ'יק פה יכול להכנס לרכב שבו מותקן דוטק לדעת שזה מה שמותקן שם

ולהכנס לרכב עם הייבריד ולהגיד זה נשמע אותו דבר.

בגלל זה חשוב לשמוע לפני אני שוב מדגיש את זה אלמלא ההצעה המאוד מפתה שקיבלתי לפני חצי שנה על ההיבריד אולי הייתי קונה סט אחר אולי את ה LEGETIA אבל אני מבסוט עם מה שיש לי.

וחשוב להגיד לבחורציק פה שכדי להתאזר בסבלנות מעט לפני שהוא קונה

אתה לא סובל K2P אולי הוא יגיד שזה הסט הכי טוב בעולם מבחינתו

כנל דעתי על המורל הייבריד

וכנל דעתך על הקלאורוס.

פורסם

בדיוק, המערכת שלי לא אמרה את המילה האחרונה...

למה התכוונת לאח הקטן ? על איזה אתה מדבר?

בשבילי ?

100 וואט לא פותחים שום תחת לשום מוראל הייבריד אתה כנראה לא יודע מה הסט הזה מסוגל

שים את הסטריאו 100 שלך אקטיבי על הוופרים לבד ותתחיל רק להבין למה הם מסוגלים

בקשר לזה שמוראל באותה רמה,

אם על הטוויטרים יש מה להתווכח (בנוגע לפירוט, חדות וכו')

הריי שלדעת הרוב במיד באסים אין מה להתווכח והקלארוס לוקח בהליכה קלילה,

אבל על טעם וריח - העיקר שכל אחד יהיה מרוצה :)

אגב אם תרצה יש לי את האחד הקטן של המגבר שלך, אתה יכול לעשות איחוד משפחות :)

בקשר לדוטק ולהחליף מגבר, טעות חמורה

ההגברה של הבחור סבירה בהחלט, ועדיף להשקיע כרגע בסט שיוכל לשרת אותו בעתיד, היות והוא מתכנן מערכת שמפתחת עם הזמן ולא אומר את המילה הסופית כרגע

פורסם

אם כבר עסקנו בזה, איזה מגברים הייתם ממליצים לי כדי להגביר את שני הסטים , כאילו 4 ערוצים

ויש לי גם עוד שאלה, נניח ואני משאיר את המגבר הזה רק לאחוריים ומוסיף עוד איזה מגבר שני ערוצים חזר בשביל הסט הקדמי

מה זה אומר מבחינת חשמל ?

• תוכן חדש...